18.02.2009

Abim...Canım abim...



Bugün canım abimin doğumgünü... Bir kız çocuğu için bir abiye sahip olmak demek her an bir ortağa, bir koruyucuya, bir sığınağa sahip olmak demektir.Dünya size karşı olsa bile, bir kişinin size karşı olmayacağı garantisidir. Çocukluğunuzu her hatırladığınızda, her güzel anının içinde o olduğundan mutlu olmanızın sebebidir.

Çocukluğumda kendimi olduğumdan 10-20 cm daha uzun hissederdim. Çünkü benim abim vardı. Eğer birisi bana ters bir laf edecek olursa, canımı sıkacak olursa hiç sorun değildi çünkü benim abim vardı. Evde can sıkıntısı diye bir şey söz konusu değildi çünkü benim abim vardı. Hatta yaramazlık yapmak da sorun değildi çünkü sorumluluğu benimle paylaşacak abim vardı.

Abiye sahip olmak fotoğraftaki gibidir işte. En sevdiği arabayı sizinle paylaşmaktan hiç gocunmaz. Küçüksünüzdür, düşersiniz belki, bir de kolunu dolar boynunuza. Yetmez bir de elini koyar elinizin üstüne. Yaşlar büyüdükçe, sizin de sıkıntılarınız büyür , evin içinde yaramazlık peşinde koşturan iki zıpırdan ayrı odalardaki iki yetişkine dönüşmüşsünüzdür. Ama aradan ne kadar yıl geçse de siz o arabanın üstündeki iki koca kafasınızdır. Bu gerçeği hiçbir şey değiştiremez.

Canım abim doğumgünün kutlu olsun. Hep mutlu hep sağlıklı ol. Seni çok seviyorum.

6 yorum:

"PRETTYCOOL" dedi ki...

Çillim..Gözlerim doldu gene.Çok çok çok güzel yazmışsın,abinin doğumgünü ben de kutluyorum,inşallah muahbbetiniz ömür boyunca hep böyle güzel olur.Allah sizi ayırmasın canım...

beetlejuice dedi ki...

Prettycim, çok sağol canım. Allah kimseyi kardeşinden ayırmasın.

Gizem. dedi ki...

nice bol kahkahalı yıllar geçirsin inaşşah abin :)

beetlejuice dedi ki...

Pammuk, abim adına çok teşekkürler.

Yeliz dedi ki...

Abinin doğum günü kutlu olsun. sevgiler

beetlejuice dedi ki...

Yeliz, çok teşekkür ederiz.