2.02.2009

Anne ışıltısı


Hollywood yıldızlarını filmlerinde-sahnedeyken ya da kırmızı halıdayken çocuklarıyla oldukları zamanki kadar beğenmiyorum. Anne olmanın verdiği bir mutluluktan herhalde yüzlerinde hiçbir makyaj ürünün veremeyeceği bir ışıltı oluyor. Çoğu zaman her santimetrekaresiyle ayrı ilgilenilmiş görüntüsü veren ünlülerin, dizleri üzerinde,toz toprak içindeki halleri çok hoşuma gidiyor. Sanırım bir kadının güzel olması gerçek olmasından geçiyor benim için.
Fotoğraflar: Justjared

7 yorum:

"PRETTYCOOL" dedi ki...

Senin bu yorumlarını çok beğendiğimi daha önce söylemiştim sanıyorum;)Senin yorumlarında bana çok "gerçek" geliyor canım.
Sevgiler...

beetlejuice dedi ki...

Prettycim,
Çok teşekkür ederim. Öyle iyi geldi ki yorumun:)

Moonish (moonsun) dedi ki...

Merhaba, sanirim siz beni bulmasaydiniz ben sizi bulamayacaktim, cok cici bir blog bu :))
Adinizi listeme ekledim :)) BettleJuice olarak :) Kocaman sevgiler benden :))

Moonish (moonsun) dedi ki...

sanirim bir onceki yorumum da bir hata oldu :( tekrar yaziyorum :))

Cok tesekkur ederim guzel yorumun icin sanirim sen beni bulmasaydin beni seni kesfedemezdim, blogun cok cici :)) Bu arad ismini listeme Bettle Juice olarak ekledim :)) Kocaman sevgiler :)

beetlejuice dedi ki...

Sevgili Moonsun,
Çok teşekkür ederim hem begendiğin hem de listene eklediğin için. 'Sen' dersen bana daha çok sevinirim çünkü sen farkında olmasan da ben seni uzun zamandır okuyorum ve de seni şahsen tanımasam da arkadaşım gibi görüyorum:)) Sevgiler

beetlejuice dedi ki...

:))) Bu çok hoş oldu Moonsun. İlk mesajına cevap yazdıktan sonra 2. mesajını aldım ve düzelttiğin mesajda 'Sen' oldum. Bir anda kaynaştık:))

Moonish (moonsun) dedi ki...

Ahh Bettle Juice, aslinda ben de cok rahatsizim siz demekten ama sonra dedim yaa beni yanlis anlarsa sen dedigim icin :) Ilk mesaj kaybolunca daha samimi yazmak lazim dedim kendi kendime :))

Sana kocaman kocamaaaaaan sevgilerimi gonderiyorum :)) Keske daha once bir ses verseydin, ben cok mutlu olurdum :))