22.02.2009

Batik

Batik, bu seneye kadar çok bilmediğim bir markaydı. Adını duyardım, arada kataloğuna bakardım ama mağazasına gitmişliğim yoktu. Optimum açıldıktan sonra ise her gittiğimde mutlaka uğradığım bir mağaza oldu. Hem ürünlerini çok beğeniyorum hem de Türk markası olduğu için güzel şeyler yaptıklarını gördükçe gurur duyuyorum. En son Batik çıkarmasında ele geçirdiğim ganimetler bunlar.
Uzun, kalçayı örten hırkaları çok seviyorum. Hem sıcacık tutuyorlar hem de malum bölgeleri güzel kamufle ediyorlar:) Kahverengi olan 30, kiremit rengi-turuncu gibi olan 40 lira.

Bu beyazı çekerken resmen delirdim. Fotoğraf makinesini hipnotize mi etti ne olduysa bir türlü flaş patlamadı. Bir de verev bir kesimi oldugundan garip durdu asınca. Kıssadan hisse, fotoğraftakinden daha güzel aslında:) Kendisi 20 lira.

Hepinize bol gülücüklü bir hafta dilerim:)

8 yorum:

Adsız dedi ki...

Kiremit rengi olan çok şeker, güle güle kullan:)

beetlejuice dedi ki...

Amorette, çok teşekkür ederim:)

ALIŞVERİŞ CİNİ dedi ki...

Ben de daha yeni öğrendim bu markayı, Cin Sokakta yaparken :) En kısa zamanda bir yoklayacağım. Aldıkların çok güzel, güle güle giy :)

beetlejuice dedi ki...

Alışveriş cini, çok teşekkürler. Mutlaka yokla, kendine göre bir şeyler bulacağına eminim.

Merve dedi ki...

Batik benimde sevmeye başladığım markalardan biri..kazakları güzel oluyor di mi?

beetlejuice dedi ki...

Merve, kesinlikle çok güzel. Bir de hemen tüylenmezse 10 puan alacak benden.

"PRETTYCOOL" dedi ki...

Ben ünideyken Batik çok kullanırdım,o zamanlar daha makul bir markaydı,çeşit çeşit hırkaları bir de indirime girdiğinde almayanı dövüyolardı,tabii ki böyle bişey yok,kimse kimseyi dövmedi:p
en kullanışlı olanı gri gibi geldi,hepsi güzel ama,iyi günlerde eskit çillicim;)bedeni yakalamaya çalıştım ama göremedim:))hahah

beetlejuice dedi ki...

Prettycim, çok teşekkür ederim canım. Bedenleri ben söyleyeyim sana, beyaz standart, diğerleri small. 37 beden giyiyorum:P Bazı markalarda 36, bazılarda 38, ortalama 37:))