11.02.2009

Emily

Diğer yazılarımdan da anlaşılabileceği üzere düşük fiyata yüksek performans veren ürünleri çok seviyorum. Daha bir kıymetli oluyorlar gözümde. Sanki Doğu'da bir köyde büyümüş bir gencin Oxford'u kazanması gibi geliyor bana onların başarısı:)


Soldan sağa: 109-117-119-110


Emily göz kalemleri tüm renklerini elde edinceye, elimdeki renkleri yedekleyene kadar benim için hedef makyaj malzemeleri. Kolay bulunamıyorlar, bulunduklarında da her rengi olmuyor. Nazlılar birazcık:) Ama benim için göz kalemi demek Emily demek.





Arkalarındaki renkle alakasız renkler veren göz kalemlerine çok rastladım. Emily ise neyi iddia ediyorsa onu veriyor. Soğukta yaşaran gözlere sahip olmama rağmen akmıyor. Fiyatı da 1.45 liraydı en son karşılaştığımızda. Uzun zamandır kaçıyorlar benden, halbuki ben onları seveceğim, sıkacağım, öpeceğim:) Emily beni Elmayra yaptı:))


10 yorum:

Unknown dedi ki...

Ben de almıştım bunlardan,fiyatına göre çok çok iyi gerçekten. Ama bazıları çok kuru ya;(

beetlejuice dedi ki...

Hiç denk gelmedim kurusuna, çok sanslıymışım demek ki:) Benimkiler yağ gibi kayıyor.

Adsız dedi ki...

ben de gordum bu kalemlerı hemde 1.25 tl ye ama almadım hemen gıdıp alcam bu arada blogunuzun yenı takıpcısıyım sızıı ekledım takıp etııklerımı ıstersenız sızde bır goz atın
http://yaprakela.blogspot.com/

beetlejuice dedi ki...

Zeynep, hemen koş kaçırma. Çok memnun kalacaksın. Ben de ekledim seni:)

Adsız dedi ki...

Selam ben almanyadan katiliyorum....
Emily göz kalemi almistim gecen sene no 119!!!! T-Shop da vardi ama simdi yokmus artik :(....nerde bulabilirim acaba????

beetlejuice dedi ki...

Ben şu ana kadar For You'dan alıyordum ama orda da bulunmuyor artık. Arkadaşlarım küçük parfümerilerde bulmuşlar.

Sevgiler

noralya dedi ki...

Ay o kadar güzel anlatmışsınız ki gidip hemen alasım geldi. Bu arada bloğunuz çook hoşuma gitti, takipçinizim ;)

Biraz araştırdım da Emily, Golden Rose'un ürünü mü yoksa kendisi mi bir marka anlayamadım. Bu arada bloğunuz çook hoşuma gitti, takipçinizim ;)

beetlejuice dedi ki...

Noralya, çok teşekkür ederim:) Golden Rose'un değil Emily, ayrı bir marka. Ben artık bulamıyorum ama:(

buse dedi ki...

Valla ben çok şanslıyım ben hep emily kullanıormm bizim marketemizdee var kaç senelerdir ama benmde şu problemim var gözlerim çok sulu ve emily haricindeki doğru düzgün denedğim göz kalemlerii gözümde renk bile vermiyor bu emily veriyor ama belli bir süre sonrası hmn geçiyor bu süredee çok kısa bir zmn yarım saat:/ ne kullanmam gerektiği hakkında bilgisi olan yazarsa sevinirim:)

beetlejuice dedi ki...

Buse, çok şanslısın Emily konusunda:) Benim akma problemim yok ama Clinique kalemlerin bu konuda çok başarılı olduklarını duymuştum.