28.02.2009

Eşofman vs Ebru Şallı

Ünlü düşünür, ilişki gurusu Ebru Şallı demiş ki, "Evde eşofman giymem. Her zaman düzgün giyinmeye dikkat ederim. Eşiniz sizi eşofmanla görürse aşkınız biter." Evde eşofman giymemek? Benim bu durumda evlenmeme hiç lüzum yok, zira evde eşofman dışında bir şey giyemeyenlerdenim:)


Son günlerde evdeki halim bu. En kalınından polar bir eşofman takımı, polar sabahlık, içi de dışı gibi pofuduk Ugg'umsu ev botları, onun içinde yün patik, onun içinde de kalın çorap. Ebru Şallı'nın asla olmayacağı bir hal:) Ama ben bu halimle çok mutluyum, sıcağım, neşem yerimde. Evde kot, altına stiletto, üstüne işlemeli bluz giymeyi de bilirim. Ama otururum koltuğa, rahatsızlıktan suratım beş karış etrafıma mutsuzluk saçarım. Hangi erkek ister ki bunu? Benim bildiğim benim erkek arkadaşım istemez. Zaten beni bu halimle yıllardır gördüğü için ikimiz adına Ebru Şallı-Harun Tan olma şansı bitmiştir:)

Acaba bir mim dalgası oluştursak da herkes ev halini mi gösterse?:) Aramızdaki Ebru Şallı kim buluruz. Varsa tabi:)

22 yorum:

ZET Fashion dedi ki...

Beni beğenen her halimle beğensin valla :P Eşofmanla görünce aşkı bitiyosa hiç sevmesin ya nasıl bişeymiş o öyle! Yaşlandıklarında nolucak veya hastayken falan da mı süslü geziyormuş merak ettim.. Bu arada Ugg'imsi botların pek şirinmiiş :)

tuguna dedi ki...

Esofmanla biten aska mi ask diyormus bu vucudu bozulmasin diye sekiz aylik dogum yapan bilirkisi. Valla gelsin bizle takilsin,evde esofmanlarimizla yasayan bir ciftiz ve hala asigiz. Bence esofmani degil askini sorgulamali. Hih.Bir de tabi yemegi onune gelen,evi temizlenen, cocuguna baskalari bakan insanlar stilettoyla oturabilir sorun degil, biz gercek insanlar kendi isimizi kendimiz yapiyoruz ki o da stilettoyla azicik zor oluyor. Bunun bir de kitap okumuyorum eksikligini hissetmiyorum diyen kankasi var biliyorsun di mi?

beetlejuice dedi ki...

Z, o kadar sağlıklı bir insan ki (Pilates, sağlıklı beslenme vs.) bence hasta olmuyordur :P
Tuguna, bilmem mi? Bir de ikisinin bir alışveriş sonrası, "Kotlarımızı aldık, 25 beden. Dikkat edin, 25 beden!!" diye bir açıklamaları var. Zayıflık sanki büyük bir erdemmiş gibi. Allah akıl fikir versin :)

serrose dedi ki...

Allahim akil ver sen kullarina
ben omur boyu evde kalmayi garantiledim :)
sacimi bile taramam ben evde :))))

"PRETTYCOOL" dedi ki...

Resmin görür görmez oh mis gibi ne güzel sıcacık dedim,karı koca ev üniformamız eşofmanlarımızdır,çok doğru birşeyden bahsetmişisin, rahatsız kıyafetlerle kasmak ve kasılmak o kadar doğru ki,bazen mesela işyerinde karizma artizzz olmam gerekiyor,stiletto tarzı ve dar kıyafetler,tam taş hatun moduna geçiyorum,amaaan o gün akşam olmak bilmiyor:))rahat ve geniş giyinmeye bayılıyorum,topuksuz pabuçlar,rahat salaş kıyafetler hele ki eşofmanlar favorimm!

Adsız dedi ki...

arkadaşlar onlar da haklı kafalarına takacak bi problem olmadıgı ıcın bunlarla ugrassıyolar:))) ben rahatıma bakarım valla

beetlejuice dedi ki...

Serrose, merak etme yalnız değilsin, bunların mantığına göre ben de evde kaldım:)
Prettyim, taş hatun:) Oh şimdi de eşofmanlıyım, rahat rahat. Kasmaya ne gerek var, hem de kendi evinde:)
Stilperisi, kafasına eşofmanı takacağına yoksulluğu falan taksın. Kadının beyni pilates, sağlıklı beslenme ve Harun üzerine çalışıyor:)

Adsız dedi ki...

ben de eşofmansız bir ev hayatı düşünemiyorum. ama ebru şallı ile de yarışabilceiğimi sanmıyorum. o da eşofman giymese d eo tarz pantolonlar giyiyordur bence.

Adsız dedi ki...

Her zaman rahatlıktan yanayım. Ben de isterim evde bakımlı görünmek ama yok ya olmuyor, sokakta bakımlı olmayı zar zor becerebiliyorum:)

beetlejuice dedi ki...

Tatlısukırosu, ben iddia ettiği gibi kot giydiğini sanmıyorum, kendince klas göründüğünü zannediyor:)
Amorette, evde bakımlı olmak eşofmanla da olur canım. Gerek yok kasmaya:)

KelebekGibi dedi ki...

Bende evde bakimli duramayanlardanim birazcik, yani rahatligima daha düskünüm, aynen yazdiklarina katiliyorum:)

beetlejuice dedi ki...

Kelebek gibi, evde rahatlığı tercih edenler çoğunlukta;) Profil fotoğrafın çok şirin bu arada:)

herşeyden azıcık dedi ki...

Ayağında topuklu,bacağında kot,elinde de aynayla cımbız kocasının karşısında yeni ektirdiği kaşlarını aladursun ben eşofmanlarımla ve kocamla çooook mutluyum.Allah herkesi bu naylon kadınlardan korusun.AMİNNNNNNN:))

beetlejuice dedi ki...

Herşeyden azıcık, süpersin, ellerine sağlık. Yaşasın senin gibi gerçek kadınlar:)

Haydins dedi ki...

Kesinlikle bende evde esofmandan baska bir sey giymem..Esimde bende eve gelir gelmez disarda giydiklerimizi cikartip esofmanlarimizi giyeriz uzerimize ,oh cok rahatiz..Bizimki rahat bir ask olsa gerek onlar gibi kasmaya gerek duymuyoruz :)

Ayrica sadece kadinlara yuklenen bu fit olma , bakimli ve guzel olma mevzusuna da cok kilim ..

beetlejuice dedi ki...

Haydins, kadınlara yine kadınlar yüklüyor o mevzuyu. Kanmamak, rahat olmak lazım. Rahat kafa rahat vücutta bulunur canım:)

nazo dedi ki...

hehe.. ben O'nun bahsettiği kıyafetlerle dolaşsam evde kocacım boşar beni :)) Ters bir durum O'na göre ama en rahat, en mutlu, en sağlıklı olanı böyle. Bu arada kankisi kim bunun? 25 beden kot mu olur bir de? Çocuk reyonunda falan her halde :p Yaşasın evde saçını bile taramayıp, eşofmanlarıyla mutlu olanlar ve onları böyle seven sevgililer!!
Click izlenecek, teşekkürler..

beetlejuice dedi ki...

Nazocum, kankisi Demet Şener:) 25 beden kot bir kere görmüştüm, kollarıma giyersem olur herhalde bana:)
Aşk, yanında en berbat halinde bile rahat hissetmek değil mi ya? Onlar yanlış biliyor, doğrusu biziz.
Sevgiler

JuVeNiL dedi ki...

eve girerim ilk önce odama gider saat, takı (takmışsam tabii) ne varsa çıkarırım,ardından ev iç çamarşırlarımı giyer ,hemen pijamamsılarım,eşofmanlarımı giyerim mutlu mutlu otururum,evde kotla oturamam, çünkü giyindiğm zaman bizim evde her 10 dakikadar bir şu soru ile muhattap kalırsınız "nereye?":D:D ben de kendimi bir yere gidicekmişim gibi rahatsz hissederbir türlü yerleşemem bir yere.. happy and pj'li:)

beetlejuice dedi ki...

Juvenilcim, happy and pj'li klubüne hoşgeldin:) Senin gibi benim de ev iç çamaşırım var. Evde pijama, eşofman giymek varken kasmak niye:)

cecilia dedi ki...

bu herşeyi kadınlardan bekleme durumlarına sinir oluyorum, bırakınız şu erkeğimi kaybetmim aman başka hatuna gitmesin aşkı bitmesin sendromlarını, zaten adam gibi adam karşısında herşeynde önce mutlu,rahat bir kadın görmek ister, yaşasın eşofmanlı hayat.. :)

beetlejuice dedi ki...

Ceciliacım, erkek de giymesin o zaman eşofman evde. O da takım elbiseyle otursun. Hem seni en pasaklı halinle bile sevmeyecek biriyle de evlenme zaten:)