21.02.2009

Everyday Minerals

Everyday Minerals'ı seviyorum. Kimsenin kimseye günahını bile bedava vermediği bir dönemde, ücretsiz sample yollaması kalbimi fethediyor:) Sadece shipping ücreti ödeyerek, 3 fondöten 1 kapatıcı 1 allık sample'ına sahip oluyorsunuz. Sample desem de bana uzun süre yeten miktarda geliyor samplelar.

Kapatıcısıyla, olmayan çizgileri bile çok net gösterdiği için küsüz. Fondötenleri, benim gibi beyazlar için çok uygun. Ben zaten fondöten kullanmayı çillerimi kapatıyor diye çok sevmem ama EDM fondötenleriyle hem çillerim kapanmıyor hem de cildimde ton farkı olmuyor. Favorim ise allıkları. Çok fazla renk var ve matte-sheen-shimmer-lucent olmak üzere istediğiniz formda seçebiliyorsunuz. Ben genelde shimmer sipariş ediyorum, ruhumda kokoşluk mu var ne:)



Yukarıdan başlayarak saat yönünde: Cookie Sheet,Chit-chat, New Car Smell, Apple


Fondötenler de fotoğraftaki gibi oluyor. Ama elimdekiler birbirine o kadar yakın renkler ki hangisi hangisi karıştırdım:)

17 yorum:

Adsız dedi ki...

Aa ne güzel birşeymiş. Ben de sipariş verip denemek istiyorum.
Peki birden fazla sample istenebiliyor mu? Allıkların tüm çeşitleri var. New car smell ile apple renklerine bayıldım.

Adsız dedi ki...

Kitler ücretsiz ama tek tek sipariş verince sample 2,50 dolar diyor?

beetlejuice dedi ki...

Amorette, tek tek isteyince sample ücretli. Ama set halinde istersen sadece kargo ücretli. Bir allık sample almaktansa kit isteyip fondöten ve kapatıcıya da sahip olmak daha mantıklı.
Bir seferde tek sample kit isteyebiliyorsun.
İyi alışverişler:)

Adsız dedi ki...

Peki kargo ücreti ne kadar bettle?

beetlejuice dedi ki...

Amorette, en son 5 dolardı. Değişmemiştir büyük ihtimalle.

Adsız dedi ki...

Ucuzmuş, sağol bettlecım:)
güle güle kullan ürünlerini.

Aphraell dedi ki...

Ben de almak istedim ama bir türlü üye girişi yapamıyorum :( Username'i de password'u da tekrar mailime istedim, onların gönderdikleriyle girmeye çalışıyorum yine de "doesnt exist" diyor. Çok fazla tester göndermemek için bir yol mudur acaba diye düşünmeye başladım !?!?

beetlejuice dedi ki...

Aphraell,
Üyelik belki bir müddet sonra aktive oluyordur. Ben çok eski üyeyim ama son zamanlarda da üye olanları duydum. Tester göndermeme yoluna gittiklerini sanmam, uygun tonu bir seferde bulabilmek güç çünkü.

"PRETTYCOOL" dedi ki...

Bismillahirrahmanirrahim:)
Kız ne testerı ne göndermesi,aaa,böyle bişey daha önce söylenmez mi!Aaaaa bir yaşıma daha bastım,dur sana çok soru gelecek burdan..

beetlejuice dedi ki...

Pretty, soru yağmuruna tut beni. Bir site daha var, yakında onunla karşınızdayım:))

Adsız dedi ki...

Ben soru yağmuruna tutarım merak etme beetle:)Ben strawberry i bilirdim, Türklerden çok alışveriş yapan olduğu için güveniyorum.Bu siteleri hep senden öğrendim, sağol. Tek şüphem shipping ücretiydi nasıl olur o kadar ucuz olur sonuçta Tr'ye girince vergi ödemiyorlar mı.
Cheapsmellsde birkaç ürün sipariş verince tek shipping ücreti mi veriliyor?

beetlejuice dedi ki...

Amorette, 100 euroya kadar gümrük vergisi almıyorlar. Ayrıca çoğu site, paketin üzerine hediye olduğunu belirtiyor ya da gerçek tutarın altında bir fiyat yazıyorlar pakete. Kargo aslında çok da ucuz sayılmaz, sonuçta taş taşımıyorlar. Küçücük bir paket:)
Cheapsmells'te ürün başına kargo alıyorlar. Çok büyük bir eksi onlar için. Ürün başına 2.15 pound shipping ücreti var.

Adsız dedi ki...

Aaa demek gümrük vergisi yok. Ben shipping ücretinin içinde vergi de var sanıyordum. Evet kargo ücretiyse sadece pek de ucuz değil. Ama hediye yazılmazsa vergi alınıyor diye biliyorum. Hediye diye belirtilmesiniz özel olarak rica mı etmek lazım yoksa klasik bir prosedür olarak tüm müşterilere mi böyle yapıyorlar.
Ürün başına kargo ücreti almak müşteri için tercih etmeme nedeni bence.

beetlejuice dedi ki...

Amorette, ben belirtmediğim halde onlar hediye olarak yolladılar şu ana kadar. Eğer sipariş verirsen gelmesi 3 hafta kadar sürüyor. Yolda kayboldu falan sanma, yolları uzun ne de olsa:)

Adsız dedi ki...

Ne kadar uzun sürüyormuş.
Aydınlattığın için sağol beetle'cım:)

Adsız dedi ki...

selamlar;

sample kit olarak orjinal siteden sipariş veriliyor sanırım.

ben girdim fakat her üründen birer tane olan bir kit göremedim. tek tek seçilebiliyor ve her seçtiğin ürün için 5$ fiyat çıkıyor.

bu şimdi mi böyle yoksa ben mi bilemedim nereden seçeceğimi??

teşekkürler ilginiz için şimdiden..

beetlejuice dedi ki...

Adsız merhaba, Türkiye'ye gönderimi kaldırdıklarından bu yana sitesine hiç bakmamıştım. Bugün baktım, ne sample kit kalmış ne bir şey. Sanırım kaldırdılar artık bu uygulamayı.Onun yerine kendileri deneme kitleri oluşturmuşlar. Ama dediğin gibi 5 dolar. Artık deneme ürünleri bedava değilmiş ne yazık ki.