5.02.2009

İndirim var, koooş

Bugün sadece kot almaya çıkmıştım. Kot aldım ama sadece onunla kalmadım:) Erkek arkadaşımla Bostancı köprüsündeki outletlere gittik. Önce birkaç mağazaya girip çıktık. Converse magazasına girmek için merdivenle bir kat aşağı iniliyordu ve ben ordan aşağıya uçtum:) 4-5 basamak aşağı uçup,popo üstünde sekip ikinci uçuşuma geçiyordum ki kurtarıcım havada yakaladı:) Çanak gitti tabii ama alışveriş yapmama engel olamadı.

Mavi'de inanılmaz bir indirim vardı. Bende kot diyince Mavi'den başka bir marka giyememe takıntısı var. Kalıpları tam benim vücut tipime uyuyor galiba. Kotlar tek 49.50, çift 79.50'ydi. Ben bir tane daha Molly aldım. Bu 3. Molly alışım, 4. de olacaktı ama maalesef bacağında ufacık bir delik çıktı. Bel kısmında olsa delik alacaktım çünkü çok beğendiim:) Mavi'den kot alırken bir beden küçük almanız daha iyi oluyor çünkü sonra çok bollaşıyor.Erkek arkadaşıma da çok güzel kazaklar aldık. Teki 25, ikisi 35 lira.

Ordan geçtik Carrefour'a. Koton yeni sezona geçmişti. Küçük bir köşede %70 indirimli olanlar vardı ama beğenmedim ben. Accessorize %70 indirimde ve çok güzel şeyler var. Başka mağazalarda güzel şeyler bulamayanlar İçerenköy Carrefour'a bakabilirler. Bileklik 8.50, yılan derisi görünümlü çanta 17.50 lira.


Son durağımız da Park Bravo. Yeliz'in sitesinde görmüştüm deri eldivenleri. Bitmiştir artık diye ümidim yoktu ama her renk ve her model mevcuttu. %50 indirimle 24 lira. Kenarında bir fiyonk ve püsküller var. Çok kokoş:)


Unutmadan Benetton'da çılgın bir indirim var. Pazar yeri gibiydi mağaza. Ben o kalabalıkta kendime bir şey bulamadım ama erkek arkadaşım 120 liralık spor ayakkabıyı 35'e aldı. Ben de aynısının siyahına uzanmışken bir teyze elimden kaptı. Ben öyle elim havada kalakaldım. Ayağına olmamasına, başka numara bulunmamasına ve dahası ayakabının diğer teki olmamasına rağmen sonra alırım diyip kasaya bıraktı. Ben de ağzım açık kalıverdim:)

Bugünün hikayesi böyle. Hoşgeldiniz kızlar yuvanıza, birlikte güzel günler geçireceğiz:)

6 yorum:

"PRETTYCOOL" dedi ki...

Heey!Birileri alışverişe çıkmııış!!!
Kızların süpeeeer,hepsi birbirinden güzel görünüyorlar,çok güzel günlerde kullan taklım,(bi yandan aşkı memnuyu izliyorum da belli oluyor mu:))Yalnız şu kot alma konusunda kendimi çok bahtsız hissediyorum,müsait bi zamanında bana öğretirsen çok sevinicem,1 beden küçük alınca çok sıkıyo ve açılmıyo,hiç açılmıyo hem de,ve ben nefesim tutuk bir şekilde kalakalıyorum,bedenimi alınca da bollaşıyo,nedir benim problemim yaa puff:((eskiden hiç biyle şeyler yoktu,kot alırdın ve o hep olurdu yaa:)))

beetlejuice dedi ki...

Teşekkür ederim canım, o kot alma meselesi tamamen şans. Ama şöyle bir taktiğim var, kumaşı ince olan kotlarda bir beden küçük almak her zaman işe yarıyor, hareket etmeye imkan sağladığından genişliyor. Ama kalın kumaşlı kotlarda esnetmek zor. Evde karnını içine çeke çeke, oflaya puflaya kalk otur çömel kalk hareketlerine direnemiyor ama:)

ZET Fashion dedi ki...

Ooh cok karli alisverisler yapmissin hepsini guzel gunlerde giy ;)

beetlejuice dedi ki...

Teşekkür ederim Z, alışveriş zaten tatlı bir şey bir de karlı olunca tadından yenmiyor:)

Adsız dedi ki...

hepsi birbirinden güzelmiş iyi günlerde kullan. bu arada ispanyol paça kotları seviyorsun sanırım metro city topshop'dan koyu lacivet aldım 89 TL'dan 29 TL'ye inmişti haberin olsun.
sevgiler

beetlejuice dedi ki...

Yeliz, çok teşekkür ederim. Sayende çok cici, kokoş eldivenlerim oldu:) Yolumu Topshop'a düşüreyim o zaman, merak ettim kotu.
Sevgiler