14.02.2009

Sevgililer Günü


Bu bizim 4. sevgililer günümüz ve 4. kutlamayışımız:) Hayatımda hiç kutlamadım zaten bu günü. Dışarıya çıkmamaya özen gösterdiğim günlerden çünkü ben romantizme gelemiyorum. Gülesim geliyor romantik anlarda. Yıllar önce en yakın arkadaşımla, sevgilimiz yoksa en yakın arkadaşımız var biz de kutlarız,biz de seviyoruz birbirimizi diyip dışarı çıkmıştık. Aman Allah'ım, o ne kırmızılık o ne ellerinde çiçekler durumu... Bir daha 14 şubatta kimse beni evden çıkaramaz demiştim.

Ben çiçek de sevmem zaten, anlayamam hayatına son verilmiş cansız bir varlığı nasıl sevdiğine hediye edersin. Al güzel bir saksı çiçeği, kalsın seninle aylarca, her çiçek açtığında çocuğunuz olmuş gibi sevinin sevgilinle. Ya da hediye o kadar mı mühim, bekleme 14 şubatı, al onu şaşırtacak bir şey at çantasının içine, beklemediği bir anda şaşırt onu.

Ayrıca çoğu insan bu günü bir zorunlulukmuş gibi kabul ediyor sanki. Sevgide zorunluluk olmaz ki, sevdiğinde kendini strese sokmazsın onu nasıl mutlu etsem diye. Zaten seni mutlu eder onu mutlu etmek.Eğer sevgililer günü sizin için bir zorunluluk değilse, o gün sevgilinizi mutlu ederken mutlu oluyorsanız ve sevgililer gününü içinizden geldiği için kutlayanlardansanız kutlu,mutlu olsun gününüz.

4 yorum:

ZET Fashion dedi ki...

Dediklerine aynen katiliyorum. Bizimde 4. sevgililer gunumuz, ama ilk defa ayri geciricez. Ben o gun ne kadar ozel bir sey yapmak istemesem de, o istiyor ben de kirmiyorum hevesini. Ama kesinlikle seninle ayni fikirdeyim. O gun bana verdigi formalite hediyedense, siradan bir gunde hic beklemedigim bir anda alinan ufak bir hediye beni cok daha fazla mutlu eder. Ayrica sadece para tuzagi oldugunu dusunuyorum bugunun!

Gizem. dedi ki...

kesinlikle katılmaktayınm :))

beetlejuice dedi ki...

Z, her ne kadar kutlamasak da bugün ayrı olmak da hoş olmazdı. Hele ki metrekareye 5 çiftin düştüğü bir günde:) Yakında kavuşmanız dileğiyle
Pammuk, bir de derler bugünü kızlar zorunlu kılıyor diye. Değil işte, sevmiyoruz biz:)

moda tasarım stil dedi ki...

bende kesinlikle katılıyorum ;)