13.02.2009

Seviyorum uleeyn:)


Pretty'cim beni mimlemişşş. Hem de kimse beni sevmiyor, kimse beni mimlememiş dediğim bir anda. Yuppiii, Pretty beni seviyoorr:) Benim yazım da biraz Pretty'nin yazısına benzeyecek zira o da benim ilkim:) İlk yorum bırakan, ilk mimleyen... Bazı yazılarında "Acaba beynimi mi okuyor benim" dediğim o benim.


Şimdi geldik 7 cücelere:)

1. Pretty : Yeterince anlattım cicim:)

2. Annevebebisi : MK'sını ayrı kendisini ayrı seviyorum. Bir gün anne olduğumda onun blogunda okuduklarımın çok işime yarayacağına eminim.

3. Tuguna : Çıtı pıtı, taze anne. Onu da seviyoruum. Giydiklerini, izlediklerini, bebişini takip etmek çok güzel.

4. Yass : Onunla hikayemiz biraz enteresan, gerçi kendi bilmiyor hikayeyi:) Ama şöyle: Blog dünyasını ilk keşfettiğinde Çilli bir blog bulur, daha yeni yeni yazıyordur bu blog sahibesi. Okur yazdıklarını, çok beğenir. Sonra kaybeder blogu, unutur gider. Aradan 1-2 sene geçtiğinde Çilli yine bir blog sever. Sonra merak eder kim acaba bu tatlı blog sahibesi. En baştan okumaya karar verir ve bingooo:) Kaybettiği blogu bulmuştur tekrar, yaşasındır:)

5. Moonish : Yass'ın blogu aldı götürdü beni ona. Sevdiklerimden ve garip ama içimi acıtanlardan. Uzakta olma duygusu benim en büyük korkum olduğundan herhalde, onun uzaklarda olması burda onu hiç tanımayan beni üzüyor. Garip!

6. Z Fashion: Sevdiğim, imrendiğim, kıyafetlerini çalmak, dolabını karıştırmak istediğim diğer bir tatlı blogger:)

7. Acme : İşte bu bonus. Benim üniversitedeki en yakın arkadaşım, şu an askerde. Tenisle ilgili yazılar yazıyor, maçları yorumluyor. Onun yazdıklarını da kendisini de seviyorum. Bu mim'i Mayıs'ta görecek olsa da:)

Mim'lerde en sevilen olma yolunda ilerleyen Banu ve Yeliz'i yazmadım. Ama onları da çok sevdiğimi ayrıca söylemek istedim:)

Ayrıca profilimde görülen ve burda adını yazmadığım herkes. Sizi de seviyorum ama benden 7 cüce seçmem istendi:)

Son söz: Hepiciğinizi seviyorum:)

10 yorum:

ZET Fashion dedi ki...

Canim benim tesekkur ederim ben de seni buyuk bir keyifle okuyorum! Ayrica ben de cilliyim :g:

ZET Fashion dedi ki...

Ben o smile i yapmak istememistim nasil oldu o
:h: bunu yapicaktim :))

beetlejuice dedi ki...

O smileyleri çözemedim daha çözücem inşallah. Göndere basınca çıkmıyorlar. Hayırdır inşallah:)

Moonish (moonsun) dedi ki...

Tesekkurler sevgili Bettle Juice :)) Ben de seviyorum seni :)) ...ama uzulme benim icin uzakta olsam bile mutluyum ben :)) hem sizler varsiniz ya yanimda her zaman :)) hemen linkini ekliyorum ilgili posta :)) Kocaman sevgiler :)

yass dedi ki...

cooooooooook mutlu oldum cok tesekkur ederım bettlee:) boyle sans eserı bulunup okunmak cok eglencelı bır durum bılıyor musun

Anne ve Bebisi dedi ki...

aaa cok tesekkur ederim, cok mahcup oldum :))

.. yazmistim silindi galiba :(

Yeniden, bir kez daha tesekkur ediyorum :))

Sevgiler:)

tuguna dedi ki...

cok ama cok tesekkurler:) ben de seni cok seviyorum:)

duygu dedi ki...

merhaba,
seni seven biri de benim. her ne kadar şimdiye kadar benden haberdar olmasanda... evet o sessiz okuyuculardanım ben. yorum yazıp selam vermeye bazen utanıyorum :)
ben çilli insanlara özenen ama yüzünde maalesef çil olmayan ama yinede mutlu bir anneyim...
sevgiler...

beetlejuice dedi ki...

Moonish, Yass, Annevebebisi, Tuguna sizi kocaman kucaklıyorum.
Duygu hoşgeldin:) Utanmak ne demek, yazılan her cümleyle deli gibi mutlu olan biri var karşında. Sessizliğin değil, paylaşmak mutlu eder beni.
Sen çilli olmaya ben anne olmaya özeniyorum, nasıl olcak bu iş:))

onur dedi ki...

sitemeter da olmasa blog açtığını duymuycam.. frekıls yata çıktım ben.. dur lan arıycam birazdan telefonla zaten niye buraya yazıyorum ki! özlemişim..