27.02.2009

Strawberry cinlikleri:)


Canım Pretty'im, Strawberry'deki dehşet indirimden bahsetmiş. Ben de strawberry'de alışveriş yaparken başvurulması gereken hoş cinliklerden bahsetmek istedim. Gerçi çoğunuzun bildiğini düşünüyorum ama bilmeyen kalmasın istiyorum:)

Cinlik #1: Her alışverişte ayrı bir mail adresi kullanmak. Bunun size iki güzel dönüşü oluyor. Eğer $25'dan fazla bir alışveriş yapmışsanız, yeni müşterilere gönderdikleri hediyeden gönderiyorlar. İkincisi, belli bir süre sonra Miss you indirimleri gelmeye başlıyor. Her defasında ayrı bir mail kullandığımdan hepsine teker teker indirim geliyor ay sonuna doğru:) Şu an %11 indirim+makyaj paleti önerdiler. Kullanmadıkça indirim oranı artıyor, şöyle bir 20'lere gelsin diye bekletiyorum:)

Cinlik #2: Her alışverişte special instruction kısmına sample istediğinizi belirten birşeyler karalamak. İster kibar olun "Would you please send some samples?" diyin, ister "Sample" yazın sadece, isterseniz de "Sample gönder hadi be hacı" diyin:) Dermalogica maske de geliyor, küçük boy krem de. Gönüllerinden ne koparsa:)

Ve ufak bir uyarı. Elinize mekanizması veya kendisi bozuk, kırık, yanlış bir ürün geldiğinde mutlaka müşteri hizmetleriyle bağlantıya geçin. Çok ilgililer. Ayrıca Türkçe yazarsanız Türkçe cevap veriyorlar. Anneme aldığım bir kremin pompasının bozuk çıktığını bildirdiğimde, özür dileyip yenisini gönderdiler. Diğerini de geri göndermemi istemediler. Bizim alıştığımız "Bozuk değildi bu abla, sen bozmuşun" anlayışından sonra çok garip geliyor böylesi bir ilgi.


Cinlik dolu alışverişler:)

14 yorum:

serrose dedi ki...

hmmm akilda tutalim iyiymis :)

{ Dishy Fashion } dedi ki...

Çok şaştım ben aldım hep yapmadılar bana hiç iade ettim yenisi geldi hemen.

beetlejuice dedi ki...

Serrose, aklında bulunsun canım;)
Dishy fashion, çok şaşırdım iade istemelerine. Bana söyledikeri geri göndermenin çok maliyetli olacağı, o yüzden göndermemem gerektiğiydi.

{ Dishy Fashion } dedi ki...

why not olmas benden aldılar geri 2 kez hemde.

"PRETTYCOOL" dedi ki...

Bettlecım:dishy senin videodaki abimiz gibi:))Dishycim yerim seni,as I told you before,I bite you:)olmas aldılar onadan hem de 2 kez,ona göre çillicim:))
Şimdi gerçek yorumumuza gelelim,ayrı mail adresi versen dahi kredi kartı numarası tek olduğu için gene de işe yarıyor mu bu 1.
İkincisi ya sen naaptın ya,sen varya süpersin,ben bunları hiç bilmiyodum,yurt dışından alışveriş yapmadan önce bundan sonra ilk sana uğrıycam;)bu konuda tıpkı bir mühendis gibi işin tüm inceliklerine haizsiniz bayan;)))
kiss kiss

beetlejuice dedi ki...

Pretty, dishy'nin bayılıyorum yorumlarına ben de, tatlılık akıyor resmen:)
Cicim, kredi kartı aynı olsa da farklı mail olması yeterli. Her ayrı mailde kapıyorsun hediyeyi:)
Yurtdışı alışverişte her zaman yardıma hazırım canım, ucuzu bulma aşkım öğretiyor bunları bana:)

ceren dedi ki...

gerçekten bugün okuyup en çok sevindiğim şey falandı bu=) çook teşekkürler=)

bu arada strawberry ye hep bakıp bakıp güvenemezdim almak için ama artık ikna oldummmm

beetlejuice dedi ki...

Ceren, kesinlikle güvenebilirsin. İşin içine biraz da cinlik katınca süper oluyor ordan alışveriş yapmak:)

Adsız dedi ki...

Merhaba, bana da %13 indirim ve makyaj paleti teklifinde bulundular, siparişimi geçtim free ürünümü seçtim şimdi makyaj we parfüm siparişini beraber werince free ürün yolluyorlar. listemde free ürünüm de görünüyor ama makyaj paletim görünmüyor. sizce gelir mi gelmez mi siparişi onaylamadım göremedim diye.

beetlejuice dedi ki...

Adsız, makyaj paletini 50 dolar üzeri siparişlerde veriyorlar. Acaba 50 doları geçmedi mi siparişin?

Adsız dedi ki...

geçtim. indirimi verdi de zaten ama makyaj apletini koli içeriğine yazmadı. ücret kısmında gösteriyor %13 indirim+ free make up kit olarak. ama ürün içeriği listesinde yazmıyor=(

beetlejuice dedi ki...

Adsız, ücret kısmında yazıyor makyaj paletin. Gelecek merak etme:)

Adsız dedi ki...

Beetlejuice çok teşekkür ederim =)

Adsız dedi ki...

Merhaba,
Adres ve isim aynı olmasına rağmen, mail adresi farklı olduğu için, her alışverişte strawberry den hediye alabiliyor muyuz acaba?