20.02.2009

Tatlıcı geldi hanııım


Ben tatlı delisiyimdir. Sütlü, çikolatalı, şerbetli, hamur hiç fark etmez, hepsini yerim. Bu tatlı düşkünlüğü nedeniyle nerdeyse her tatlıcının tatlıları hakkında bir fikre sahibim ve bugün sütlü tatlı Oscar'ını açıklıyorum. Ne Özsüt ne Tatlıcı Tombak , Oscar goessss to BİM:) BİM'in İce-Mar markalı tatlıları şu ana kadar yediklerim arasında en iyisi. İce-Mar aslında Mado'nun, dolaylı yoldan Mado'ya gidiyor diyebiliriz Oscar'a. Ama büyük bir fiyat farkıyla.



Şekilleri fotoğraflarda da görülebileceği üzere pek iyi değil ama tadları inanılmaz. Benim favorilerim supangle ve tavuk göğsü. Tavuk göğsünde gerçek tavuk parçaları var, hemen ıyyy demeyin has tavuk göğsü öyle oluyor zaten. Diğerleri çakma:) Profiterolü de çok güzel ama dün onu yerken fotoğraf çekmeyi unuttum:) Bu Oscar'lı tatlılar BİM'de ve 1.5 lira. Denemeyen kalmasın:)



Veee Pretty'e özel:) Aramızda geçen süt dilimi, pingui konuşmalarından sonra bu konuda yazmaya karar verdim. Ancak süt dilimini ara ki bulasın:) Kutularca Pingui olmasına rağmen, süt diliminin yerinde yeller esiyordu. Bugün sayfamıza sadece Pingui teşrif etti, zaten ben onu daha çok seviyorum. Süt dilimi hem içi hem dışı yumuşak olduğundan yerken pamuk çiğniyormuş gibi oluyor. Pingui'nin ise dışında çok güzel,sert bir çikolata var. Isırınca çıtırt diye bir ses geliyor, içi yumuşacık ağzınızda dağılıyor. Kakaolu kek gibi olan 3 katmanı var. Çok hafif,çok güzel bir tatlı. Kalorisi de çok yüksek değil, kaçamak yapılabilir. Pingui tadında bir haftasonu diliyorum hepinize:)

5 yorum:

Merve dedi ki...

karşında aynen bir tatlı delisi duruyor ben nasıl olmuşta yememişim bundan :( hemen açığı kapatmalıyım!

beetlejuice dedi ki...

Merve,
Hepsine kefilim, hele ki tatlı delisi olduğuna göre double kefilim:)

"PRETTYCOOL" dedi ki...

Isırınca çıtırt diye gelen o sesi hayal ediyorum da,beni delirtiyor,offf bettlecım,yemek ne zaman kısmet olacak acaba:((eğer bulursam varya market stoğunu eriteceğimin garantisini veriyorum:))

beetlejuice dedi ki...

Prettycim, süt dilimi kayıplarda zaten, pingui'ye odaklan sen:)

"PRETTYCOOL" dedi ki...

bir de o tabakta pinguinin yanına öyle boylu boyumca uzanmak istiyorum:)))