23.02.2009

Taylor Made Minerals

Ben erkek arkadaşımın tabiriyle "ucuzcu" biriyim. Nerde ne kaça satılır, ucuzu nerde bulunur çok iyi analiz ederim. Para kolay kazanılmıyor ki şekerim:) Bugün de ucuzcu bir site karşınızda: Taylor Made Minerals.
Maalesef hiç bir zaman far insanı olamadım, güzel göz makyajı yapanları uzaktan gıptayla izlemekle yetindim. Benim makyaj ritüelim allık-ruj-rimel üçlüsünden ibaret. Ama ruhuna kokoşluk serpiştirilmiş her dişinin şıkır şıkır bir fara sahip olması gerektiğini düşünüyorum.

Bu şıkırdak farlar Taylor Made Minerals'tan. Hepsi tester boyutunda. Ama benim gibi çok fazla far kullanmayanlar için çok çok yeterli miktarı. Şu anda sitede kavanoz samplelar $1.5, poşet samplelar $1. Poşet hiç denemedim, kullanamam gibi geldi. Ama çok renk olsun, bir sürü olsun diyorsanız bence poşet almak mantıklı.
Shipping kavanoz samplelar için ilki $1.95, sonraki 20 kavanoz, kavanoz başına $0.30. Poşet sample için ilki $1.75, sonraki 50 poşet başına $0.15.

Eskiden çok uyduruk bir sitesi vardı, şimdi gayet güzel olmuş. Renklerin üstüne tıkladığınızda kuru ve ıslak kullanımda nasıl göründüğünü görebiliyorsunuz. Everyday Minerals'da da Taylor Made Minerals'da da ürünler Türkiye'ye çok uzun sürede (3-4 hafta) geliyor. "Nerde benim postam yaa" diye düşünmektense, siparişi verip sonra tamamen unutmak, sonra geldiğinde şaşırıp mutlu olmak daha eğlenceli:)

Şimdi dağılıyoruz, sitede renkler içinde kayboluyoruz:)
Not: Amorette farların eldeki duruşunu göstersem iyi olacağını söylemişti. Buyrunuz efendim, tende böyle duruyorlar.


10 yorum:

Aphraell dedi ki...

Nası buluyosun böyle şeyleri ben şaşırıyorum :)) Bu arada hala everyday mineral's a giriş yapamadım her gün deniyorum bakalım ne zaman kısmet olcak :)

"PRETTYCOOL" dedi ki...

Çilli nerden buluyorsun bunları,hem de türkiyeye de gönderenleri,çok şaşırıyorummmm!

beetlejuice dedi ki...

Aphraell, EDM neden sana öyle yapıyor anlamadım. Sanırım yeni bir login sistemine gidiyorlar. Benden de kullanıcı adımı değiştirmemi istediler. Belki geçiş esnasında karışıklık falan oluyordur.
Prettyim, sırrımı açıklıyoruuum:) makeupalley.com'dan bulmuştum canım bunları. Genelde Türkiye'ye yolluyor siteler, adam yerine konmaya başladık:)

Adsız dedi ki...

Harikasın ya ben ucuzcu değil samplecı diyorum sana;) gayretin takdire şayan,paylaştığın için de teşekkürler:) Farların tende duruşu nasıl acaba, elinde gösterseydin daha iyi fikir sahibi olabilirdik:)
SEvgiler...

beetlejuice dedi ki...

Amorette, samplecı da güzelmiş:) Haklısın, elimde göstersem daha iyi olurmuş. 1-2 güne kadar çeker koyarım buraya. Hizmette sınır yok:)

nazo dedi ki...

Merhaba
Ben de buradayım artık. İyi ki izlemeye almışsın beni, yorumun için de teşekkürler.. Ben de bakacağım şimdi farlara.
Görüşmek üzere, sık sık..

Moonish (moonsun) dedi ki...

Benim uclum de ruj, rimel, kalem :)) Ben de hayranlikla izliyorum, cok ozeniyorum guzel goz makyajlarina :))
Sparislerine kavustugun icin cok sevindim :))

beetlejuice dedi ki...

nazo, hoşgeldin:) Farlara bakarken insan kendinden geçiyor, aman dikkat:)
Moonish, yuppii, tek değilim.Göz makyajını es geçen başkaları da var:) Teşekkür ederim canım.

{ Dishy Fashion } dedi ki...

Ben de size katıldım mineral ama 4de allık olmazsa olmaz benim için de. Minaral cosmetic çok yaygın artık burada.

beetlejuice dedi ki...

Dishy fashion, mineral kozmetik burda da çok yaygın ama bir de uygulaması zor olmasa:)