23.03.2009

Alsak alsak ne alsak?



Şu yazımda inceden inceye laf ettiğim Ugg'dan huzurlarınızda özür diliyorum. Bugün baktım Ugg'lar indirime girmiş. Girip bir deneyeyim nasıl bir şey acaba dedim. Demez olaydım:) Bu kadar rahat bir bot olamaz. Ayağımı pamuklara sarmışlar sanki, öyle bir his. Bir anda beynimde tilki savaşları başladı. Bir grup tilki "Al Çilli al, yumuşacık, çok rahat. Ne güzel giyersin" derken diğerleri "Yağmurda giyilemiyor kızım. Hem herkesin ayağında var. Daha özgün birşeyler bul" diyordu. En sonunda yeter bee diyip tilkileri kovaladım ve çıktım mağazadan. Aklım kalmadı mı kaldı tabii ki. Birkaç gün beklemeye, Ugg kullananların yorumlarını dinlemeye karar verdim. Burda size ihtiyacım var yani:)






Bir diğer aklımda kalan ise Onitsuka Tiger'ın Snow Heaven botları. Bunları çok aramama rağmen bulamadım, dolayısıyla deneyip rahatlığını test edemedim. Görüntüleri, renkleri çok hoşuma gitti. Aranızda kullanan, bir mağazada gören, görüp de deneyen varsa dört gözle yazacaklarınızı bekliyorum:)

37 yorum:

Gizem. dedi ki...

tiger'ın ayakkabı çeşitleri Ankara'da öyle az ki sinirden saçlarım dökülüverecek yakında şekercim:)ugg içinse şahsen benim yok almayı da ileri ileri ileri bir tarihe erteledim :)

Merve dedi ki...

sen hiç herkesin ayağında olduğuna bakma eğer gerçekse al..umrunda bile olmayacak kimsede olması o kadar rahat ki.. onun sayesinde hastalanmadım normalde hep üsütürdüm ayaklarımı seneye kesin ugg grisi alınacak ;)

admin dedi ki...

ugg almaaa n'oluur!

ayı botları gibi yahu, trend de bi yere kadar yani :)

Yeliz dedi ki...

ugg bir tane edin derim! bu arada tiger bambide satılıyor.

sevgiler

beetlejuice dedi ki...

Pammukcum, Tigerları bir görsem bir denesem tam kararımı vereceğim. Aylar önce Boyner'de görmüştüm sonra ortadan yok oldular.

Mervecik, zaten rahatlığı kalbimi fethetti. Eğer bir tane daha almayı düşünüyorsan Nursace 200'e düşürmüş yeni ürünler geliyor diye.

Iraz, ayı botu mu:) Alemsin:) Eğri oturup doğru konuşayım görüntüsü hoş değil ama ben böyle rahat bir şey görmedim. Keşke hiç giymeseydim de içimde böyle çelişkilere yol açmasaydım:)

beetlejuice dedi ki...

Yelizcim, çok teşekkür ederim, Tiger'ı denediğim an kararımı veriyorum:)

Barbygirl_here dedi ki...

Herkesin ayaginda onlardan...Biseyi cok gorunce ben soguyorum :)))

Bir de her yerde satildigindan cogu ortapedik degil...Giyenlere bakiyorum, ice ice basmislar bot kayip gitmis, kotu goruntu oluyor...
Bence alacaksan, iyi guvenilir bir markadan al ki ayaginda kotu goruntu olmasin...
Ice basma gibi ortapedik bi sorunun varsa hic alma derim...
Ama yoksa, simdiden gule gule giy :)

beetlejuice dedi ki...

FerahFeza, taklitlerinde öyle bir ortopedik sorun var sanırım, yamuk yumuk bir şey oluyorlar:) Bakalım kararımı veremiyorum bir türlü. Kafam çok karıştı:)

Haydins dedi ki...

Almaaa!! Tigerlar cok guzelmis benimde gozum kaldi valla :)
Rahatlik bir yere kadar eve aldin mi hic bilmiyorum ama ici puf puf terlikler vardir ya bir zaman sonra soner ici onlar gibi olur ugg'larda diye dusunuyorum..
Ugg'lar kadar cirkin olmayan ama benzeyen botlar gordum buradaki aldo'da hem boylarida uzun hos duruyordu..Aldo'ya bir goz gedir istersen..

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

FerahFeza'ya katılıyorum! Kalitesiz diye mi yoksa birdenbire içe basan insan sayısı mı arttı bilemiyorum ama ugg'ların arkadan görünüşü inanılmaz kötü. içe içe kaymış fln ıyyy zaten hiç sevmiyorum :P

onitsuka botlara ise bayılıyorum! alacaksan ondan al :P boyner'de bir ara vardı, %25 turkcell indiriminin olduğu zamanlar.. arkadaşla fiyatını 700 küsür görüp koşa koşa kaçmıştık ama 200 küsürmüş, artık yanlış mı gördük yanlış mı basılmış bilemiyorum ama ben çok beğenmiştim. tek tereddüt ettiğim nokta altı, karda giyilmez sanırım, en azından ben giyemem kayarım kesin, özellikle bizim mühendisliğin önündeki ölüm yokuşunun orda :P

beetlejuice dedi ki...

Haydins, eğer ayağımda denemeseydim ben Ugg'un yanına yaklaşmazdım ya:) O pofuduk terliklerden bende de var, dediğin gibi dümdüz oluyor tüyleri. Ugg da öyle olabilir.

Marjo, biz okulda yürürken erkek arkadaşımla bu sahte Ugg bu gerçek Ugg tahminleri yapıyoruz. O kadar çoklar ki:) O yokuşa dağcı botu anca be canım:)

Adsız dedi ki...

bu botlar neoflyda var neoflyda kadıköy beşiktaş taksim palladium da var =))

Bi dedi ki...

canım bence kesinlikle ugg alma. ben ocak 2008 de aldım, çok sık kullanmamama rağmen şu an aşırı deforme olmuş durumda. tamam çok rahat gerçekten ve çok da sıcak tutuyor ama inan, sağlamlık açısından verdiğin paranın 4'te 1'ini karşılamıyor. 4 sene evvel hotiçten aldığım puf botlarım bile hala yeni gibi mesela. o yüzden ara tara, vereceğin paraya değecek sağlam bir bot al bence.

herşeyden azıcık dedi ki...

Bencede pembe olan gayet şık.Ugglar rahat olabilir ama suyu çıktı iyice heleki içe basıpta yürüyenler temmelli itici geliyor.Bütün yabancıların ayağında var Sultanahmet öyle kadınlarla dolu ve kendini kadın sanan erkekçiklerde onlardan giyiyor:((Sevgiler.

beetlejuice dedi ki...

Adsız, bu habere çok sevindim. Palladium evimin dibi:) Çok teşekkür ederim.

Bi, benim gibi fiyat/performans oranına çok önem veren birine göre değil anlaşılan. İbre Tiger yönüne hızla dönüyor:)

Herşeyden azıcık, kızları anlıyorum da erkekler nasıl giyer yaa:) Bir kere gördüm ve dehşete kapıldım.

karameL dedi ki...

selam çilli,

bence ugg çoğu kişiye yakışmıor, çok kaba hatlı olduğunu düşünüorum. ayrıca bu içe basma mevzusu benim de dikkatimi çekti, kötü bi görüntü gerçekten.

tiger ise süpper bi tasarım bence.
2 sene önce aşık olmuştum kayfesine. geçen sene de flörtleştik ama gidip oxs aldım. pişman diilim, oxs da kendi kulvarında başarılı bi bot.

capitolün yanılmıorsam 2.katında shoes center die bi ayakkabıcı var. orada vardı ama hala getiriolar mıdır bilemem, bi dene istersen.
sevgiler.. :)

"PRETTYCOOL" dedi ki...

bence al yaa,bende cidden ayı ayağı gibi durdu bu arada,rengi de tabaydı ondan mı acaba:)orjinali hakiki kuzu yünü olduğundan sönme yapmıyor evdeki pufpuflar gibi,ben en çok örgülü gibi olan modeli varya onu beğeniyorum hani yanında düğmeleri olan,o ayı pençeşi gibi durmuyor sanki:))

beetlejuice dedi ki...

Karamel, içe basma diye diye Ugg giyenleri daha beter izler oldum:) Bir gün dövecek biri ne bakıyorsun diye:)

Prettyim, ben de tabayı denedim, hafif bir ayı pençesi durumu olmadı değil:) Ama ben o sırada halı gibi bu yaa, yok yok pamuk demekle meşguldum. Sen de Ugg dedin, hmmm ne yapsam ki:)))

JuVeNiL dedi ki...

şimdi şöyle diyim, ugg botları giyenleri görünce şu geliyor aklıma, "yazııık kutuplardan buraya geldi,buranın da kutuplar kadar soğuk olmadığını bilmiyor herhalde, orda kesin sibirya kurdu köpekleri de vardır ki bunun".. yapma çilli,umarımyapmamışındır..

beetlejuice dedi ki...

Juvenilcim, yapmadım:) Onitsuka Tiger botları aldım, hem kimselerde yok hem de kutuplardan gelmişim gibi durmuyor:)

pinklover dedi ki...

beetlejuice bende tiger bot almayı düşnüyorumda nasıl rahat ediyor musun, memnun musun? ayağını sıcak tutuyor mu:)

beetlejuice dedi ki...

Pinklover, ben çok memnunum botlarımdan. Doğru bir tercih yapmışım. Ayaklarım hamamda gibi oluyor giyince, pofuduk pofuduk çok rahatlar:)

pinklover dedi ki...

hmm iyi o zaman bende grisinden alıyım:D bi arkadaşımda vardı o mesela hiç scak tutmuyor demişti :/ bide yağmurda fln giydin mi su geçirme gibi olayı oldu mu ? =)

beetlejuice dedi ki...

Pinklover, aaa çok sıcak tutuyor bence:) Hatta pişiyor bazen ayaklarım. Yağmurda daha hiç giymedim, ama aldığım yer botların kar botu olduğunu kesinlikle su geçirmeyeceğini söylemişlerdi. Onların yalancısıyım:)

pinklover dedi ki...

bende şaşırdm zaten o kadar kalın içi nasıl sıcak tutmaz diye belkide arkadaşımın ayakları çok üşüyordur:D:D hmm anladm umarım doğrudur bende kafama koydum alcam zaten geçen seneden beri beğeniyordum bu senede görünce duygularım hepten depreşti:D:D tşk edeirm bilgiler için=)

beetlejuice dedi ki...

Pinklover, en güzel yanı ayağı çok iyi sarıyor. Ortopedik ayakkabılar gibi. Ben çok büyük bir aşkla aldım, hala da aşkımız devam ediyor. Şimdiden güle güle giy:)

pinklover dedi ki...

çok teşekkür ederim kararımı kesinleştirdim haftasonunu bekliyorum=))

manolya*** dedi ki...

beetlejuice sen hangi grileri aldın,ben o katlananlara bayıldım fiyatları ne kadar???

beetlejuice dedi ki...

Manolya, ben kahverengi-pembeli olanını aldım. Fiyatları bu sene 225 olmuş, geçen sene indirimde 220'ye almıştım ben, sezon fiyatları da 270ti.

manolya*** dedi ki...

benim sorduğum yerde 249 dediler,sence parasına değicek bir botmu? spor ayakkabı gibi geldi,memnun kalmamaktan korkuyorum =(

beetlejuice dedi ki...

Manolyacım, dünkü İstanbul yağmurunda giydim. Bir damla su geçirmedi, eve geldiğimde de ayaklarım sıcacıktı. Sezon sonu indiriminden bir tane daha alacağım galiba ben:)

manolya*** dedi ki...

daha yeni yağmur botu almıştım aklımı çeliyosun ama :) bide herkeste var mı bu botlardan diye sormak istiyorum çünkü herkesin üstünde gördüğüm zaman o şeyden bıkıyorum...

beetlejuice dedi ki...

Manolyacım, şöyle bir oran verebilirim sana:) Bir ayda gördüğüm Ugg sayısı 100 ise Snow Heaven sayısı 2'dir:)

manolya*** dedi ki...

O zaman ben bu konuyu düşüneyim biraz :D

pinklover dedi ki...

bu sene heryerde 249 ama ben boynerin sitesinden sipariş verdim 211 tlye geliyor=)

beetlejuice dedi ki...

Pinklover, çok iyiymiş Boyner fiyatı, ben de Kadıköy'de 225'e gördüm. Güzel günlerde giy:)

pinklover dedi ki...

teşekkür ederim daha elime ulaşmadı ama=)