10.03.2009

Asosyalsin sennn!


Asosyalmişim! Öyle diyorlar uzun zamandır görüşmediğim arkadaşlarım. Onlarla alemlere akmıyormuşum, clublara gitmiyormuşum. Evde olmayı sevdiğim, gece çıkmadığım için asosyal yaftasını yedim, hayırlı olsun:)
Sosyal olmak geceleri çıkmak demek midir? Gece dışarda olunca kendimi güvende hissedemiyorum ki ben, sürekli bir tedirginlik hali. Yanımda çok güvendiğim biri olmazsa alkol alamıyorum. Zaten alkolden çok da hoşlanmıyorum. Sigara dumanından boğulurcasına rahatsız oluyorum. Erkeklerin kızlara av gözüyle bakmasından hele hiç hoşlanmıyorum. Şimdi bu kadar hoşlanmadığım şey varken, benim gece çıkmamayı tercih etmem asosyallik mi oluyor?
Bir arkadaşımla görüşeceksem eğer, birbirimizi duyabileceğimiz, etraftakilerden rahatsız olmayacağımız, sıcak mekanları tercih ediyorum. En çok da ev ortamında olmak hoşuma gidiyor. Koltuklarda çekelim bacaklarımızı yukarı, elimize alalım çay-kahve ne varsa, bir müzik çalsın geriden, acıkınca makarna yapalım, dedikodu yapalım, dertleşelim, kahkahalar atalım. Gece çıkmak yerine bunları yapmayı seçen bir insan cidden asosyal midir? Eğer öyleyse, itiraf ediyorum, ben asosyalim!

8 yorum:

Haydins dedi ki...

Hain arkadaslar!! :)
Bende cok sevmem gece disari cikmayi , biz burada iyice asosyal olduk valla bir gelenimiz gidenimizde yok !!Donunce nasil sosyal olucam bilemiyorum :)

Aphraell dedi ki...

Ben de senin gibiyim canım, malesef şu zamanda anlattığın şeylerden hoşlanmamak, asosyal olmak ya da eğlenmeyi bilmemek anlamına geliyor(muş herkes öyle bakıyor duruma). İsteyen istediği gibi eğlensin canım, ben sevdiğim bir arkadaşımla odamda kahve içip muabbet etmeyi bi galon alkole değişmem :)

beetlejuice dedi ki...

Haydins, eğer mutluysanız böyle dönünce de sosyal olmayıverin gitsin:) Herkes aynı şeylerden mi hoşlanmak zorunda canım?
Aphraell, yazarken umarım benim gibiler de vardır diye geçirdim içimden. Çok sevindim benim gibi düşünmene:)

kkkk dedi ki...

Bende ev kusu olanlardanim ama arasira cikmakta gerekiyor.Soyle kivrila kivrila dans edip kurtlari dokmek lazim

Gizem. dedi ki...

o zaman bende asosyalim beni de ekleyin listeye!:)

beetlejuice dedi ki...

Caprice, rahatsız edilmeden kurt dökmek iyi oluyor canım:)
Pammuk, yihuu liste uzadıkça uzuyor. Welcome to anti-social club:)

"PRETTYCOOL" dedi ki...

biz gelince hep burdayız
adı kaybedenler kulübü
tıklım tıklım ağzına kadar
dolu kaybedenler kulubü
dur dedi bekçi baba
benim bu aldığınız hava
adem döndü sonra havva'ya
''hımmmm.. ne güzelmiş bu elma
adem bir müddet düşündü sonra
elma değil bu yediğimz galiba...
ayvaaa
:p

onlara bu şarkıyı ithaf ediyorum
çistaktak;)

beetlejuice dedi ki...

Pretty pretty, alemsin cicim sen:) Ayvaa:)