29.03.2009

Haftasonu özeti

Son aylardaki en rahat, en tasasız, en keyif dolu haftasonunu geçirmiş bulunuyorum. Gezmiş tozmuş, alışveriş yapmış değilim. 2 gün de evdeydim. Herhalde evde yapacak bir şeyim olmadan oturmayı özlemişim ki çok iyi geldi. Tabii çıkıp oyumu kullandım. Onu yapmayacak kadar tembel değilim çok şükür.
Cumartesi günü 5 haftadır izlemeyip biriktirdiğimiz Lost'u izledik. Farkettim ki Lost izlerken inanılmaz yoruluyorum. Lost hariç diğer diziler kafamdakileri atmama yararken Lost beynimde fırtınalar yaratıyor. 5. sezondayken 1. sezona atıfta bulunulmaz ama canım, "aman neydi o olay?", "kimdi bu?", "ne olmuştu?" derken beynim sulanıyor. 10. bölüm hakkındaki teorileri daha okumadım ama kendi teorimi ortaya atıyorum. Sun, Namaste amcanın kızı. Hadi bakalım, what if it happens:)


Cumartesi akşamı da Marley&Me'yi izledik. Daha önceden de yazdığım gibi Jennifer Aniston ile Owen Wilson'ı yine birbirine çok yakıştırdım. Hatta Brad Pitt ile yakıştığından daha da çok. Filmi komedi filmi diye izledim ama sonlarına doğru gözlerim dolu dolu oldu. Aile ile ilgili çok çok güzel bir filmdi. Evli olanların, evlilik planları yapanların mutlaka izlemesi gerekiyor. Zira evliliğin toz pembe olmadığını ama kara bulutların bile evliliği güzel kıldığını anlatıyor film. Evlilikle uzaktan yakından ilginiz yoksa, o zaman filmdeki köpeğin güzelliği için izleyebilirsiniz. Hayvan da sevmem ben diyorsanız evler güzel, evlere bakmak için izleyin. İzleyin işte canım:)


Bir de sufle yaptım ama mükemmel tarifi yakalayamadığımı düşündüğümden yayınlamıyorum. Daha öncekinde şeker miktarı azdı bunda da çikolata çok gibi geldi. Azimliyim mükemmel sufle tarifini bir sene içinde bulacağım:)

Umarım sizin de haftasonunuz güzel ve dinlendirici geçmiştir. Saatlerin ileri alınması sersemleştirmemiştir sizi. Hepimize kolay geçen, güzel bir hafta dileklerimle.

8 yorum:

kkkk dedi ki...

Su sufleyi birgun bende denemek istiyorum ama tam tuturmak cok zormus diye cesaret edemiyorum

tuguna dedi ki...

yok kusum sun namastenin kizi olamaz neden dersen birkac bolum once namastenin bebegini gormustuk ya cekik gozlu,namaste karisina bebek icin "take him" gibi bir laf etmisti ki burdan bebegin erkek oldugu ortaya cikiyor. miles olabilir ama namastenin oglu.gerci simdiye dek lost konusunda cok yanildim ama:)

beetlejuice dedi ki...

Caprice, suflenin ayarını tutturmak biraz zor. Ya çok kabarıyor ya sönüyor, zor bir tatlı.

Tugunacım, tutmadı teori, tüh:) Eee,o zaman Sun neden diğerleriyle beraber 77'ye gitmedi? O tarihte adada olanlar gidemedi diye düşünmüştüm (Ben, Charlotte...) Sun'ın da bir geçmişi olmalı adayla. Ama nasıl? Hmm, ben biraz daha düşüneyim.

Adsız dedi ki...

canito, o olsa da gitsek resmini kaldır öldürürüm seni :) :)
optum...

beetlejuice dedi ki...

Kirazcım, motivasyon için onun orda durması lazım:) Ben de öpüyorum.

Barbygirl_here dedi ki...

Lost yorucu olsa da harika, vazgecemiyorum :)))

Sufle denemedim ama denemekte fayda var:) Sufle deyince hep aklima sirinler'deki "sirin suflesi" geliyor :)))

Filmi izlemedim, Jennifer'i pek begenmedigimden galiba, ama guzel bir filmse , neden olmasin:)

Sevgiler :)

Jojee dedi ki...

ya her girdiğim blogta tatlılardan bahsediliyor şimdi bayılcam burda canım çok sufle istedi:))
filmi ise çok merak ettim:)

beetlejuice dedi ki...

FerahFeza'cım, Lost'tan ben de vazgeçemem. Biriktirerek izlemek çok güzel oluyor. Biriktirmeye sabredebilirsen tabii ki:) Filmi de mutlaka izle, beğeneceğine eminim:)

Jojee, benimki çok güzel olmamıştı desem canın çekmez belki:)