19.03.2009

Mutlu yıllar aşkım...


Bugün canımın doğumgünü. Bir anlamda benim de doğumgünüm. Ruhumun bir yarısı 26 Kasımda, bir yarısı da bugün doğmuş. Mutlu yıllar aşkım, birlikte mutlu mutlu yaşlanmak dileğiyle. Seninle hiçbir şey yapmadan yanyana durmayı, derste birlikte sıkılmayı, ödevleri birbirimizden kopya çeke çeke yapmayı, aynı teze, aynı projelere imza atmayı, öğlenleri yaptığım uyduruk sandvicleri bayıla bayıla yemeni, canım tatlı çektiğinde elinde tatlılarla kapıda belirmeni, birlikte lokma döküp, mantı yapmayı, Sultanahmet’te deli gibi gezip köfteleri mideye indirmeyi, vapura binip simit yemeyi, Kadıköy’de balık ekmek paylaşmayı, kuşları beslemeyi, annemle sohbetlerini, babamla Trabzonspor-Beşiktaş çekişmelerini, abimle oyun-dizi-program alışverişinizi, kafamı çevirdiğim an gizli gizli Lig TV’yi açmanı, birlikte Sünger Bob izlemeyi, askerdeyken yolladığın mektubu, telefonumun sana atadığım melodiyle çalmasını, seninle eş eldivenler giymeyi, birlikte alışveriş yapmayı, bana ‘tipsiz’ demeni, birlikte pazara gitmeyi, kahvaltı etmeyi, sana sırtımı sonsuz güvenle dayayabilmeyi, geleceği birlikte hayal etmeyi ,sana dair ve seninle olan her şeyi çok seviyorum. Doğum günün kutlu olsun...

17 yorum:

Gizem. dedi ki...

hep el ele olun inşallah!mutlu yıllar diyelim o halde bizde:))

nazo dedi ki...

Ne güzel yazıııı.. Mutlu yıllar benden de.. Seninle nice nice yaşlara girsin sevgili!!

kkkk dedi ki...

hehee desene aksama parti var.
Size sonsuz mutluluklar bitanenede mutlu yillar cnm

serrose dedi ki...

Dogum gunu kutlu olsun.
Sevginiz askiniz da daim
sevgiler

herşeyden azıcık dedi ki...

Günaydın.Eşine seninle beraber mutlu,sağlıklı,huzurlu,uzun bir hayat dilerim.İyiki doğmuşta bizim arkadaşımızı bu kadar mutlu etmiş.Sağlıcakla kalın.

Merve dedi ki...

Canımmm ne kadar güzel yazmışşsın..Mutluluk zaten böyle küçük gibi gözüken ama insanı çook mutlu eden ayrıntılarda gizli..
İyiki doğmuş & İyiki birbirinizie tanımışsınız..

Nice beraber mutlu senelere..

"PRETTYCOOL" dedi ki...

Canım benim arkadaşının doğum gününü kutluyorum,umarım her yılını daha büyük mutluluk ve heycanla kutlarsınız,Allah sizi ayırmasın,sevenler ayrılmasın:p
Bu arada gene gözlerimdeki doluluk oranını arttırdığın için,sana ne diim bilemiyorum.Tam benlik yazmışsın Bettleım..Hep mutlu olsun arkadaşın ve hep istediğin gibi;)

tuguna dedi ki...

iyi ki dogmus hep boyle mutlu olmanizi dilerim cani gonulden:)

beetlejuice dedi ki...

Pammuk, Nazo, Caprice, Serrose, Herşeyden azıcık, Merve, Pretty ve Tuguna... Hepinize hem kendim hem canım adına çok teşekkür ederim. Umarım siz de sevdiklerinizle mutlu, güzel bir ömür geçirirsiniz. Yazdıklarınız beni çok duygulandırdı. İyi ki hepiniz varsınız.

KokoSh dedi ki...

her doumgünüde beraber olun inşallahhhh

beetlejuice dedi ki...

Kokosh, çok teşekkür ederim:)

Adsız dedi ki...

resim çok komik olmuş..keşke kendi resminizi görünmeyecek hale getireceğine tamamen siz olmayan bir resim koysaydın zira zaten hiçbişey gözükmüyo bir fark olmazdıD:D:D:D

Adsız dedi ki...

cok guzel anlatmissin hislerini...elleriniz, ruhlariniz hic ayrilmasin...sevdiceginin dogum gunu kutlu olsun!

beetlejuice dedi ki...

Banucum, çok teşekkür ederiz. Kimse sevdiceğinden ayrılmasın.

beetlejuice dedi ki...

Adsız,
O fotoğrafı görünce o çok mutlu oldu zira kapattığım fotoğrafın da, üzerindeki şekillerin de bizim için özel anlamı var. Ama sana komik geldiyse o da iyi, seni güldürmüş oldum:)

Adsız dedi ki...

Bettle:Hiç de komik falan olmamış canım,ortalık ne niyetle bloğa girdiği belli olmayan yaratıklarla dolu,iyiki de böyle yapmışsın!nice mutlu yıllar geçirin inşallah,yorum sebebi ancak bu iyi niyetimi dillendirmek olabilir böyle güzel ve mutlu bir konunun üzerine..
cencen

beetlejuice dedi ki...

Cencen, iyi niyetin ve güzel yorumun için çok teşekkür ederim canım. Yorumlarından mahrum bırakma beni:)
Sevgiler