29.04.2009

İdeal kilo

Sabah aynaya baktığınızda göbeğiniz, poponuz sizi rahatsız etti değil mi? Kotunuzu giyebilmek için yatağa uzanıp, karnınızı içinize çektiniz, anca öyle kapandı en son düğme. Elinizde kurabiye, bakışıp durdunuz. "Yesem mi ki? Yaz da geliyor, selülitler aldı başını gitti yemeyeyim ben" dediniz. Peki ne için? Lindsay gibi sağlıksız zayıflayıp tüm çekiciliğinizi yitirmek için mi? Pörsümüş bir popo, sarkmış göğüsler, sayılabilen omurlar için mi?



İbret olsun içinde benim de olduğum zayıflama niyetindeki tüm dişilere. Kendinizi rahat hissettiğiniz, kemiklerinizi saklayan, yüzünüze canlılık veren, mutlu olduğunuz kilo ideal kilodur. Bu ha 45 olmuş ha 75. Kimin umrunda?

Fotoğraflar: JustJared

14 yorum:

Barbygirl_here dedi ki...

Desek de, kendimize moral versek de :))))
Yetiyor mu :))))

:D

lezzettabağı dedi ki...

Kesinlikle katılıyorum!Çok doğru!İnsan 50 kiloymuş,1.80 boyu varmış,sarışınmış,afetmiş ama mutsuzsa neye yarar??Önemli olan kendini olduğun gibi kabul edip mutlu olabilmek!

lemur dedi ki...

haklısın katılıyorum sana.ben yoğun iştempomdan dolayı çok hızlı kilo verdim.yıllardır da alamıyorum.Çöktüm resmen.haklısın illaki zayıflık önemli değil.

beetlejuice dedi ki...

Ferahcım, yetsin yetsin. Korkuluk gibi dolaşmasın kızlar etrafta, 25 beden kot giymek meziyet sayılmasın:)

Anne ve kızları, kendiliğinden zayıf olanlar yine iyi de zorla zayıflayanlarda öyle bir ruhsuzluk var ki. Öyle ruhsuz olacağıma tombik olurum:)

Lemur, ben de çalışırken çok kilo vermiştim. İşten ayrılınca toparlayabildim. Sayı kaç olursa olsun herkese yakışan bir kilo var bence. Altı da üstü de zarar.

moda tasarım stil dedi ki...

kilo vermek istenildiği zaman zayıf değilde şişman insan resimlerine bakılmasını tavsiye ediyorum...
sevgiler..

beetlejuice dedi ki...

Mts, kilo vermek istediğimde sevdiğim kıyafetlerime bakmak motive ediyor beni. Şişman birine baktığımda "Amaaan ben çok zayıfmışım yahu" diyip yemek yiyebilirim:)

"PRETTYCOOL" dedi ki...

seni sevdiğimi hiç söylemiş miydim:)))blog aleminin kralısın;))

beetlejuice dedi ki...

Prettyim, alem buysa kral benem:P Senin profil fotoğrafını sevsinler. Love you happy mommy.

herşeyden azıcık dedi ki...

Birileri rejimden sıkılmış canı yiyecek bişeylermi istermiş kıyamam ben ona:)))Dün sabah gazetesin İclal Aydının bir sözü vardı onu okudum bende sinirlendim:((

beetlejuice dedi ki...

Herşeyden azıcık, İclal Aydın'ın lafından sonra dellendim zaten. Zayıflayınca itibar sahibi olmuşmuş. Ben zayıf sınıfına giriyorum ama kilosu olan insanlarla kendini böylesine ayırmak ne demek.

Primarima dedi ki...

zayıf olmakda süper mutluluk vermiyorki insana ben zayıfım zayıflıgımdan da bazen nefret edıyorum...insanların sureklı ayyy noldu neden bu kadar zayıfladın laflarından gına gelıyor...

beetlejuice dedi ki...

Prima Rimacım, zayıfken sağlıklıysan neden nefret edesin ki? Boşver başkaları ne derse desin, eğer sen böyle mutluysan bitmiştir.

edaca dedi ki...

ama cırkın kadın buuuuu :P

solcan gıbım :))))

ben sıskoyum ya bahane buluyorum :))

beetlejuice dedi ki...

Edaca, Hürriyet'te Gollum gibi olmuş demişler, çok güldüm. Bahane falan değil, hakikat:)