12.05.2009

Abur cubur

Huyumdur, çayı tek başına içemem. Yanında bir lokma da olsun bir şeyler yemek isterim. Evde bir çekmecede bisküvi, kek ıvır zıvır bulunur. Öyle oturdu mu bir paket yiyebilenlerden değilim. O zaman da tıkanırım:) Bir ürünün reklamı dönmeye başladığı an hemen alınıp test edilir. Çekmeceye girmeye layık mı değil mi diye. Abur cubur konusunda expert olabilecek bilgiye sahibim diyebilirim:)

Son iki keşfim Eti Puf Pasti ve Benimo. Benimo küçücük, hindistancevizi kaplı Halleyler gibi. Hindistancevizli her ürüne bayıldığımdan bunu da çok sevdim. Halley'i de çok sevdiğimden benimo tam benlik bir ürün olmuş. Kimse istemesin ama, benim o:)



Eti Puf Pasti ise kocaman, dev boyutta bir Eti Puf, ama aynı zamanda Çokomel, aynı zamanda da Kekstra. İnanılmaz bi ürün olmuş. Hem birşeylere benziyor ama aslında hiçbiri değil. Çileklisi ve portakallısı var. Ben portakallısını daha çok sevdim. Ağızda çok güzel bir tat bırakıyor.


Büyük olmasından dolayı Eti Puf ya da Çokomel'deki gibi "aaaa bitti bu" durumunu da yaşamıyorsunuz. Ayrıca Çokomel'deki gibi altı bisküvi değil, yumuşacık bir kek. Yumuş yumuş bir şey kısacası. Ye ye doymazsın:) Bir sonraki market alışverişinizde kaçınız Benimo ve Pasti arayacak bakayım:)

25 yorum:

Prima Donna dedi ki...

reklamları hiç alıcı gözüyle izlememiştim:) gözüm de çarpmadı markette. Alıyım bari canım çekti. Tv reklamı değil ama bu fotolar beni 12den vurdu:)

beetlejuice dedi ki...

Prima Donna, ben küçük çocuk gibi reklamda gördüğümü istiyorum. Bundan önce süt dilimi sevdasına tutulmuştum, şimdiki sevdam da bu ikisi:)

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

Heheheh ben de görür görmez almıştım bunlardan :D Pastiyi çok beğendim, dediğin gibi portakallısı çok güzel, çileklisi de kötü değil ama. Benimo beni baydı nedense biraz fazla şekerli geldi bana :S

beetlejuice dedi ki...

Marjocum, benimodan bir tane alacaksın, ikinciyi aldığın an şeker koması:) Abur cubur sektörünü çok seviyorum ya. Ar-Ge'ciler duyun sesimi, daha çok ürün istiyorum:)

yass dedi ki...

hühühüühühühhhh

herşeyden azıcık dedi ki...

Benim o Bilge Kağan'ın favorisi ama o ikincisi varya beni mahvediyor olsa bir koli yerim ama ne yapıyorum almıyorum işte bu da benim çözümüm:))

beetlejuice dedi ki...

Yass, bu haftaki kaçamağında yersin canım sen de. Hep diyet, hep diyet olmaz.

Herşeyden azıcık, ben de aldım mı 1-2 tane alıyorum. Birini ben birini abim yiyince ortada sorun kalmıyor:)

esra dedi ki...

pasti yi beğenmedim ben yavan geldi tadı nedense bana diğeride denencek hemen:)

admin dedi ki...

benimo bizim ofiste herkesin favorisi. vending makinasına konduğu anda bitiyor, hakkaten çok leziz hehe

D dedi ki...

ben de benim o ya bayılıyorum :D hem ben öyle 1 tane değil 1 paket yiyebilirim :D kesin denemişsindir ama denemyenler için söyleyeyim hanımellerin büyük çikolata damalalı kurabiyesi harika. Blogun sağında olsa da yesek bölümündekini görünce aklıma geldi :D mükemmel bir tadı vra çayla süper gidiyor ve tadı klasik hanımellere hiç benzemiyor

Merve dedi ki...

hımm, denemeli ama artık dikkat ediyorum denemiycem! ;) ben kücükken bu ıvırzıvıra çocuk yiyeceği derdim :)

Haydins dedi ki...

hEEHEE BEN TR'DE OLSAM KESIN ARARDIM..BENIMDE TEK ABUR CUBURUM BISKUVILER BASKA BIRSEYDE GOZUM OLMAZ VALLA CAYIN YANINA HIMM MUTHIS BURADA YOK OLSA 25465465132 KILO OLABILIRDIM ,OFISTE BUTUN GUN CAY ICIYORUM YA :)

MAVİANNE dedi ki...

ayyyy canım çekti şimdi ama :))

iyilik, güzellik dedi ki...

abur ve cubur kulağa ne hoş geliyor bu iki kelime:)

beetlejuice dedi ki...

Esra, Pasti yavan geldiyse diğeri büyük ihtimalle hoşuna gidecektir. Daha dolu dolu bir tadı var.

Irazcım, ben de eve vending makinası istiyorum ya:) Ama para atmasız olanını:)

Fragariac, Kurabiyem muhteşem bir ürün. Erkek arkadaşım hiç hoşlanmaz kurabiye, bisküvi tarzı şeylerden onu bayıla bayıla yiyor.

Mervecik, hala içimizde belli bir yüzde (benimki %80lerde:)) çocuk olduğuna göre bu çocuk yiyeceklerini de denemeliyiz:)

Serpilcim, çay+finger bisküvi. Muhteşem ikili. Şükür ki kendimi eğittim, 1 taneyle yetiniyorum. Yoksa ben de 526183893 kilo olabilirdim:)

Maviannecim, canının çekmesine çare kolay, ye:) Afiyet olsun:)

Nurdan, abur cubur'a en yakışan diğer kelimeler "düşük kalorili" olurdu ama maalesef bir arada bulunamıyorlar:)

Primarima dedi ki...

Etipuf pastıyı bende cok sevdım ya:):)

ZET Fashion dedi ki...

Ohhh içim açıldı resimleri görünce :) Bende bir abur cubur canavarıyım! Yazın Etide staj yapıcam belki, o zaman senin onların reklmanı yaptığını söylemem gerek :))

lezzettabağı dedi ki...

Ya yazını okurken kendimle o kadar benzediğini düşündüm ki!Aynen benim de çok sevdiğim abur cuburlar hayatımın bir parçası!Yeni bir ürün çıktığında mutlaka denerim.Evde de aynen sendeki gibi bir çekmecem abur cubur doludur:)Napalım seviyoruz kardeşim!Aynen Benimo ve Eti Puf Pasti'yi ben de çok sevdim,devamını da bekliyorum:))

beetlejuice dedi ki...

Prima Rima, ben de ben de. Çekmecede bir tane duruyor, tutuyorum kendimi yememek için:)

Zetcim, erkek arkadaşı gıda mühendisi olan biri olarak o fabrikaları çok dinledim. Konveyörlerden sıcak sıcak geçen bisküviler, istersen yiyebilme hakkı, kalite-kontrol için sürekli ikramlar... Yaşadın:)

Anne ve kızları, kimisi yeni bir ayakkabı için böyle yanar tutuşur kimi de bizim gibi abur cubur için. Yediğim anki mutluluk çok güzel:)

Shopaholic dedi ki...

Allahım bu nasıl bir posttur ağzımın suyu aktı bayılıyorum bunlaraaa ama yememem lazım böhühühühü :(((((((

beetlejuice dedi ki...

Shopaholic, bir taneden bir şey olmaz, yarım saat fazladan yürürsün. Kendini mahrum etme bu güzelliklerden:)

caramel macchiato dedi ki...

seni kınıyorum şekerim :S gece gece offff....kivi yiyim ben :))

beetlejuice dedi ki...

Caramelcim, kivi dedin de eti puf pastinin kivilisi de hoş olur:)

caramel macchiato dedi ki...

ahahahah tahrik diye buna denir :))activia kayısılı buldum dolapta, onu yedim valla. kesti mi?? tabii ki hayır :))))

beetlejuice dedi ki...

Caramelcim, oh afiyet olsun. Pasti kötü bir şey zaten, tuu kaka:)