16.05.2009

Hadise kadar başınıza taş düşsün!


Yahu, bu ne? Neyi alıp veremiyorsunuz? Yok kıyafet kötüymüş, yok sesi çıkmamış, göbeği fırlamış, yüzünde yara varmış. Bir susun yahu! Bir durun bakın karşınızdakine? Nasıl stres altında olduğunu, elinin ayağının nasıl birbirine dolandığına bir bakın. Karşınızdakinin 85'li olduğunu bir hatırlayın. Kızın hayatını kararttık resmen milletçe. 30lu yaşlarındaki Sertab Erener bile "Bir an kazanamazsam Türkiye'ye nasıl dönerim diye düşündüm" diyorsa 24 yaşındaki bir genç kadının aklından neler geçiyordur? Siz 24 yaşınızda neler başarabiliyordunuz ki bu kadar eleştirme hakkını kendinizde görüyorsunuz. Eğer bu akşam iyi bir derece alamazsak tek sorumlusu vıdı vıdı vıdı oturduğu yerden eleştiren, iyiden çok kötüyü gören Türk insanıdır. Kendini beğendirmek için çırpınan Hadise değil. Hadi sustur şunları Hadise. Go girl, go!

20 yorum:

ZET Fashion dedi ki...

Go Beetlejuice Go! :) aynen katılıyorum!

lale kunt dedi ki...

ay bence de ya ne istiyolar kızdan anlamadım. bence gayet başarılıydı herkes cak cak cak konuşuyo

"PRETTYCOOL" dedi ki...

I totally have the same opinions with you my lovely friend,you can see whatever true in happenings,thats why i feel you so close...you know what a world is that...go my beetle,go;)

kisses from london:p
when i was in london;)

beetlejuice dedi ki...

Zet, go zet go:) İnşallah başarılı olur canım.

Altuğ, teşekkür ederim. Böyle olumlu bakanlar azınlıktayız maalesef.

Uyuz cadıcım, bence de gayet başarılıydı. Sanki ülkemizden Madonnalar, Beyonceler çıkmış da Hadise'yi beğenmiyoruz. Peh!

Pretty in London, you know how much I love you, dont you? Go pretty go! and go away others!

esra dedi ki...

doğru söze ne denir bende bi kaç yerde yorum yazdım bu kadar eleştirilemez diye aama tınlayan olmadı pek ellerine sağlık valla

Hacer Sayıner dedi ki...

Bizim yüksek beklentilerimizin olması da Hadise'yi şişiren, bir ilah gibi kusursuz gibi gösteren medyanın suçu değil mi ?

Elbette bir ülke, kendi şarkıcısını beğenir, destekler, ama bu kadar da abartmamalı. Her şeyde ayarı tutturamadığımız gibi, bunda da tutturamadık.

Biz şarkının kaydını dinledik, kızcağız sakin sakin TRT stüdyolarında kot pantolon ile arz-ı endam etti. Birçoklarının ağzının suları aktı. Medya da şişirdi şişirdi. Sonuç ? Onlarca programa, reklam filmine katılan Hadise'nin paraya doyması oldu.

Peki Eurovision'da ne oldu ? Kız strese girdi normal olarak, bel çizgisinin de altındaki sözde dansöz kıyafeti ile zeybek oynar gibi dansedince kimse beğenmedi ? Neden, çünkü eski haline alışmıştık biz. Hadise hata yapamaz (!)

İnşallah medyanın şişirdiği bu balon, bu akşam patlamaz...

Adsız dedi ki...

ben beğenmiyorum onun yerine çıkıbilicek onlarca sanatçımız vardı medya çok gözümüzde büyüttü hadiseyi çıkınca bomboş olduğunu gördük inş rezil olmayız

beetlejuice dedi ki...

Esra, eleştirmek de bir meziyet. Ayarını iyi tutturmak gerek.

Hacer D., söylediklerinde yine Hadise'nin bir hatasının olduğunu düşünmüyorum. Biz önce kahramanlar yaratıp, sonra onları yerle bir etmeyi seven bir milletiz. Ama ben bu sefer Hadise'yi yerle bir edebileceklerini zannetmiyorum.

Adsız, fikrine saygı duyuyorum ama Hadise'nin bomboş olduğuna inanmıyorum. Dünya starı dediklerimiz bile dans ederken seslerini çoğunlukla doğru kullanamıyorlar. Hadise daha yolun çok başında, hemen bir yargıya varmamak gerek diye düşünüyorum.

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

canım söylediklerine tamamen katılıyorum, her yerde Hadise, hangi bloğu açsam Hadise :S Bunda medyanın şişirmesinin olduğu kadar kızcağızın doğru dürüst bir agent (ajans? danışman?) sahibi olmaması da etkili bence. her yere gönderdiler, koştur koştur, konserler verdi kısa zamanda, reklam çekti vs.. Yazık ettiler kıza çok yüklenerek. Bu şekilde daha da strese soktular bence.

beetlejuice dedi ki...

Marjocum, kesinlikle yönetim hatası var. Yarışma öncesi sponsorun Moskova'ya götürdüğü talihlilerle buluşturuyorlar kızı. Bir bırakın,bir dinlensin. Ama yok etinden, sütünden yararlanacaklar illa. Alnının akıyla çıkar inşallah.

caramel macchiato dedi ki...

ama ama ama fazla yormuşlar kızı ya :S her yere çıktı, ses mes gitmişti resmen... haksız mıyım canım ya?

beetlejuice dedi ki...

Caramelcim, kesinlikle haklısın. Yönetemediler kızı. Benim lafım sanki hep birinci olmuşuz da Hadise olmazsa kıyamet kopacakmış gibi davrananlara:)

MAVİANNE dedi ki...

canım yaaaa
haklısın aslında

bugün de gazetelerde bir sürü eleştri vardı yine

kız acaip hırpalandı
acıdım :(

beetlejuice dedi ki...

Maviannecim, kendimi Hadise'nin yerine koyuyorum da durumu zor. Garibim yarışma sonrası ilk olarak hamburger yiyeceğim demiş:) Nasıl bir stres altındaysa artık:)

Prima Donna dedi ki...

Ben de göbeği çıkmış dedim elbiseyi de pek beğenmedim. bu misyona önem vermeyişimden dalga geçtim hep. Bu Hadise'nin hatası değildi. TRT başta tüm medya hatta halk gereksiz bi strese soktular yordular Hadise aşağı Hadise yukarı yok onu giydi yok bunu yedi....hep böyle olur zaten. Sonra 1.yse biz zaten arkandaysık kaybederse at gitsin bi kenara. Bu kadar şişiriyosak inince de bu kadar yüzsüz olmamalıyız. Kaybedince de arkasında duramıycaksak hiç şişirmiycez çok kişiliksiz bi durum bu ikiyüzlülük maalesef. Hadise Hadise olsaydı şarkısı da dansı da kendisi de zaten 1. olabilecek bi kız ama öyle bile olsaydı yine 1. olamayabilirdi çünkü bu bi şarkı yarışması falan değil maalesef. Onun için pek de ciddiye almıyorum yarışmayı. tek üzüldüğüm Hadise'nin emeği hevesi oldu. Neticede dediğin gibi 85'li bi kızcağız.

cimcime dedi ki...

Bu davranışıma,kızmazsınız dimi? Blogunuzu, maydanoz sayfaları arasında ki bir yere iliştirdim.

beetlejuice dedi ki...

Prima Donnacım, bugün yazılanları okudum Hadise hakkında. Nankörlükte tavan yapmış bir milletiz. Sayfa sayfa hatalarını yazmışlar. Herkesin hatası olur tamam da ya 1. olsaydı yine o hataları söyleyebilecekler miydi? Hadise basıp gitmiş tatile, en güzelin yapmış:)

Maydanoz, neden kızayım:) Teşekkür ederim blogunda bana da yer verdiğin için.

Butikpartim dedi ki...

Kesinlikle hak veriyorum.Ben de bu tür eleştirilere,hep buna benzer karşılık verdim.Tüm Türk halkı,hep beraber kızın üzerine çullandık,çok şey bekledik.Eksikleri olabilir ama bence sonuç gayet başarlı..

Prima Donna dedi ki...

ohh aferin Hadise'ye haketti kız dinlensin:)

beetlejuice dedi ki...

Mosquito, söylediklerinde çok haklısın. Sonuncu olmadı ki bu kız 4. oldu, 4. olmak ne zamandır başarısızlık?

Prima Donna, sefası olsun:)