23.06.2009

Bir mimdir iki mimdir...

Yaz günlerinin verdiği sıkıntının arasında makyaj dehamız JustMakeup'tan gelen mimle eğlenme fırsatı yakaladım. Sorular ve cevaplar:

1.Kullandığınız parfümün markası nedir ?


Yazları The Body Shop-Oceanus, kışları The Body Shop-Vanilla, eskiyi hatırlamak istediğimde de Revlon- Fire&Ice Cool.

2.Kullandığınız kremin markası nedir ?


Gündüzleri Neutrogena Intensified Day Moisture spf 15, dışarı çıkıyorsam üzerine Bioderma Photoderm Max spf 50+ renkli nemlendirici (spf 100 kendileri) kullanıyorum. Bioderma spf 100, Neutrogena spf 15, spf 115 olarak geziniyorum ortalıkta:P Çilli olmanın zorluğu, kaderim bu benim. (Şu an kaşlarım küçük Emrah kıvamında ve ağlıyorum biliyor musun:P) Geceleri de Acıbadem krem sürüp yatıyorum.

3.Şu an okuduğunuz kitabın adı nedir ?

Tess Gerritsen-Hasat. Bir türlü bulamadığım kitabı okul kütüphanesinde bulmanın keyfini yaşıyorum. Bu abla tuvalet kağıdının üzerine birşeyler karalasa alıp onu da okurum. Hayranıyım kendisinin.

4.En son aldığınız 3 ürünün adı ?

Beyin fırtınası yaratan bir soru. En son 21 Haziran free shipping kodundan faydalanarak E.L.F'ten allık, kapatıcı ve highlighter gibi bir ürün aldım. Bir de tatlı bir arkadaşa hediye kitap aldım:) Bir de Golf sakızlı dondurma aldım. Mmmm, harika.

5.En çok sevdiğiniz 3 dizi film nedir ?

Lost'u çok ciddi bir şekilde takip ediyorum. İzle, teorileri oku,kafa patlat, tartış, çekim hatası bul... Bu kadar ilgilendiğim bir diziyi seviyorum da diyebilirim:) Şu aralar Fringe ile ısınma turları atıyoruz. Sevdim diyebilirim. Ama her zaman en sevdiğim olarak kalacak olan dizi Gilmore Girls. İçimden Stars Hollow'a gidip Lorelai'ın evini basmak ,birlikte abur cubur eşliğinde film izlemek geliyor.

Sıcaktan bunalmış ruhunu serinletmek için mimi prenses annesi Pretty'ime gönderiyorum.

6 yorum:

iyilik, güzellik dedi ki...

gilmore girlsssssss:))canlarım ya:)

beetlejuice dedi ki...

Nurdan, benim de canlarım onlar. Anneyi birazcık daha fazla seviyorum ama:)

JustMakeup dedi ki...

Oceanus ah ah bir dönem yazın baya kullanmıştım.
Lost artık çığrından çıktı benim için, izlerken "nolüyorr leyyn" modunda ekrana bakıyorum bön bön;)

"PRETTYCOOL" dedi ki...

bebişim ya bi ana kıza ben de ayrı bir sevdalıyım,o dizinin saatini beklemek,işleri ona göre ayarlamak,dizi bittikten sonra birden hızlı hızlı konuşmaya başladığını dizi bittikten anca birkaç saat sonra anlayabilmek...güzeldi...aaaaaaaaaa benim kızım oluyooooooooo,ay yemin ederim şimdi örtüştürdüm,ben de lorelai gibi olcammm,ama bizim bir de çok tatlı bir babamız olacak yanımızda inş..bak gene mutlu ettin beni miss happy;)ay o kitap aldığın tatlı arkadaşını da pek kıskandım,saçını başını tutup yolasım geldi!
:p

beetlejuice dedi ki...

JustMakeup, Oceanus benim yaz vazgeçilmezim. Kaldırıldığında panik olmuştum ama geri döndü sağolsun:)

Prettyim, pardon Lorelai, canım inşallah öyle bir ilişkiniz olur prensesle. Ayrıca insan kendi saçını başını yolmamalı:P

Adsız dedi ki...

şu kitabı hayrına scanner dan tarat da biz de şu keyfe hasıl olalım ne dersin?