27.06.2009

İndirim... mi acaba?

Bu hafta fazla işim olmadığından alışveriş merkezi, outlet ne varsa gezip indirimleri kontrol etme fırsatını buldum. Kimi yerlerde cidden bir indirim varken kimininki çakma indirim. Marka marka indirimler:

Mango: %70'e varıyor indirim. Cidden de varıyor:) Optimum Outlet'te kotlar, kargo pantolonlar ve elbiseler 15-40 arası fiyatlaraydı. Ayakkabı ve çantalar hiç güzel değildi ya da bana hitap etmedi. Gidilmeye değer bence.


Nine West: %70'e varıyor burada da indirim. Ama varan ürün sayısı çok değil. Genelde %50 indirim var. Terlikler-ayakkabılar 25-120 arasında değişiyor. Skala çok geniş anlayacağınız:) Ruhuna indirim kaçmış yurdum ablalarının arasından size uygun ayakkabıyı bulmak cidden zor iş. Ben ayakkabı denerken yanımda kilosunun 3 basamaklı bir sayıda olduğunu düşündüğüm bir abla ince bantlı, zarif bir ayakkabıya ayağını sokmaya çalışıyordu. Ayağı girdi de ama sonra o ayakkabıdan başkasına hayır geldi mi bilmiyorum:) Ayakkabı denemek ürünleri haşat etmek, deneyip ortaya atmak, kendini 5 dakikalığına tatmin etmek bazılarına göre herhalde.

Mavi: %50'ye varan indirim. Varmıyor, hiçbir yere gitmiyor bu indirim. Beğendiğim bu kargo şort yaz başında 70 lira ile açılış yapmış ve bu indirimde %0 indirimle yine 70 lira. Olsa da giysek'deki sandaletler 69.90'dan 49.50'ye düşmüştü. Bayan ürünlerinde hem güzel olup hem de indirime giren sadece o sandaletti.

Batik: %50 ye varan indirim. Penye %50 ye varıyor indirim ama elbiselerde değil. Nar çiçeği, kat kat bir elbisede gözüm kaldı. 65 lira vermek istemedim ama. Biraz daha inmesini bekleyeceğim.

LCW: %50'ye varan indirim. Kadın koleksiyonun pek beğenmiyorum ama erkek koleksiyonunda çok güzel t-shirtler, kargo şortlar, kapriler var. Eşler için bakılabilir:)

Benim indiriim daha da indirim diye inleyen ruhuma pek iyi gelmedi bunlar. Daha çok indirimli günlerde görüşmek üzere:)

9 yorum:

Amethyst dedi ki...

Son zamanlarda bizi %75 gibi indirimlere alıştırdıklarından %50 az geliyor nasıl olsa daha da düşer mantığı oluyor:)

Aphraell dedi ki...

Olsa da giysek'deki sandaleti ben de denedim ama ayaklarım çok ince olduğundan mı nedir 37si emanet gibi bol oldu ayağıma, hevesim kaçtı :) LCW'nin de çocuk reyonuna bakmanı tavsiye ediyorum hem fiyatlar çok uygun hemde abartmıyorum 15 16 yaş kıyafetleri 38 bedene kadar çıkıyor, geçen hafta 11 12 yaş bir kot şort aldım kendime 17liracık hemde :)) Dediğin gibi erkek ürünleri daha güzel LCW'nin, sevgilime de iki t-shirt aldım toplamda 20 lira, indirim ona yaradı :)))

beetlejuice dedi ki...

Amethyst, bir çoğu da fiyatı önce yükselt sonra indir politikası uyguluyor. Yemiyoruz tabii ki:)

Aphraell, LCW çocuk reyonuna hiç bakmadım şimdiye kadar. Bir dahaki gidişimde mutlaka bakacağım. Mavi sandaletlerin kalıbı geniş galiba, 37 bana da çok büyük göründü:)

ALIŞVERİŞ CİNİ dedi ki...

İstanbula henüz dönüş yapmışken iyi olu bu indirim yazısı. Sanırım şöyle 2-3 hafta kadar daha beklemek gerek. O zaman tavan yapacak bütün indirimler :)

Vespa GirL Make Up dedi ki...

Evet, önce fiyat yükseltip sonra indirim yapmış gibi yapıyorlar. Bunu Park Bravo da gördüm. Geçen kış göya %50 indirim etiketli kazak aslında %25 indirimde idi.
İndirim haberleri için teşekkürler (:

beetlejuice dedi ki...

Alışveriş cini, daha kıvama gelmemiş indirimler. Temmuzun ortasında indirim şenliği yaşayacağız diye düşünüyorum:)

Vespacım, Mango'da 2 sezon önce indirimsiz aldığım bir elbiseyi güya %50 indirimle aynı fiyata gördüm. Kandırdıklarını sanıyorlar herhalde:)

Barbygirl_here dedi ki...

Heryerde boyle demekki:) Burada da hep indirim yaziyor her magazada, ama tik yok :)
Giriyorsun ama bisey begenemeden cikiyorsun :)
Yine de; indirim haberleri okumak hos beetlejuice'um:)
Sevgiler...

nilo dedi ki...

Haftaya pazartesi -inşallah artık!- kendimi bahariye sokaklarına salıcam, geçen sefer süper şeyler bulmuştum bakalım bu sefer nelerle dönücem;)

beetlejuice dedi ki...

Ferahcım, bir de indirimde güzel olanları saklıyorlar mı ne:) Ne kadar bunu giyen çıkmaz dediğim ürün varsa hepsi indirimde:)

Nilocum, Mango Outlet'e mutlaka uğra. Orası tam bir indirim cenneti:)