15.06.2009

İşte geldim, burdayım:)


Güzel günlerin göz açıp kapayıncaya kadar geçmesi ne kadar garip değil mi? Daha dün bavulumu hazırlıyordum, şimdi tatil fotoğraflarına bakıp ah çekiyorum. Mükemmel bir hafta geçirdim, dinlendim, yüzdüm, eğlendim, bol bol yedim, şezlongta uyuyakaldım... Kısacası dört dörtlük bir tatildi, darısı hepinizin başına.
Kısa kısa tatil gözlemlerim şöyle:

  • Bodrum şahane bir yer. Hele ki gittiğim otel cennet gibiydi. Oteli birkaç güne uzun uzadıya anlatacağım, öyle bir iki cümleyle geçiştirilecek bir yer değil.
  • Yabancı turistler mi daha beter Türkler mi karar veremedim. Türkler vırvırvır 24 saat şikayet edebilme potansiyeline sahip. Yabancılar ise her bulduğu imkanı sömürme, kaba davranma, etrafını rahatsız etme konusunda uzmanlar. Hele ki Ruslar bu konuda açık ara önde. Yemek salonuna çıplak ayakla gireni ayrı, sabaha karşı 3'te otelin içinde bağıranı ayrı, erkek sineğe bile sarkanı ayrı. Rusça'nın beyni felç eden "z"li tınısından hiç bahsetmiyorum:)
  • Üstsüzlük pek bir moda:) Çeşme'den alışkınımın bu duruma ama 60'lı yaşlarında memişleri göbeğine inmiş teyze, sen göz kanseri ettin beni canım ya:)
  • Selülit her ülkeden kadının ortak sorunu. İncecik, manken gibi Rus kızlarında bile löp löp selülitler vardı:) Sadece iki kişide selülite rastlamadım, biri de bir Türk kızıydı. Ben mi? Selülitlerim boğum boğum, öpsün sizi Christoph Daum:)
  • Sevimli hayalet Casper beyazlığında gittiğim tatilden süt beyazı olarak döndüm:) 2 ton koyulaştı beyazlığım. Bikini izim bile var:) Ama anladım ki bronzluk benim için ulaşılması imkansız bir hayal.
  • Animasyon tam kıvamındaydı. Animasyondan ve animatörlerden rahatsız olan, animatör görünce kaçan ben bu tatilde onlarla sohbet bile ettim. İnsanlık için küçük, benim için büyük bir gelişme:)

Kısa kısa Bodrum'dan ve tatilimden haberler böyle. Daha gerçek hayata adapte olamadım. Ben gidip tatil fotoğraflarına bakmaya devam edeyim:)

18 yorum:

Haydins dedi ki...

Tv'de Ruslar Antalya sahillerine akin etti haberlerini duydykca sinir oluyorum..Ben burdayim onlarin ne isi var benim ulkemde diye..
Allah Turkiye sahillerine gorgulu, akilli uslu turistler nasip etsin :) AMIN.
Bende hic yanamam zaten sevmemde oyle gunes altinda yatmayi.

Sali pazari alisverislerini ozlemisim valla cillicim :)Hosgeldin.

tuguna dedi ki...

Oyy yarasin sevindim iyi gecmesine, darisi hepimize:)

ebvatathemua dedi ki...

Hoşgeldin:)))
Selülit tekerlemeni tuttum valla :D

Ben daha tatil planlarına başlayamadım,ama gidicem su gibi zaman akıcak ve hiç gitmemiş gibi olucam döndükten sonra püff :p

beetlejuice dedi ki...

Haydins, hoşbuldum canım:) Tatilde seni andım birkaç kez, nasıl dayanıyor bu Ruslara dedim:) Çok garip bir millet, Allah'tan kurtuluşuna az kaldı:)

Tugunacım, en yakın zamanda sen de bebişinle cıpcıp yaparsın inşallah:)

Ebvatacım, rüya görmüş gibiyim, hiçbir şey anlamadım. 51 hafta çalış, 1 hafta tatilin olsun. Pöff adaletsizlik bu:)

Ballı Cimcime dedi ki...

Hoşgeldiiin:) Tatilinin mutlu mutlu geçmesine sevindim canım. Sırf o Ruslar yüzünden ne Antalya'ya ne Bodrum'a ne Çeşme'ye hatta ve hatta Marmaris'e gitmek dahi istemiyorum doğrusu, bizden çok onlar eğlenir oldu gerçekten sahillerimizde:( Sen de çok güzel anlatmışssın apaçık durumu, sağol canım..

tuku dedi ki...

Blogunu cok sevdim. İnanılmaz içten anlatmışsın. Sabırsızlıkla bekliyorum Diğer gözlemlerini

Pembe Tatlar dedi ki...

Hoş geldin canım...
Tatailden haberler çok zevkli:))

Pinky dedi ki...

60 yaşında teyze den bahsedince flashback oldu beynimde. :)

bir yaz marmaristeydik. zayıf, alman, buruşuk bir teyze açmış karnına inen memelerini, birde örgü örüyordu. çocuk aklı şok olmuşum öyle bir manzara görünce. hep gençler açar zannediyordum heralde.

"PRETTYCOOL" dedi ki...

Size bayılıyoruz,pek bir happy olduğunuz o kadar aşikar ki;tatil yaramış sevgili christoph'çuğuma...Beetle ya,bu yazıya başladığım gibi odaya,mesai arkadaşımın işiyle alakalı dışardan insanlar geldi,onlar konuşurken ben yazıyı okudum,ama dilimi ısıra ısıra,ortaya pöhhleme ihtimalim o kadar yüksekti ki...Karşıdan görünen tablo: monitöre kıpkırmızı bir suratla bakan,gülen ama dişlerini bile gösteremeyecek kadar kendini sıkan bir tip.Yazını okudum ve sanki bir tatil yaptım,dinlendim,geldim,pek bir mutlu oldum...Siz olmak çok pozitif,ben var bayılmak size;)

Glam dedi ki...

Cnm hoşgeldin, darısı banaaaaa :)) ve tüm isteyenlere dediğin gibi.

Bende geçen yaz Antalya'daydım, vee Ruslardan acayip rahatsız oldum. En çok Rus ve Alman vardı, Almanlar etliye sütlüye karışmıyolar ama o Ruslar yok mu, höyküre höyküre konuşuyolar, otelin kumsalına onlarla birlikte gittik mi, onlardan en uzak yere kaçsak da o seslerinden kurtulamıyoduk. :))

Animatör olayına birgün bende alışabilirim inşallah, hala çocuk gibi kaçıyorum kendilerinden :D

Ay ne uzattım, tatilim geldi de ondan heralde :) Senin gittiğin yeri de merak ediyorum, paylaş bizlerle :)
Sevgiler.

beetlejuice dedi ki...

Ballı Cimcime, 2 yaz önce Kemer'de bunaltmışlardı beni. Bu sene Bodrum'a gittim ki orda İngilizler olur, rahat ederim diye. Bodrum'u da istila etmişler:)

Tuku, çok teşekkür ederim. Hoşgeldin bloguma:)

Pembe tatlar, hoşbuldum canım:) Tatil yazılarının devamı gelecek:)

Pinky, bu teyze bir de bikinin altını kıvırıyordu daha çok yansın diye:) Korkunç bir manzaraydı.

Prettyim, canım benim, gülseydin kahkahalarla gelenler "Aaa deli mi ne?" bakışı atsalardı:) Bu arada birinden hala bir haber gelecek, bekliyoruz. Rüyama bile girdi, başlığı "It's a girl" olan bir yazı okudum blogunda:) Hadi açıkla artııııık:)

Glam's world, Almanlar cidden ne kadar oturaklılar. Bir de Hollandalılar vardı, onlar da rahatsız etmiyordu. Ama o Ruslar, grrr. Gittiğim yeri anlatacağım canım, beni izlemeye devam et:)

Nunuş dedi ki...

ayy ne güzel.. ben bu yaz bronzlaşmaaaakkk diye bağırarak denizin serin sularına bir an önce atmak istiyorum kendimi..çok özendim::(

nilo dedi ki...

Beetlejuice, ara ara aklıma geldin valla ne diim, kulakların çınlamıştır umarım;)) Eğlenmene çok sevindim, detaylandır emi ;)

beetlejuice dedi ki...

Nunuş, ben de bu yaz bronzlaşmak istiyordum olmadı. Sen bronzlaşırsın inşallah:)

Nilocum, detaylar geliyor bir sonraki yazıda. Kulaklarım cidden çınladı, sendin demek:)

lezzettabağı dedi ki...

Ya çok komik yazmışsın, okurken öldüm gülmekten!Gerçekten de tatilde üstsüzler insanı delirtiyor!
Oh ne güzel bir tatil olmuş,darısı başıma:))

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

hoşgeldin bettle'cım, 1 hafta ne kadar çabuk geçmiş gerçekten.. neyse, güzel geçmesine sevindim, nazarım değecek diye korkmuştum geçen haftaki yazın yüzünden :P ruslardan kaçış yok malesef her yerdeler. mısır'da tatile gittiğimde kaliteli oteller bizde rus müşteri kalmıyo fln diye milleti ayartmaya çalışıyodu. bizim gittiğimiz otel de bu bölümde rus kalmıyo demişti :P birçok otel ruslara ayrı bir bölüm ayırıyormuş rezilliklerini orda yapsınlar da insanları rahatsız etmesinler diye. :P

yaprakela dedi ki...

hosgeldın ozlettın kendını valla bakıodum her sabah beetlejuıce yazı yazmısmı dıe :)
eglenmene cok sevındım ah bende gıdebılsem bır an once tatıle bodruma :))

beetlejuice dedi ki...

Anne ve kızları, çok teşekkürler canım. Çok daha güzel bir tatil geçirmen dileğiyle:)

Marjocum, harika bir uygulamaymış. Keşke Türkiye'de de olsa, 2 katı para veririm Rus'suz otele giderim:P

Yaprakelacım, ben de sizi çok özledim. Darısı başına:)