23.06.2009

Les Jumelles Boutique


I got a little bit surprised when I saw an e-mail coming from a foreign blogger. Thanks Jess for contacting me. Jess asked me to introduce her vintage jewellery collection to my readers. There are unique necklaces to look at on her page. Whoever wants something different to wear should visit Jess's website.


Yabancı bir bloggerdan mail aldığımı görünce oldukça şaşırdım. Benimle irtibata geçtiği için Jess’e teşekkür ederim. Jess vintage takı koleksiyonunu Türk okuyuculara tanıştırmamı rica etti. Sayfasında eşsiz, başkasında göremeyeceğimiz kolyeler var. Değişik takılar takmak isteyenler Jess’in sitesine bir uğrasın.

8 yorum:

Jojee dedi ki...

ı love love love her vintage jewellery.

Canım nasıl beğendim anlatamam.Aslında baya beğendim almak istediklerim çıktı nasıl olcak ki göndermesi?Hiç biliyor musun konuştun mu?

beetlejuice dedi ki...

Jojecim, çok güzeller değil mi? Ürün başına gönderi 3 euro, ilk üründen sonra aldığın her ürün için ürün başına 1 euro. Ürünü 10 gün içinde yolluyorlar ve İspanya'dan Türkiye'ye gelişi 5 gün. Ödemeyi paypal veya banka havalesi ile alıyorlar. Çok şeker biri. Almayı düşünürsen mail yoluyla da görüşebilirsiniz.

yaprakela dedi ki...

bayıldım yha supperler:))

bu arada çillicim bil bakalım buugun nerdeydım :) ? salı pazarında aldıklarımı yayınlıcam en kısa zamanda bu sefer cok sey almadım :)) halım yoktu gezmeye :))

beetlejuice dedi ki...

Yaprakelacım, bil bakalım ben nerdeydim:) Ben de fazla kalamadım, bayılacaktım sıcaktan. Yarın vaktim olursa koyacağım aldıklarımı;)

"PRETTYCOOL" dedi ki...

o lala,I just wanna jump on Jess' website and buy them all!

yaprakela dedi ki...

bısı sorcam canım annenlemeı gıttın pazara ? bıde pembe saç bantı mı vardı sacında :))
bırını gordum de cok tatlı sen oılabılırmısın dıe sordum :))

nilo dedi ki...

Ne kadar güzeller bunlar...

beetlejuice dedi ki...

Prettyim, bende de aynı hissi uyandırdılar. Siteyi toptan almak istiyorum:)

Yaprakelacım, erkek arkadaşımla gittik canım. O gördüğün tatlı kız başkasıymış:)

Nilocum, çok güzeller. Hepsinde gözüm kaldı:)