6.06.2009

Missss


Koku konusunda takıntılıyım. Güzel kokayım, temiz olayım, birinin yanına eğildiğimde "Ne güzel kokuyorsun" densin istiyorum. Bu huyumu bilen erkek arkadaşım ve annem "Senden kötü bir koku geliyor yaa" diye sürekli dalga geçiyorlar benle:)

Koku takıntıma en iyi gelen marka The Body Shop. Her ürünü güzel kokmuyor ama güzel kokanlar da misler gibi. Eskiden rastgele alışveriş yapardım Body Shop'tan, sonra baktım kampanyaları çok karlı. Alışverişlerimi hep kampanyalara denk getirir oldum. Haziran ayında body butterlarda 2 al 1 öde olacağını bildiğim için alışverişimi hazirana sakladım ve bu üçlüyü kanatlarım altına aldım.



Hindistancevizli butter benim için artık vazgeçilmez oldu. Yesem doymam, o kadar seviyorum bu ürünü:) Moringa'yi ise ilk kez deneyeceğim. Kokusunu şöyle tanımlayabilirim, yazın yazlıklarda, tatil köylerinde, bahçelerde burna ilk gelen çiçek kokusu:) Vazgeçilmezim olacak gibi duruyor.

Asıl sürpriz ise, yıllarca kullandığım ve sonra ne akla hizmetse Body Shop'un üretimden kaldırdığı Oceanus'un kısa süreliğine geri dönüşüydü. Böylesine güzel bir kokuyu üretimden kaldırmak için ya deli ya da burunsuz olmak gerekir. Misler gibi okyanus kokmayı kim istemez ki? En azından ben istiyorum ve görür görmez hemen kaptım. Yaz kokum yok ne alsam diye tasalanırken Oceanus'um dönüp beni kurtardı. Canım benim:)

19 yorum:

ZET Fashion dedi ki...

Beetlejuicee, bu postla alakasız olucak ama sana bişey sorucam aklıma bir sen geldin bilirsin belki, kadıköyde kolye bilezik yapımı için güzel incik boncuk satan biryer biliyor musun?? Bir arkadaşım boncukçu aylin gibi bişey demişti sanki ama ben hiç bilmiyorum Kadıköyü :(

beetlejuice dedi ki...

Zet'cim, isim olarak bilmiyorum ama Bahariye Caddesinin (tramvayın geçtiği, Mango outlet'in olduğu cadde) alt paralelinde kocaman boncukçu dükkanları var. Hepsi birbirine yakın, kümelenmiş durumda. İskeleden gelirken Rexx sinemasını sorun, Rexx'in önünden sola dönün. Azıcık ilerleyince karşınıza dükkanlar çıkmaya başlayacak. Bir de Final dersanesine gelmeden köşede kocaman bir eczane var, Kadıköy Şifa Hastanesi'nin karşısında. Orda kocaman bir boncukçu vardı, insanlar kapıdan taşardı. Hala duruyor mu bilmiyorum ama oraya da bakabilirsiniz. Bu dediğim yerler birbirine çok yakın zaten, birini buldunuz mu diğerleri de çıkar karşınıza. Umarım yardımcı olabilmişimdir canım.

ZET Fashion dedi ki...

Canım çook teşekkür ederim, hemen yola çıkıyorum :)

beetlejuice dedi ki...

Zetcim, rica ederim canım. İyi gezmeler:)

lale kunt dedi ki...

oooh misler gibi ne güzell.. 2 al 1 ödeyse sen niye 3 tane aldın şeker? bir tane daha bedava hakkın olmuyo mu bu durumda? bana da dert oldu :))
bu arada ben de bakayım body shop'a. koku değişimine ihtiyacım var, yıllaaaardır hep aynı 3 parfümü kullanıyorum dön dolaş aynısını al fenalık geldi.
merviş almıştı bi koku ama delirdim ben o kadar güzel ki... bu satırları okuyosa bize cevap yazsın, mervişko neydi o harika kokunun adı? kendimden geçtim vallahi, ben de alıcaktım unuttum şimdi bu yazıyla aklıma geldi.

beetlejuice dedi ki...

Lalecim, sadece body butterlarda 2 al 1 öde vardı. Oceanus kısa süreliğine döndüğü için ona 2 al 1 öde yapmaz pisler:P
Merve'nin aldığı ne olabilir hmm, Vanilla, Neroli Jasmine, White Musk, Aqua Lilly? Bunlardan biridir:)

Aphraell dedi ki...

Canım ilginç bi şekilde dün koçtaş'ta inanılmaz güzel kokan body butter, duş jeli, vücut peelingi ve vücut losyonu gibi ürünler gördüm. Evet koçtaşta :)) Banyo aksesuarları bölümünde satılıyorlardı, özellikle üzümlü olanının kokusuna tek kelimeyle bayıldım, çaktırmadan elime de sürdüm biraz bütün gün kokladım :)) Yolun düşerse bir bak derim markasına çok dikkat etmedim ama sanırım yurtdışından gelen ortalama bir marka, fakat ambalajına bakınca kaliteli görünüyor. Body butterların fiyatı 19.50 civarıydı uygun da geldi bana bakalım alırsam yorumlarımı paylaşırım :)

herşeyden azıcık dedi ki...

Dur bence bakayım fiyatta yazsaydın keşke:)Şoklanmazdık:)

Unknown dedi ki...

güzel kokmak benim de takıntım yazın tek kullandığım kolonya şişesinin içine koyup adeta yıkandığım johnson un floral i öylesine özdeşleşmiş ki iş yerinde koridora girince hah diyorlarmış funda nın odası bu kat... odam da koridorun sonu...
ferah kokmayı seviyorum...
bunlara d abakacağım hindistan cevizi kokusuna bayıldığımdan :))

yaprakela dedi ki...

oo ben de cok severım yha bole ferah kokuları gıdıp bakıcam body shop a hemen ... :)
bu arada z fashıon benım aalısverıs yaptıgım bıjuterıyı sormus :) hemen olıyım en kalıtelı bıjuterı dukkaı kadıkoydekı orası calısanları falan cok sıcak ve dukkkanda bı suru kedı var allahım cok sevıorum orayı yha :)benım tum bıleklık malzemelerım ordan sole solım ;
rex in karsı sokagına gırıosunuz hatta o sokakta kostebek dıe bı magaza var ordan ılerlıyosunuz sol kolda karsınıza ckıor
:)ıısallah ıyı anlatabıldım !
cok yazzmısım yha :)))

Barbygirl_here dedi ki...

Harika, gule gule kullan canim...
Merak ettim simdi kokularini :)
Guzel kokmak cok onemli...

Mutlu haftasonlari...

Not: Geldigimde Kadikoy'e gelirsek, bu anlatimlarla kaybolmam heralde :) Hem pazarini gorurum, hemde incikci boncukculardan yiginla malzeme alirim :)))

beetlejuice dedi ki...

Aphraell, Koçtaş'ta body butter olmasına çok şaşırdım:) Mutlaka bakacağım, hele ki üzümlü olanını çok merak ettim:)

Herşeyden azıcık, body butter 29.90, Oceanus 22.90. 2 butter bana 1 sene yetiyor. 30 liraya yıllık ihtiyacımı karşılıyorum:)

Funda, Jonhson'ı ben de eksik etmem. Harika kokuyorlar.

Yaprakelacım, Oceanus ferah ferah, mis gibi bir koku. Senin bijuterinle benim tarif ettiğim yer aynı çıktı bu arada:)

Ferahcım, ne kadar güzel olursa olsun bir kadın güzel kokmuyorsa benim gözüme güzel görünmüyor. Sen merak ettiğin yerleri söyle, ben sana ayrıntılı adres tarifi veririm canım:)

herşeyden azıcık dedi ki...

Moringayı ve okyanusu alıcam ama birde şey istiyorum sen bilirsin şöyle güneş yağı gibi kokan bişey:))ne alaka diyeceksin ama yabancı hatunlar öyle kokuyor bende utandığımdan soramıyorum:))Sapık mapık sanarlar falan uğraşamam:))Gerçi 1 aydır mecburen +50 kullanıyorum yüzüme ama heryerim koksun değilmi? Şimdiden teşekkürler.

nilo dedi ki...

Süpeer, çok sevindim bu habere:))Çilek hastası biri olarak çilekli seriye bayılıyorum ama Moringa' da çok aklım kalmıştı fırsattan istifade kapim bende ;)

Primarima dedi ki...

Ohh güle güle kullan acilen body shopa gıtmek gerek desene.

Prima Donna dedi ki...

Ben de cok sevınıyorum herkes ayy ne kokuyosun sen dedıklerınde misss misss:)) denıycem bu kokuları tereddutluydum seçim konusunda.ben bişey daha diycektim ama unuttum:)))

beetlejuice dedi ki...

Herşeyden azıcık, ne alaka demem çünkü onların kokusunu ben de çok aradım:) Hawaiian tropic body butter kullanıyorlar %99:)

Nilocum, çilekliye ben de bayılıyorum. Bunlardan önce çilekli kullanıyordum, değişiklik olsun dedim moringa aldım.

Prima Rima, çok teşekkür ederim. Bu kampanya kaçmaz, git mutlaka:)

Prima Donna, ne söyleyecektin merak ettim:) Moringayı mutlaka kokla, çok başarılı bir ürün olmuş.

"PRETTYCOOL" dedi ki...

bebiş hemen bir oceanus alıp sürünmek istedim walla,mis gibi okyanus kokmak fikri müthiş cezbetti beni!pek iyi günlerde kullan..

beetlejuice dedi ki...

Prettyim, teşekkür ederim tatlım, rahatsız etmezse çok seversin canım sen de kokusunu. Ama bebiş beğenir mi orasını bilmem:)