16.07.2009

Afrodit

Afrodit bana her zaman garip gelen bir marka. Sanki, biri bir şehre gitmiş, o şehirde ucuz kıyafetler bulmuş,hepsini almış dükkanında satıyor gibi bir his yaratıyor bende. Bir markadan çok bir dükkan gibi görüyorum:) Ürünlerinin belli bir standardı yok. Bir koleksiyonuna bu ne bee tepkisi gösterirken, diğerinde her ürüne bayılabiliyorsunuz. Bu yaz koleksiyonu her ürününe bayılacağınız türden. Hem de %50 indirim var.

Ben hem etek hem straplez elbise olarak giyilebilen bu ürünü kaptım. Turkuaz ve turuncu olanı vardı. 1 ay önce Nine West indiriminden 25 liraya aldığım terliklere uysun diye turuncusunu tercih ettim.

Eteği sevmemin 3 sebebi var. İlki yere değmemesi, böylece daha önce çemkirdiklerimin durumuna düşmüyorum:) İkincisi tiril tiril bir kumaşı olması. Üçüncüsü de eteğin kumaşından astarı olması. En aydınlık günlerde bile iç göstermez:) Etek 70'ten 35 liraya düşmüştü. Elbiseler kumaş olanlar 40 şifon olanlar 50 liraydı. Eğer yolunuz düşerse mutlaka uğrayın, eğer elbiseye ya da eteğe ihtiyacınız varsa yolunuzu düşürün:)

20 yorum:

Unknown dedi ki...

sandallarla şahane olurlar valla :) güle güle kullan...

Fashioncholic Girl dedi ki...

bence de afrodit marka gibi değil :p

dediğin gibi toplama ürünler var sanki

beetlejuice dedi ki...

Fundacım, çok teşekkürler:)

Fashioncholic girl, sanki kapalı alanda pazar gibi:)

Haydins dedi ki...

:) bende geçen penye bir elbise aldım Afrodit'ten oldukça rahat..Birde yolun perşembe pazarına düşerse (ki bence kesin düşür) çok cici elbiseler var..Gap'de su an satılan kareli askılı keten elbiseler var 140 tl fiyatı sanırım..Perş pazarında 35'e aldım ben :) saka gibi defosu filanda yok etiketi de üstünde..

Adsız dedi ki...

Sandaletlerini de elbiselerinide çok beğendim ikisi birbiriyle çok uyumlu gerçekten :)

Stil Direktoru dedi ki...

Çok haklısın zaten öyle canım. Sahibi Gökhan arkadaşım. Aslında pazarcılıktan gelmeler :) Şimdi ise uzakdoğu dan ve çin den mal topluyorlar. Güle güle giy.

beetlejuice dedi ki...

Haydins, yaa bugün ordaydım, bulamadım öyle bir elbise:( Tüh yaa, gözümü de dört açmıştım oysa ki:)

Sinirlikelebek, onlar birbirleri için yaratılmışlar:)

Stil direktörü, demek ki doğru tahmin etmişim:) Bu sezon ürünleri çok iyi, tebrik ederim:)

Adsız dedi ki...

bana da hep öyle gelirdi,istanbulda giç beğenmezdm ama bodrumdakinde dünya şey bulurdum ablamla talan ederdik gidince=))

beetlejuice dedi ki...

Gizemelcim, mağazadan mağazaya da değişiyor ürünler demek ki. Gördüğüm her Afrodit'i kolaçan edeceğim bundan böyle:)

onur dedi ki...

hahaha en sonunda kızlar pantolon değil etek giysin temalı kavgam meyvelerini vermeye başladı.. dışarı çıktığımda çoğu insanı artık elbise veya etekle görmeye başladım.. böyle hacimli etekler, elbiseler süper duruyor bence.. victoria dönemi kadınları gibi, böyle yoldan çevirip vals yapasım geliyor.. çokzel.. zaten çilli'yi de etekle görüyorsak tamam demektir bu iş.. awesome.. hatta legendary..

beetlejuice dedi ki...

Onurcum, bunu okuyan beni bıyıklı, erkek ses tonuyla konuşan, kıllı biri zannedecek. Hayııırr, ben gayet hanım hanımcık, İstanbul Türkçesi ile konuşan, her gece vals yapan, sürekli etek giyen biriyim. Yersen:)

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

tiril tiril şahane görünüyor canım güle güle giy. ben afroditi seviyorum genel olarak, bazen indirimsiz ürünleri saçma pahalı oluyor onun dışında seviyorum :)

Primarima dedi ki...

Güle güle giy:)bende afroditi aynen senin gibi göruyorum bazen ayılıp bayılıyorum bazende amaan ne bu yaa çıfıt çarşısı dıyıp çıkıyorum.

beetlejuice dedi ki...

Marjocum, vitrininde %50 yazmadan girmiyorum ben Afrodit'e:) Sezondaki fiyatlar gereğinden fazla.

Prima Rimacım, bu yaz sezonu süper, çıfıt çarşısı değil yani:)

Haydins dedi ki...

Bir daha ki hafta beraber gidelim :) ben göstereyim sana :) Cmt 'de sayrayıcedid pazarındayım dedi, değiştirmem gerekirse diye sormuştum..

beetlejuice dedi ki...

Haydins, bence Kozyatağı'nın suyunda pazar aşkını depreştiren bir mineral var:) Ne olacak halimiz? Bak aklıma, sahrayıcedidi soktun şimdi:)

"PRETTYCOOL" dedi ki...

heeey,bu ikiliye bayıldım,ne kadar ferah görünüyorlar,afrodit en yakın profiloda var sanırım,bu eteği ben de giyinebilirim herhalde dimi,beli çok sıkı mı sweet?

beetlejuice dedi ki...

Prettyim, beli lastikli ve esniyor. Çok rahat giyebilirsin, Duru esnetir belini kafasına göre:)

NlyStyle dedi ki...

terlikler süper ötesi

beetlejuice dedi ki...

Moda-yemektarifleri, çok teşekkür ederim:)