12.07.2009

İçi dışı bir


Hava sıcak olunca malum evlerden çıkmaz olduk. Bu hafta akşamları gözüm hep Yemekteyiz'e takıldı. İsmi lazım değil bayan yarışmacılardan biri hayatta en çok korkuttuğum insan tipindeydi. Gülen ve tatlı bir yüz ile harmanlanmış zehir gibi sözler, karşısındakini aşağılama ve hakaret. Kötü insanların çoğunlukta olduğunu nihayet kabullenebildim. Genellikle bu içi kötü insanların içindekiler yüzüne de yansımış olur. Birinin suratından, hal tavrından, saçtığı enerjiden karakterine dair birşeyler sezebiliyorum. Ama bu kadın, aman amaaan. Her daim gülen bir yüzle öyle sokuyordu ki karşısındakini. Etrafındakilerin aleyhine delil olarak kullanılabilecek herşeyi toplayıp şirin şirin, gülücükler saçarak ölücü darbeyi indiriyordu. Ben korktum, dua ettim Allah'ım karşımıza böylelerini çıkarmasın diye. İçi dışı bir deriz ya kötünün de içi dışı bir olanıyla karşılaşalım. Melek yüzlü şeytanlar pek fena!

10 yorum:

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

Bizim üni'de öyle bir hocamız vardı, kadın güler yüzle bir aşağılardı ki insanları.. Ama canım cicim gerizekalım tarzında :P Çok korkardık ondan, psikopat mıdır nedir ya :P

beetlejuice dedi ki...

Marjocum, psikopat gibiler cidden. Canım derken arkadan bıçağı çıkarıp kafamın ortasına saplayacak gibi hissediyorum:) Aman evlerden ırak:)

Banu dedi ki...

Coook dogru demissin gercekten...Kotununde ici disi bir olaniyla karsilasalim her zaman...

Adsız dedi ki...

bence ciddi mana da sosyolojik olarak incelenmesi gereken bi program bbende inanamadım o kadınaa ve senle aynı hisleri paylaştım izlerken ve bu iki yüzlü melek şeytanın eşini dostlarını ailesini düşündüm nasıl oluoda bu kadar ruhu çirkin bi kadını sevebilirler ya da bu zamana kadar hiç mi tanımadılar bu programa katılanların çoğunda iki yüzlülük gördüm ama genelde hep reyting eleştrimek için eleştirmek die yurdum insanının karaktersiz davranışları die düşündüm ama bu kadın tam bi karamelekti gözlerinin içi ışıl ışıl gülerken karşımdakini nasıl soksamda zeki cümlelerimle ezsem die düşünüodu velhasılı kelam zaten güven problemi olan biriyim daha da kötü oluorumm böle..

Haydins dedi ki...

Bende ızledım yarısmayı nasıl kendılerını rezıl edıyorlar oyle dıye dusunmekten alamadım kendımı ..
Kesınlıkle uzak durmak lazım bu tur ınsanlardan..

beetlejuice dedi ki...

Banu, yüzü de kötü olanı farkeder gardını alırsın ama böyle gülüryüzlü olanlardan korunmak zor.

Adsız, çok merak ettiğim bir noktaya değinmişsin. Hadi yalandan gülümsersin, tatlı bir ifade takınırsın ama o aşağılayıcı lafları söylerken gözleri nasıl ışıl ışıl olabiliyor. Hayret!

Haydins, belki de karşısındakini ezmeyi meziyet olarak görüyorlardır, rezil olmak yerine karizmatik göründüklerini sanıyorlardır:)

Unknown dedi ki...

Çilli'cim çok doğru tespit Yemekteyiz'i bende izledim ve imaladığın şahsın Facebookda dokuzyüz küsür arkadaşı olmasıda çok ironik.Bizim gibiler uzak durmayı tercih ederken kimileri de dost olmayı yeğlemiş.Tabi bir de şu stratejiyle yaklaşmak da doğru olabilir.Düşmanım yakınımda olsun ki kontrol edebileyim:)

beetlejuice dedi ki...

Ayşecim, facebookta çok arkadaşa sahip olsa ne olur. Keşke 9 arkadaşı olsaydı da o karaktere sahip olmasaydı:)

nilo dedi ki...

Kimden bahsettiğini bilmiyorum ama Çilli'cim valla akla zarar o program onu biliyorum:D

beetlejuice dedi ki...

Nilocum, o şahsı bilmemek senin için büyük kazanç:)