29.07.2009

Schumi, are you back?


"Fanlık"denilen birini delicesine beğenme, yaptığı her şeyi ağzı açık izleme, onu yakından görmek isteme olgusunu şu ana kadar tek bir isimde yaşadım: Michael Schumacher. Benim için başarının yaşayan ismidir, bir efsanedir, ulaşılması zor bir mertebeden aşağıda yarışanlara bakıp bıyık altından gülendir.


2006'da Formula 1'i bırakacağını açıkladığında üzüntüden ağlamıştım. Şimdi geçen hafta kaza esnasında yaralanan Massa'nın yerine yarışacağını öğrendiğim andan bu yana yüreğim pır pır. Türkiye Grand Prix'i geçmiş olsa da, ben onu canlı izleme şansını bir kez daha kaçırmış olsam da onun sürdüğü Ferrari'yi tekrar izleyebilecek olmak bana yeter. Ayrıldığını açıkladığın, basın toplantısında "I quit" dediğin an ağlattığın gibi şimdi mutluluktan ağlat beni! Go Schumi!

7 yorum:

ebvatathemua dedi ki...

Çillicim,biz de dün akşamdan beri eşimle şıkıdım oynadık haberi alınca,renk gelcek piste yaa :))

onur dedi ki...

peki ben dün gece bu haberi aldıktan sonra rüyamda ne gördüm? schumacher tekrar krımızı kırmızı yarışıyordu.. dakka 1 gol 1 adam rüyama girdi.. tekrar f1 izlemeye başlıyorum..

beetlejuice dedi ki...

Ebvatacım, kolbastı oynayasım var, o kadar mutluyum:)))

Onurcan, Schumi gitti gideli 1-2 kere izlemişim yarışı, o da büyük kaza var diye şöyle bir baktıklarım:) Şenlik geliyor pistlere, darısı Henin'in başına:)

Barbygirl_here dedi ki...

Bende dun aldim bu haberi,sevindim.
Onun koyu bir fanatigini simdiye kadar duymamistim:) Ilksin Beetlejuice'um :)
Optum canim...

beetlejuice dedi ki...

Ferahcım, hem de ne fanatiklik:) Sanki bir akrabammış, çok yakın arkadaşımmış gibi seviyorum onu:)

tatlisubaligi dedi ki...

welcome back to home demek istiyorum kendisine.. her ne kadar massa nın yaralanması cok taihsiz bişi olsa da her kotulukte bir iyilik vardır degil mi :D

beetlejuice dedi ki...

Tatlısubalığı, Massa yaralanınca çok üzülmüştüm, Schumi'yi duyunca tüm üzüntüm geçti:)