9.07.2009

Volim te Dubrovnik!


Digiturk kanallarından açıldı kısmetim şu aralar. Showplus'ta yayınlanan Bridget Sexiest Beaches'ta Dubrovnik'i tanıtıyorlardı ve ben ilk görüşte aşık oldum. Sokaklarında hayat akan, tarihini korumuş, cam gibi deniziyle rüya gibi bir şehir Dubrovnik.



Bizim erkek arkadaşımla yıllardır hayalimiz yurtdışında balayı yapabilmekti. Ama öyle klasik Maldivler, Bora Bora falan değil isteğimiz. Yüreğimizde yer edecek, karakteri olan bir şehir istiyoruz. Şu ana kadar Cabo San Lucas favorimizdi. Dubrovnik Cabo'yu bir anda sollayıp 1 numaraya oturdu.


Dubrovnik, evlendiğim zaman ne olur uçuk fiyatlarda olma. Kabul et beni taş sokaklarına. Pleaseeee ya da anladığın dilden konuşayım molimmm. Vidimo se kasnije!

25 yorum:

tuguna dedi ki...

Ahhhh Dubrovniik!! Ben de cok gitmek istiyorum hem de cook! Bir de Brugge'e gitmeyi bu kadar cok istemistim, sukur ki gittim. Hatta yakininda yasadim ama buraya hala fotolardan bakiyorum. Bak firsat olursa Brugge'e de gidin cidden. Tatil yoresi degil ama ha-ri-ka bir yer! Kendini ortacagda gecen bi film dekorunda hissedersin. Bi de bu kadar yazmisken In Brugge filmini izle derim, hem sehri gorursun hem film super otesi:)

Insallah balayinizda Dubrovnikte super bi tatil yasarsiniz, biz de senin cektigin fotolara bakariz:)

Adsız dedi ki...

benimde şuan favorim oldu diyorum :)

Haydins dedi ki...

Çok hoş bir yere benziyor :)

Adsız dedi ki...

:)
Gelinliğini çıkartıp Dubrovniğe uçmanı dilerim...

ursula dedi ki...

giden arkadaşlarım var.. çok beğenmişlerdi.. uçak fiyatları yakın olduğu için çok uçuk değil.. bu arada vize de gerekmiyor dubrovnik için.. :)

beetlejuice dedi ki...

Tugunacım, yorumunu okuyunca hemen Brugge fotoğraflarına baktım. Blogunda da görmüştüm zaten. Masalımsı bir şehir. Hayallerimin arasına attım:)

Nalan, umarım ikimiz de gidebiliriz:)

Haydins, bir de o programdaki görüntülerini görseydin. Fotoğraflar tam yansıtmıyor güzelliğini.

Sinirlikelebek, çok teşekkür ederim:)

Ursula, oh oh ne güzel haberler bunlar:) Gidebilme ihtimalim artıyor:)

alis dedi ki...

Bu o Hırvatistan'daki yer di mi? O programda bir de oralarda bir adaya gitmişti, muhteşem görünüyordu. Ufukta evlilik olmasa da benim hayalim Cape Town ya da Great Barrier Reef ya da Yeni Zelanda.. Su altı yaşamlı, köpekbalıklı biryer yani. Güney yarımküreye balayına gitmek için kışın evlenmek zorunda kalıcam galiba :P
Balayı için ne kadar uygun olur bilemem ama bence Edinburgh da muhteşem gözüküyor, hem şehrin kendisi çok karakterli hem de çevresindeki doğa, "loch"lar (göller) ve şatolar çok çekici geliyor bana.. Ah ah olsa da gitsek..

nilo dedi ki...

Bugün ofiste konuştuk balayı olayını:D Benim koca sürpriz yapmayı çok sever, onca düğün hazırlığının verdiği maddi, manevi yorgunluktan sonra ben güneye otel dinlencesi yaparız diye düşünürken koca gitmiş 1 hafta İtalya tatili satın almış! Çok müthişti, deli güzeldi! Umarım sende balayını gönlün nerde istiyorsa orda geçirirsin, unutulmuyor:D

beetlejuice dedi ki...

Alis, evet canım Hırvatistan. Edinburgh'a erkek arkadaşım gitti. Öve öve bitiremiyor. Sözü var zaten bir kere de beni götürecek:)

Nilocum, vaaay ne sürpriz ama:) Ben balayım güzel olsun gerisi önemli değil diyorum. Gider kendi kendime de evlenirim sorun değil:P

HUYSUZBALIK dedi ki...

Çok hoş bir yermiş gerçekten de. Umarım dilediğin gibi bir balayı geçirirsin evlendiğinde :)Sevdiğin insanla gittiğin her yer özel oluyor gerçi ama olsun :) Sevgiler...

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

Aaa Hırvatistaaan.. Ay ben de gitmeyi çok istiyorum Dubrovnik'e. Balayı için Phuket Adası'na gitmek istiyorum ben, tabii benim sevgilim klasik Amerikalı sendromunda, Amerika'dan başka yerde balayına gitmezmiş, en güvenlisi kendi ülkesiymiş.. Kendi bilir, balayında Phuket'e gitcem ben :P

beetlejuice dedi ki...

Esincim, çok teşekkür ederim. Dubrovnik bahane, başbaşa olacağımız herhangi bir yer yeter bana:)

Marjocum, hahaaayt sevgilin daha Türk kızının gücünü farkedememiş herhalde. Phuket'ten bize kart atarsınız artık:)

http://hayatiminrenkleri.blogspot.com/ dedi ki...

2 yıl önce gittim, Adriyatik kıyıları hem yakın olması hem Türkler'e vize olmaması nedeniyle kesinlikle öncelikli tercihlerden olmalı diye düşünüyorum. Fotograflarda görünen taş evleri internetten kiralayıp kalmanızı öneririm çünkü oteller old city nin dışında olduğundan atmosferi tam yansıtmıyor. Hvar ve Korçula adalarına gittiğinizde büyüleneceğinize de eminim :)) Son öneri oralara kadar gitmişken Montenegro'yu da görün derim. Umarım balayı konusunda da herşey gönlünüzdeki gibi olur

"PRETTYCOOL" dedi ki...

çok romantik görünüyo cnm,hem taş sokaklar hem de kumsal,ikisi bir arada!balayınızı bu güzel ve karakterli şehirde geçirmeniz ve bzim de resimlerinize yorum yapacağımız günlerin geliiip yakın zamanda sizi bulması dileklerimle prenses;)

beetlejuice dedi ki...

akarri1, çok teşekkür ederim önerilerin için. Giden birinin yorumlarını ve önerilerini okumak çok güzel. Fotoğraflarına aşık olmakla haksız olmadığımı anladım yazdıklarınla:)

Prettyim, hayalleri kuruyoruz da hadi şunu da yapalım bunu da bitirelim, biraz daha büyüyelim dedikçe biz bu blogda balayı fotoğraflarımın olması çok zaman sonra olacak gibi:)

Stil Direktoru dedi ki...

Şiddetle tavsiye ederim 4 defa gittim muhteşemdi gitmek nasip olsun canım.

beetlejuice dedi ki...

Stil direktörüm, aaa 4 kere miii:) Gideceğim zaman danışacağım adres belli oldu;)

Barbygirl_here dedi ki...

Aaa gidenler bile varmis:) Cok merak ettim, fotograflar harika...
Artik biz de tatil icin dusunebiliriz :)
Opucukler beetlejuice'um ;o*

beetlejuice dedi ki...

Ferahcım, ben de fiyatlarını araştırdım. Uçuk fiyatlar da değil. Hepimizin gitmesi dileğiyle, öpüyorum canım:)

Unknown dedi ki...

Ahhhh süper bir yermiş balayında müthiş bir adres:) Muhtemelen sen benden önce gidersin canım bende erkek arkadaşıma fotolarınızı gösterip "bak bu kadar güzel bir yermiş,biz de gidelim mi nolur nolur" şeklinde yalvarışlar yaparım:)

beetlejuice dedi ki...

Ayşecim, inşallah ikimiz de gidebiliriz canım. Eğer gidersem bu blog Dubrovnik severler derneği kıvamına gelebilir:)

Stil Direktoru dedi ki...

Seve seve cicim.

beetlejuice dedi ki...

Stil direktörüm, öpücükler sana:)

Sim dedi ki...

Bu yaz gittim ben de.. Fotoğrafları koysam mı acaba? O kadar çok araştırma yaptım, heryerini o kadar güzel gezdim ki, herkes faydalansın isterim..

beetlejuice dedi ki...

Sim, çok mutlu olurum fotoğrafları paylaşırsan:) Özellikle yorumlarını çok merak ediyorum, neler yapılmalı, nereler görülmeli. Heyecanla bekliyorum yazını:)