28.08.2009

Acayip hayvanlara benziyirsen

Ruh durumuma göre şarkılarım vardır benim. Gaz verici şarkılar (Prodigy-Breathe), keder dağıtıcı şarkılar (Mansur Ark-Gazla gitsin), hop hop hoplatan şarkılar (Candan Erçetin-Nar çiçeği), bunalımdan bunalıma sürükleyen şarkılar (Ebru Gündeş-Kaçak)... Hayatımın gidişatı ile dinlediğim şarkılar doğru orantılıdır.

Bu şarkı da hayatımın bir kısmında çok yer etti kulaklarımda.Geçen sene çalıştığım işyerinde hiçbir şeyi sevmezdim. Hele ki üstlerimi hiiiç hiiiç sevmezdim. Aksi gibi hiç hoşlanmadığım, anlaşamadığım bir üstümle aynı servisteydik ve 1 saatlik yol boyunca da kendisini çekmek durumundaydım. Bir sabah işe giderken, "Öff bu kadın bana bugün ne lanetlikler yapacak acaba" diye düşünürken mp3playerımda bu şarkı çalmaya başladı. Şarkıyı dinlerken ona bakmak, sözleri içimden onun için söylemek nasıl rahatlattı, nasıl kuş gibi hafifledim anlatamam. O gün bugündür bu şarkı benim için gıcık olduğum insanlara içimden söyleyip kendimi rahatlattığım şarkı oldu. Sözlerin çoğunu anlamıyorum ama anlayabildiğim kısımları bana yeter:) Özellikle "gara solucanlara benziyirsen" kısmına bayılıyorum:)




Görsel: Kaynak

16 yorum:

Adsız dedi ki...

bu da benden gelsin
boşver aldırma
alırım diye kandırma
çok hoşuma gidiyor sahildeki dondurma ,cnm arkım saolsun bu nadide eseri öğrenmiştim:)

Simsponge dedi ki...

keder dağıtıcı ve neşelendirici şarkı olarak loituma'nın ievan polkka'sını da öneririm, ama bağımlılık yapar dikkat edin :D
şahsen günde 1 kere dinlemezsem rahat edemiyorum.

Gizem. dedi ki...

:D harikaymış cinlere şeytanlara benim favorim oldu

Unknown dedi ki...

herkes herkesi sevmek, yada herkes herkesten hoşlanmak zorunda değil... bilmem ne kadar doğru bu yaptığınız, emin olun sizin için de aynı kötü duyguları besleyen insanlar olabilir etrafınızda, sizin düşündüğünüz şeyin aynısının sizin için de düşünüldüğünü düşünün, ne hissederdiniz acaba ?

beetlejuice dedi ki...

Gizemelcim, ehehe o da güzelmiş:)

Simsponge, o şarkı kesinlikle hoplatır insanı:)

Pammukcum, herkes ayrı bir yerini tutuyor bu şarkının:)

Objektifim, bana da kötü duygular besleyenler olabilir tabi ama bu duyguları karşındakine kötü davranarak, onun kötülüğünü isteyerek, fesat düşüncelere sahip olarak yansıtmaktansa bunun gibi komik bir şarkıyla kendini deşarj etmek bana daha mantıklı geliyor. En azından benim vicdanım rahat:)

Zilan dedi ki...

Güzel bir yöntem keşke bende uygulayabilsem :)

Pinky dedi ki...

ben en çok neyi düşünürek yazdıklarını merak ediyorum Çilliim. ama iyi yazmışlar bende senin yaptığını yapıcam. biri için söyleyeceğim :D nihahah

favorimde: senin başın bedende işkencedir dravdan bakanlara eğlencedir :D

beetlejuice dedi ki...

Zilandilancım, hiç bu yöntemlere ihtiyaç duymazsın umarım:)

Pinkycim, ben de çok merak ediyorum kime neden yazılmış bu şarkı:)

HUYSUZBALIK dedi ki...

Ben de müdürümün burnundan dolayı konuşurken piglet gibi hayal ediyordum adamı :) Ne derse desin kızmıyordum bu şekilde :))) Loitumanın şarkısını da dinledim bu arada o da çok güzelmiş :) Sevgiler...

beetlejuice dedi ki...

Esincim, keşke benim müdürlerim de komik bir karaktere benzeselerdi de kızamasaydım onlara:) Sevgiler

Unknown dedi ki...

Çilli Güldürdün beni pazar pazar :D kahkaha içinde kaldım :PP

beetlejuice dedi ki...

Miacım, komedi dizileri bile beni bu şarkı kadar güldüremiyor:)

Simsponge dedi ki...

Bu şarkı bir atışma sırasında ortaya çıkmış :D
2 kişi tarafından birbirine söyleniyor, acayip heyvanlara benziyirsen kısmı da nakarat :D
ben böyle biliyorum yani.

beetlejuice dedi ki...

Simsponge, feci kapışmış o zaman söyleyenler:)

"PRETTYCOOL" dedi ki...

bu resimdeki,bahsettiğin tipe göre sevimli bile..O gıcık tiplerin nasıl olduğunu çok iyi biliyorum benim de önceki işyerim onlardan doluydu.acayip hayvanlara benziyirlerdi,emma dediğim gibi bu resimdeki acayip hayvan, onların kötülük dolu kalplerinin yanında fazla sevimli kalıyor.Allah bizi onlardan korusun!!!

beetlejuice dedi ki...

Prettyim, iş hayatına dair bir umudum varsa hala içimde taa blogu ilk açtığım zamanlarda senin yazdığın bir yorumdur sebebi. Deneye yanıla doğru yeri bulacağımı söylemiştin bana, acayip hayvanlara benzeyen tiplerin olmadığı bir yer:) Bana hep acayip hayvanlar denk geliyir be aybalam:)