8.08.2009

Hmm, şey sizi gözüm bir yerden ısırıyor ama...


Geçen gün bir blogda bir çanta gördüm. Krem rengiydi, bir tarafı düz, bir tarafı kendinden örgü gibi desenliydi. Çantanın sahibi şu aralar desenli tarafını kullandığını belirtmişti. Niye mi anlatıyorum bunu? O çantayı kullanan birini gördüm Maslak'ta. Allahım düşün düşün düşün hangi blog olduğunu hatırlayamadım. Reader'dan bakıyorum eski yazılara, google'dan arıyorum ama yok. Hatırlasam soracağım o muydu değil miydi diye. Rüyamda mı gördüm acaba diye şüpheye de düşüyorum hani:)

Bloglarda bir kıyafet, çanta ya da saç görüp sonra sokakta aynısına rastladığımda acaba diyorum o mudur, gidip sorsam mı, ne diye sorulur acaba:) "Afedersiniz, blogunuz var mı?" mı denir:) Enteresan bir durum:)

Fotoğraf: UMN

13 yorum:

Adsız dedi ki...

haha... çok güldüm bu yazına ben... çok benzeri bana da oluyor. birbirimizin bloglaını takip ettiğimiz bir grup var sürekli yazışıyoruz fakat tanışmıyoruz ve aynı bölgede yaşıyoruz. ara sıra caddeye çıkınca ben de çok benzer şeyler hissediyorum çok komik gerçekten.

nazo dedi ki...

Çillicim, alttaki yazımı aradığın?

http://gozdeayse.blogspot.com/2009/07/gozde-yazyor-nereye-kadar.html

Benim aklıma bu geldi, aradım. Gözde yazmış.

Bana da çok oluyor. İstanbul'da yaşamadığım için görme şansım yok ama birşey beğeniyorum bir blogda. Eğer kaydetmediysem vay halime :))
İyi pazarlar!

,, dedi ki...

demek böyle düşünen tek ben diilim,banada aynısı oluyor:) resmen çatlıyorum o anda,bi bilsennn:):)

Adsız dedi ki...

merhaba çilli sanırım o çantayı gözde ve ayşe nin blogunda görmüştün

beetlejuice dedi ki...

Mugemmel, hatta pazarda yanımdakine bile şüpheyle bakıyorum artık. Paranoya mı oldu ne:)

Nazocum, evettt budur:) Ya yaptığım salaklığa bak, İstanbul'da gördüm diye sadece İstanbul'daki bloglara baktım:) Gözde'ye bakmak hiç aklıma gelmedi:) Teşekkürler canım:)

Ecem, sorsam ve blog sahibi çıksa sorun olmayacak da ya karşımdaki "Blog ne?" derse diye çekiniyorum:)

Adsız, evet orda görmüşüm, çok teşekkürler:)

tatlisubaligi dedi ki...

ben izmirde forum bornovada karsılasıtm bu skeilde takip ettigim bi blog yazarıyla bende pantolon ve ayakkabıasından tanımıstım cunku o kombini sitesine koymustu.. gidip söledim de oda beni baya bi sevgiyle karsıladı :))

a. gizem dedi ki...

çilli cim yazını okudum direk aklıma gözdelerin blogu geldi :) ama nazo ve adsız benden önce davranmışlar :) aynısı bana da oluyor bazen..

beetlejuice dedi ki...

Tatlısubalığı, ne güzel bir tesadüf olmuş. Kombinin aynısını görsem ben de sorabilirim herhalde, tek ürün görünce tereddüt ediyorum:)

Gizemcim, Gözde İzmir'de diye ona bakmak hiç gelmedi aklıma. Zaten Gözdeciğimle karşılaşsak karnındaki minnoştan tanırım onu:)

Zilan dedi ki...

:)Merhabalar!
Ne güzel bir yaklaşım,ne güzel bir posttur bu böyle:)Çok doğal ve cümleler seçilmeden tüm samimiyetle yazılmış..Çok beğendim ;)

Sevgiler,
Dilan

gözde dedi ki...

Ay evet kızlar o benim, ama Maslak'ta değilim. Hem doğru şeker, görsen beni kesin tanırsın minnoşumdan. Hem onun minnoş olduğunu da bilmişsin, biz babasıyla onu hep minnoş diye seviyoruz.
Bi de keşke karşılaşsak ne hoş olur değil mi?

beetlejuice dedi ki...

Zilandilan, ne kadar güzel şeyler söylemişsin, çok teşekkür ederim. Sen de hoşgeldin aramıza:)

Gözdecim, cimcime daha karnındayken gösteriyor demek ki minnoşluğunu:) Keşke karşılaşabilsek, hatta keşke ben de İzmir'de olabilsem. Ahh ahhh...

tuku dedi ki...

Laçin ile edayı gördüm ben cadde'de ama hızlı hızlı gidiyordum yetişmem gereken biryer vardı arkadaşım bekliyordu dönüp konuşamadım. Ama vaktim bol olsaydı merhaba derdim Laçin'e güzel birşey bence.

beetlejuice dedi ki...

Tukucum, yüzünü gösteren blog sahipleriyle karşılaşınca merhaba demekten çekinmem ben de. Ama bir blogda gördüğüm kıyafeti birinin üzerinde görünce soramıyorum:)