1.10.2009

İyi ki doğdun inci tanesi..



Günlerden bir gün blog müptelası olan ama hiçbir bloga yorum bırakmamış bir kız bir yazıya yorum bırakmış. O yazıya gelen yorumlar yüzlerceymiş. Bu kızın yorumu kumsaldaki bir kum tanesi gibi kalmış. Bir inci tanesi kumsaldaki o ufacık kum tanesini fark etmiş. Bir mail atmış kıza, demiş yorumunuzu çok beğendim. Kızın içi bir hoş olmuş o kumsalda ufacık bir kum tanesini görebilen bu inci tanesinin kelimelerini okurken.

Gel zaman git zaman bu kız kendi blogunu açmaya karar vermiş. Açmış açmasına ama yorum bırakan yokmuş bu bloga. Üzülmüş, kapatmaya karar vermiş. Ama o da ne? İnci tanesi aralamış istiridye kabuğunu, ışıltısını yansıtmış yine kıza. O ışıltıyı öyle sevmiş, öyle kendi gibi hissetmiş ki kız, onun yazılarını okumak, ona yorum bırakmak, mail atmak hayatının bir parçası oluvermiş.

Ve bugün o inci tanesinin doğumgünüymüş. İyi yürekli, renklerin en pembesi, güzel kalpli, abla, kardeş, arkadaş, güzeller güzeli anne... Pretty... Sanal denilen şu alemde en gerçek duyguları bana yaşatan prenses... Doğumgünün kutlu olsun canım benim. Hep mutlu, hep huzurlu, dupDURU,her anında güldüğün bir yaş diliyorum sana.


12 yorum:

MAVİANNE dedi ki...

o inci tanesinin daha da parlamasını diliyorum
doğumgünü kutlu olsun
senin gibi bir dostu olduğu için ne de şanslı

sevgiler

beetlejuice dedi ki...

Maviannecim, böyle tatlı bir arkadaşa sahip olduğumuz için hepimiz şanslıyız.

"PRETTYCOOL" dedi ki...

Sana ne yapmalı,nasıl sevmeli,nasıl teşekkür etmeli,nasıl bu hissettiklerimi anlatmalı...Hayatımın en özel doğumgünü sabahını yaşatıyorsun bana,en güzel hediyeler de tüm bu bloglarda gördüğüm kutlamalar...Ya ben o beyaz tobleronu yediğim gibi seni de atmak istiyorum ağzıma,bak bu tatlılıkla daha kalmıycan,ağlıycak erkek arkadaşın arkandan...

Bettelım boncuklarıım süzüle süzüle okudum yazdıklarını...Ben olmasam da başkaları farkederdi sendeki özlelliği de asıl ben ne şanslıymışım ki,o kişi ben olabilmişim..

Seni çok seviyorum gerçek inci tanesi,beni nasıl mutlu ettiğini bir bilsen,ya da bilme,sen daha büyüklerini,daha güzellerini yaşa,öyle içten ediyorum ki şu duayı,dünyanın ne kadar mutluluğu varsa hepsi senin olsun...

Seni çok seviyorum beetleım...Ve herşeyden çok bana bu doğumgünümde ne kadar şanslı olduğumu hissettirdiğin için teşekkür ediyorum.Biliyosun beetleım,bazıları şanslı doğuyor;)Artık sayende ben de onlardan biriyim...

Meleğin Dünyası dedi ki...

Ne güzel bir dostluk, ne güzel anlatımlar.Çok hoşuma gitti.İnci tanesinin doğum gününü ben de kutladım.

beetlejuice dedi ki...

Prettyim, ah canım benim, süzülmesin o boncuklar. Bugün senin en mutlu olman gereken gün. Kocaman gülümse, gülmekten yumuk yumuk olsun gözlerin,okşa Duru'cuğumuzu.
Şans konusunda da asıl şanslı biziz bence, senin gibi tatlı bir anneyi tanıma şansına sahip olduk. Hele ki pembe pembe bir Duru geliyor ki o da şansımızı katmerleyecek:) Tekrar iyi ki doğdun inci tanesi.

Meleğin dünyası, sanal dünyanın bize güzel bir hediyesi bu duygular. Çok teşekkür ederiz:)

icimdeki yolculuk dedi ki...

her ne kadar sanal densede gerçek yaşamdaki dostluklardan daha sıcak ve sağlam olduğu kesn.ne güzel bulmuşsunuz birbirinizi bend ekutlamış olayım bu vesile ile nice mutlu yıllaraa

"PRETTYCOOL" dedi ki...

beetleım müziği çok merak ettim,bende açılmıyor da,bilgimde problem var sanırım,nedir tatlım bu?

Adsız dedi ki...

ben de duygulanarak okudum.bu güzel blogdan da kutluyorum sevgili "pretty cool"u.allah sağlıklı,huzurlu,mutlu,eşi ve DURUyla ömürler versin.

beetlejuice dedi ki...

İçimdeki yolculuk, blog dünyasını bu kadar sevmemin nedeni kurulan sıcak ilişkiler zaten:)

Prettyim, The Cranberries-Pretty şarkı. "You are so pretty the way you are" diyor;)

Kamikaze, amiiin canım, iyi dileklerine onun adına teşekkür ediyorum:)

lezzettabağı dedi ki...

Ben de buradan Pretty'nin doğumgününü kutluyor,mutlu seneler diliyorum!

Syhn dedi ki...

bu güzel dileklere katılmamak elde değil..
mutlu seneler prettycool'a.eş zmnlı yayınladığın post jesti çok hoş olmuş!

beetlejuice dedi ki...

Anne ve kızları, iyi dileklerin için teşekkürler canım.

Syhn, Pretty'nin ablasıyla ortak fikrimizdi. Katılan tüm arkadaşlara bir kez daha teşekkürler:)