27.11.2009

Ellerimde çiçekler:)


Kapı çaldı. Babam açtı. Adımı duydum, bir de paket kelimesini. Aklıma ilk gelen Strawberry oldu. Siparişim de yoktu oysa ki, nasıl gelecekse artık paket:) Babam elinde bu güzellikle odaya girince jeton yine düşmedi. Babama bayram için gönderdi biri herhalde dedim. Banaymış:) Güzeller güzeli prettyim ve biricik Büşra ablamdanmış:)

O an yaşadığım duyguları anlatacak kelime yok dağarcığımda. Dolan gözler, sırıtan bir yüz, boğazımda bir düğüm. Hem çok mutluyum hem oturup ağlamak istiyorum. Daha birbirimizin yüzünü görmeden, sadece sesini bildiğim ama çok sevdiğim birinden almak bu çiçekleri o kadar anlamlıydı ki. Hala durup durup sırıtıyorum:)

Bu blogu açmaya karar verdiğim gün böyle bir arkadaşlığa sahip olabileceğimi hiç düşünmemiştim. Prettymi, paylaştıklarımızı, kelimelerini ve güzel ablasını hayatıma soktuğu için blog dünyasına teşekkür ederim:) Çok seviyorum sizi. İyi ki varsınız, iyi ki sizi tanıdım. Çok çok teşekkür ederim size Prettyim, Büşra Ablam:)
Not: Prettym, fotoğrafta kapalı görünen o çiçekler sabah uyandığımda açmış ve pespembe olmuştu:) Uzaktan çiçek rengi de mi değiştirebiliyorsun sen yavrucuğum:))

8 yorum:

lezzettabağı dedi ki...

Harika çiçekler!
Gerçekten tebrik etmek gerek Pretty ve Büşra Abla'yı!

ceydabural dedi ki...

ne güzel bir mutluluk yaşamışsın :)

beetlejuice dedi ki...

Anne ve kızları, öyle de güzel kokuyorlar ki. Odam çiçek bahçesi gibi:)

Fotoğraf penceresinden, mutluluk patlaması yaşadım resmen:)

Fashioncholic Girl dedi ki...

ayy çok güzel bişey bu (: mutlu yıllar (;

"PRETTYCOOL" dedi ki...

beetleım,ben de çok duygulanarak okudum yazdıklarını,düşüncelerimi ne eksik ne fazlasıyla senin satırlarından okumak,bloğumu açmaya karar verdiğimde böyle güzel bir arkadaşlığa sahip olabileceğimi düşünmemek,bunların hepsi birer bı-onus sanki,hayatın bonuslarını toplar gibiyim...

hehe demek pembe lilyumlar oldu onlar,çok prettyyy;)en güzel şeylere layıksın,en pembelere,pembeler içinde bir hayatın olsun...

beetlejuice dedi ki...

Prettyim, prensesim, hala sırıtıyorum biliyor musun:) Öyle bir sürpriz yaptın ki bana etkisi azalmak bilmiyor. Zaten ben unutsam o mis kokulu lilyumlar heyy buraya bak bacııım diye bas bas bağırıyorlar:) Çok teşekkür ederim tekrar canım benim. Hayatına giren herkes seni, en az dün bana yaşattığın kadar mutlu etsin.

Fashioncholic girl, ah hem de nasıl güzel. Teşekkürler canım:)

JuVeNiL dedi ki...

çiçekler çok güzel.. burda arkadaşlığımız çok başka değil mi? benim de böyle arkadaşlıklar kuracağım aklımın ucundan geçmedi..
bunu bir yazımda da söylemiştim,bazen en yakın arkadaşlarımdan daha çok haberim var hepinizden.. love u çilliiş:)

beetlejuice dedi ki...

Juvecim, bloglarda ne düşündüğümüzü, kendimizi en yalın halimizle anlatıyoruz. Böylece bize en yakın olanları bulup tanımadan sevebiliyoruz. Mesela ben seni seviyorum:)