25.12.2009

Carrefour İndirimiiii!


Kızlar kızlar kızlaaaaar! Carrefour'da kozmetik-parfüm ve cilt bakım ürünlerinde bu haftasonu %51 (neden 50 değil de 51:)) indirim var. Geçen seferki indirimde yaşadığım çıldırma için buyrun buraya. Koşma sesleri duyuyorum:)

26 yorum:

eb dedi ki...

Tatlımcım süper haber (: bu gün denemek istediğim kozmetik ürünlerini almaya pek vaktim olmadı akşam uğrar boynerden alırım diye düşünüyordum ama madem carrefour davet etmiş gitmemek olmaz dimi ama (:

melocan dedi ki...

neeeeeeeeeee bütün carrefour larda geçerlimiymiş bu indirimmm mesela mersin de:))geçen sefer aldığın o rimeli alacam da hani 6 tl ye düşen den:d:D

beetlejuice dedi ki...

ebcim, indirim cidden çok güzeldi ama ben tuttum kendimi almadım bu sefer:) Ama sanki tüm haftasonu geçerli olamayacak bu kendimi tutma durumu:))

Melocan, o rimel tek kelimeyle harika. Al hatta 2 tane al:)) Carrefour'un her yerinde yazıyordu indirim, bence tüm Carrefourlarda geçerlidir;)

melocan dedi ki...

cevap hemen geldi çok sağol çillicim ama kampanya 25 26 27 aralık için geçerli umarım burdada geçerlidir rimel nasıl bir rimel uzatıyormu mesela pembesinden alırım diye düşünmüüştüm ama kirpiklerim kısa yeşili uzatıyorsa alıyım:D:D

beetlejuice dedi ki...

Melocan, canım benim en beğendiğim rimel o. Hem tek tek ayırıyor hem de uzatıyor;)

"PRETTYCOOL" dedi ki...

beni kuzuyla yollara dökeceksin demeekkk,ahmete sordum ok dedi,ilk çıkışımız olacak uzun yola çillimm,senin vesilenle canım benim ne güzel dimi:))

Adsız dedi ki...

kızlar hangi markalar var carrefour da ben maybeline ve loreal biliorum sadece max factor filan varmıı

beetlejuice dedi ki...

Prettyim, tüm amacım kuzuyu doğuştan kokoş yapmaktı zaten:)) İyi gezmeler tatlım size, prensese de al bir pembe ruj:))

Adsız. bizim burdakinde (İçerenköy) Maybelline, She, L'oreal, Nivea'nın makyaj ürünleri var. Ama her yerde aynı mıdır markalar bilmiyorum.

melocan dedi ki...

çokkkkkk teşekküer ederim çillicim:)))yarın gidiyorum almayaaaaa:)yeşilini!!!

beetlejuice dedi ki...

Melocan, rica ederim canım. Güzel günlerde kullan:)

"PRETTYCOOL" dedi ki...

140 yetele ile carrefourdan çıktık canım:)ablam da 120 yetele:))o rimeli merak ettim konuşmuşsunuz ya,neydi markası sormak için aradım,10 tane alayım dedim madem o kadar güzelmiş ama buluşamadık şugarım,kısmet değilmiş;)öptüm seniii,mcukss;)

beetlejuice dedi ki...

Prettym, tatlım çok geç gördüm aradığını, ben de aradığın sırada alışveriş merkezindeydim:)) Maşallah tatlım, 1 senelik stok yaptın herhalde:) Rimel de yeşil Maybelline Define-A-Lash, aklında bulunsun;) Muck muckkk:)

melocan dedi ki...

sağol cnm annemi gönderiyorum birazdan carrefoura sırf rimel için :)ayy yoksa veya kalmamışssa hüsrannnnnnnnnn:(umarım vardır ve boşuna yorulmaz sen gittiğinde varmıydı cnmcım?

"PRETTYCOOL" dedi ki...

ben loreal yaptım hep bu gidişte,ama beylikdüzü carrefoura gittim,ya amele pazarı gibiydi orası,çok kötüydü,yani off o reyonları görsen,ben karşıdaki carrefoura gitmiştim,hiç öyle hatırlamıyordum ama,değişmiş mi,yoksa bütün carrefourlarda bu pazar hali mevcut mu?Bir de kozmetik ürünleri de alıiverişe gelen kitle biraz "farklı" olduğundan zarar verilmemiş olanını bulmak için duruyla göbeğimizin bağını tekrar düşürdük,olsun ucuzdu neticede,kapları zarar görmüş olsa da;)

beetlejuice dedi ki...

Melocan, canım bu sefer gittiğimde dikkat etmedim ama öncekinde en çok o rimelden vardı;)

Prettym, pazarların hali Carrefour'dan daha iyidir bence:) Kadınlar kendilerini de, birbirlerini de, ürünleri de parçalıyorlar resmen:) Bu sefer gözüm yemedi o kargaşanın içine kendimi atmayı, uzaktan baktım baktım sıvıştım:) Güle güle kullan tatlım cicilerini:)

JuVeNiL dedi ki...

çilli,bugün gittim akşam saatlerinde.. bitmiş olan diadermine yüz temizleme köpüğümü,maybeline köpük allık,siyah nokta temizleme bandı aldım.. sprey filan da aldım ;ama onlar indirimde değildi,bir çok şey tükenmişti gittiğimde, temizleme köpüğünün daha çok tercih ettiğim cinsi kalmamıştı,yine de aldım.. bir de çok fazla ürün tanıtımı yapan kişi vardı,ben bayıyorum,alacağım varsa da almıyorum.. benim için güzel bir etkinlik oldu.. chunkey monkey den sonra bu da senin tavsiyenle 2.alışverişim.. alışveriş koçum benim:)

beetlejuice dedi ki...

Juvem, ohh güzel günlerde kullan canım:) Bu seferki satış görevlilerinden çok bunaldım ben de. O kalabalığın içinde durmayıp kenarda durmama rağmen etrafımı sardılar, ardıma bakmadan kaçtım:)

melocan dedi ki...

:))))))))aldımm aldımm.ama standtaki kız pembesini alamamı söyledi rimelin bide 20 küsür gibi bi fiyattı ben 10küsüre aldım.bide garnier tonik aldım o da 3.50 ye geldii.çok sevindirik oldum yani alabildiğim için.çok sağol çillicim bu süper indirim haberi için:))daha bişeyler alırdım da tuttum kendimi nedense:Dreyondaki kız ihtiyaçlarınızı alın yeni yılda 3 ay kadar hiç indirim olmucak dedi.içimden zaten 3 ay sonra mart ayında kadınlar günü var dedim içimden:)ozamanda indirim olur:)tekrar tekrarr sağol cnm

ŞIKELLA dedi ki...

kaçırdıkmı bittimi acaba indirim :(

beetlejuice dedi ki...

Melocan, rica ederim canım. güzel günlerde kullan:) Benim hiçbir ürüne ihtiyacım yoktu, nasıl başardım bilmiyorum ama tuttum kendimi:) Mart ayında korksunlar benden, stok yapacağım:)

Şıkella, maalesef bitti, ama 31 inde Migros'ta makyaj ürünlerinde %50 indirim varmış;)

melocan dedi ki...

koşuuuuuuuuuuuunnnnnnnn migros a koşuuuuuuun:)))

ŞIKELLA dedi ki...

aa migrosun dünde vardi indirimi. bugünde gene olacak dediler demekki yarında var öylemi hım bunu duyduğum iyi oldu canım
www.sikella.blogspot.com
bu benim blogum tatlım migrosdan aldıklarımı bloga ekledim. ziyaret edersen sevinirim

beetlejuice dedi ki...

Melocan, ben koşamıyorum canım koşanlara iyi alışverişler:)

Şıkella, güzel günlerde kullan canım. Gelip bakayım neler almışsın:)

melocan dedi ki...

ayy geçmiş olsun cnm yaa umarım iyileşirsin ve yeni yıla taş gibin sağlam girersin :))

beetlejuice dedi ki...

Melocan, canım çok teşekkür ederim, çok güzel bir yıl olsun hepimize:)

melocan dedi ki...

inş cnm inş hep mutlu olalaım inş