20.12.2009

İç acısı

Kolay ağlayabilen, izlediklerinden okudukların etkilenen biri değilim ben. Bu yazıyı okurken hüngür hüngür ağladım ama...Hala içim acıyor okuduklarımdan...Okuyun siz de, ne demek istediğimi anlayacaksınız...



"O kadar fena bir şey ki, insanın eşini, can yoldaşını kaybetmesi, hiçbir acıya benzemiyor. Birbirini çok sevenlere, “İnşallah Allah ikinizin canını da bir trafik kazasında aynı anda alır” gibi abuk bir temennide mi bulunayım? Ne diyeyim, bilmiyorum ki..."

15 yorum:

stuven dedi ki...

ben de kolay ağlamam. şimdi sen böyle dediğin için ben yazıya tıklayamadım. ağlamamak için.

Adsız dedi ki...

hakkı devrimi beğenirdim , aşkına sevgisine özendim, keşke benide bu denli sevecek bi eşim olsa...

çokoprenses dedi ki...

off çok kötü oldum:(( Allahım kimseye sevdiklerinin acısını göstermesin dicem ama mümkün olmuyo işte bu:( zaten hep ettiğim duadır aynı anda gideyim sevdiklerimle bu dünyadan diye.Allah gecinden versin de..

éLLa Çiça dedi ki...

cok etkileyici bir yazi :( özellikle su kismi cok etkiledi beni

"Her gece akşam yatağa girdiğimde, “Lülüş’üm toprakta yatıyor” diyorum. Hayatta en iyi bildiğim bedenin toprak altında olması bana çok fena geliyor. "

her seye ragmen koskocaman dolu dolu bir 60 yil gecirmisler birlikte, mutlu- mesut-sevgi dolu.. Allah bize de böyle guzel bir evlilik nasip etsin ne diyyim.. hepimiz sonu ölum, muhim olan birlikte yasanilan yillari nasil degerlendirildigi.. onlarda bunu cok guzel degerlendirmisler.

beetlejuice dedi ki...

Stuven, beni altüst etti yazı. Okuma eğer iyi bir döneminde değilsen:(

Nalancım, inşallah canım, herkes için hayatın yükünü paylaşacağı birileri vardır umarım.

Çokoprenses, sen okumasaydın canım keşke yaa, daha çok etkilenirsin. Duanı ben de paylaşıyorum, umarım sevdiklerimizin ölüm acısını yaşatmaz Allah bize.

Ella, öyle imrendim ki yaşadıklarına, annemi babamı düşündüm, 31 yılı geride bıraktılar. Onların da hikayesi çok benzer, onları koydum hikayeye falan filan...oyy yine doldu gözlerim:)

Merve dedi ki...

Canım bende okudum bu sabah ve çok duygulandım senin gibi :( çok güzel dile getirmişti hissetiklerini..

O kadar etkilendim ki, hemen kuzumu arayıp onu ne çok sevdiğimi söyledim!

Aslısın dedi ki...

Bu huysuz adamı zaten çok seviyorum ve hep bahsederdi eşinden yazılarında da.
Ben de hep arkada kalan olmaktansa giden olmayı tercih ederim. Paylaşım için sağol.

Aslı dedi ki...

Ben de böyle bir yazı okursam dağılacak durumdayım, o yüzden okumamayı seçiyorum...

nilo dedi ki...

Çilli'cim, dağıldım resmen sabah sabah, Allah hiç kimseyi sevdiğinden ayırmasın...

beetlejuice dedi ki...

Mervecik, ben sevdiceğm yanımda olmasına rağmen çok kötü oldum, sen benden beter etkilenmişsindir. Allah kimseyi ayırmasın sevdiceğinden canım.

Aslıcım, rica ederim. Giden-kalan meselesi çok üzücü. Giden olayım diyorum kalanın acı çekmesine dayanamıyorum, kalan olayım diyorum acı çekmekten korkuyorum. Topluca gitme diye bir opsiyon da yok maalesef.

Aslıcım, sakın okuma o zaman canım. Bastığın yeri sarsıyor yazı.

Nilocum, elle tutulur bir şekilde anlatmış acısını, ondan böyle dağılıyoruz herhalde. Allah sevdiklerimizi bağışlasın bize canım.

Bellek Kutusu dedi ki...

Benim de içim burkuldu okurken Çilli'cim, ne güzel böyle aşkla ölümden sonra bile sevebilmek...

Adsız dedi ki...

seviyorum ben bu adami. daha öncede tv'de karisindan bahsetmisti ve ben cok aglamistim. gene öyle oldum. benim annemle babamda 50 seneyi devirdiler, cok baglilar birbirlerine. hele babam. anneme bakarken bile gözleri dolar sevgisinden. "annensiz 1 gün bile olamam. ALLAH ikimizin caninida birlikte alsin." der. bundan 3 hafta önce neredeyse annemi kaybediyorduk. babamda aklini kaybediyordu. 4 gün yogun bakimda kaldi annem, babam sanki 10 yil yaslandi bu 4 günde. doktorlar ümidi kesmisken annem hayata geri döndü. ALLAH'ima sükürler olsun! babamda annemle birlikte hayata döndü.... hep derdimki: "ALLAH banada babam gibi bir es nasip etsin. bana öyle düskün olan." ALLAH dualarimi kabul etti. esimde ayni derece düskündür bana. ayni babamin ettigi dualari eder. "sensiz 1 günüm gecmesin." der. gözleri dolar bana bakarken. "sana olan sevgim her gün büyüyor. icime sigmiyor." der. bana sayfalarca mektuplar, siirler yazar. 9 senelik evliyiz, bir oglumuz var. cok mutluyuz! ama simdi o ettigim dualardan, bana böylesine bagli olan bir esim olmasini istedigimden sanki pisman gibiyim. ya bana birsey olursa? ben onu nasil birakir giderim?
cok uzun yazdim, kusura bakma.... sevim

beetlejuice dedi ki...

Kutucum, sms ile, msn ile aşk yaşanılan bir dönemde nasıl iyi geldi onların aşkını okumak.

Sevimcim, oyy gözlerim doldu yazdıklarını okurken. Annene çok geçmiş olsun, ayırmasın hiç babacığından. Öyle imreniyorum ki yıllarca birbirlerini seven çiftlere. Senin annen-baban gibi,benim annem-babam gibi yıllarca bir bütün olabilmek, diğeri olmayınca koca bir boşlukla kalakalmak, can yoldaşı, arkadaş olabilmek en büyük dileğim. Sen bu yolda ilerliyorsun ne güzel, hem de meyvenizle beraber:) Ben de böyle güzel günleri görürüm umarım. Allah hepimizi sevdiklerimize bağışlasın. Yorumun için teşekkürler:)

April dedi ki...

Bitirdin beni çilli...Çok fena ağladım ama :((

beetlejuice dedi ki...

Nisancım, ben de bittim ben de. Çok dokundu röportaj içime:(