11.12.2009

Onitsuka Tiger Snow Heaven Durum Raporu


Havanın buz gibi olmasından dolayı herhalde google'dan bloga yönlendirilen aramalarda, geçen bahar aldığım Onitsuka Tiger Snow Heaven botlarım açık ara önde gidiyor. Madem bu kadar meraklısı var bu güzellerin bir fizibilite raporu çıkarayım:)

1-Sıcacıııııık tutuyorlar ayaklarımı. Gündüz kıvırarak giyiyorum, akşam dersten çıktığımda çekiveriyorum yukarı. Ohh sıcacık kalkanlarım oluyor:)

2- En büyük kaygımdı alırken su geçirmesi. Hatta o kadar beğenmiştim ki geçirirse geçirsin, her güzelin bir kusuru olur demiştim. Bugün sağanak yağmur altında dolmuş beklerken her yerim ıslandı, ayaklarım hariç:) Botlara dehşet içinde baktım, resmen suyun içine atmışım gibi ıslak bir görüntü ama içerde ayak parmaklarım şömine karşısında parti yapıyorlar sanki:)

3- Spor ayakkabı dediğin kayar di mi? Yok kaymıyor. Daha buz performansını denemedim ama, 45 derecelik ıslak bir yokuştan paldır küldür indim kayma tehlikesi yaşamadan.

4- Hep iyi yönlerini söylemek olmaz. Kombinlenmesi zor bir bot. Benim işim okulla olduğu için zaten hep spor giyiniyorum. Tayt, skinny kot üstüne hırka, kazak oldu bitti. Ama çalışan biri için bu botlar sadece haftasonu botları olabilir:)

5-Pahalılar yahu! Ama fiyat/performans oranına bakarsak, sınıfı rahatlıkla geçerler. Bir 4-5 sene beni götürür gibi duruyorlar.

6- Köküne kıran girmiş herhalde bu botların:) Çok az yerde ve kısıtlı renklerde satılıyorlar. Misal benim kahverengiliyi 1 senede ne bir mağazada ne de birinin ayağında gördüm.

7- Çok dikkat çekiyorlar. Benim için maaesef çok kötü bir özellik bu:( Hiç hoşlanmam bir ortama girdiğimde bana dik dik bakılmasından. Okula girdiğimde modaya pek meraklı minik hanımlar bana bakıp birbirlerine botlarımı gösteriyorlar. Huylanıyorum bu durumdan:)

Bu bot olmuş arkidişlerim:) Fizibilite raporunu yüksek bir notla geçti. Onaylandı damgasını basar, huzurlarınıza sunarım:)

9 yorum:

Fashioncholic Girl dedi ki...

2 yıl önce çok hoşuma gitmişti ama tommy'den tüylü bot almıştım ve annem dedi ki "senin zaten tüylü botun var" , ümidi kestim ben de , bambi'de görmüştüm pembeydi onun tüyleri :)

POLLYANNA dedi ki...

Cok guzeller, kis mevsimini hic sevmedigim halde sirf cizme giymek icin bazen ozluyorum :) olur da birgun yeniden kis mevsimi yasarsam bu botlardan hic suphesiz alirim...
Sevgiler

lezzettabağı dedi ki...

Sen iyi bulup satın almışsın dostum!Ben ilk kez görüyorum bu botu:))Belki de şimdiye kadar ilgimi çekmediği içindir!Ama gerçekten kullanışlıymış yaa...

beetlejuice dedi ki...

Fashioncholic girl, Tommy'ninki de eminim çok güzeldir. Güzel günlerde giy canım:)

Polyanna, kış mevsimi şöyle 1-2 hafta olsa kazaklardan, çizmelerden hevesimizi aldığımızda bitse keşke:)

Anne ve kızları, canım geçen bahar satılmayan botların toplandığı bir mağazada bulmuştum ben. Şansım varmış:)

tarçın dedi ki...

şimdilik çok soğuk yerlerde yaşamıyoruz.örnek:antalya :)) o yüzden bizim işimize pek yaramıyor bu şekerler.ama gerçekten insanın resme bakınca giyesi geliyor sıcaacııkktır eminim..

tarçın dedi ki...

bu arada şu yandaki olsa da yesek bölümündeki kahveyi istiyoruuuuuuuuuuuuuummmm

"PRETTYCOOL" dedi ki...

senin fizibilite raporunu yerim;)
back again...
writing first time to you...
but with a difference,
much more "happy" now...
love u sweetheart...

nilo dedi ki...

Çilliiibunlar süper görünüyorrrr:D

beetlejuice dedi ki...

Tarçın, keşke soğuk olmayan bir yerlerde yaşasaydım da ihtiyacım olmasaydı bunlara. Donuyorum yahuu:) Yandaki de kremalı sıcak çikolata;) Bu havalarda iyi gider:)

Prettyim, şurda 6-7 cümle bir şey yazmışsın. Bu kadar mı "happy" eder insanı birinin ona cümleler yazması. You make me feel happy baby. Welcome home, welcome my heart again sweetheart. Love love loooove:)

Nilocum, övünmek gibi olmasın ama cidden öyleler:))