9.12.2009

Problem çocuk 2009



Suri'yi çok severdim bir zamanlar. İnanılmaz güzel, sevimli, tontiş bir kız çocuğu olarak görürdüm. Geçen gün bu iki fotoğrafını gördüğümde ilk kez bir çocuktan irrite olduğumu hissettim. Dehşet verici bir şey ama doğru, Suri'de beni rahatsız eden birşeyler var artık!


Dans için de olsa ayağından çıkarmadığı topuklular. Annesi, babası kalın kalın giyinmişken onun cıbıl cıbıl dolaşması. Çok nadir gülümsemesi. Hani problem çocuk vardı ya bir zamanlar. Onun 2000'li yıllar versiyonuymuş gibi geliyor bana:)

Fotoğraflar: JustJared

22 yorum:

Fashioncholic Girl dedi ki...

değil mi çok komik ama aynı zamanda "bu çocuk ilerde ne olur" diye de düşündürüyor ..

JuVeNiL dedi ki...

bunu salıncaktaikikisi'de banucukta sölemişti.. annemle konuşmuştuk,annem çocukların bazen çok tutturduğunu söyledi,belki tutturangillerdendir suri'de..Eğer öyleyse,annesine babasına Allah sabır versin;ama çıpıl ayak annesi babası onu asla dışarı çıkarmamalılar..

Style Tricks dedi ki...

Topuklu ayakkabı giymiş bir kız çocuğu! Bence korkunç bir manzara!

beetlejuice dedi ki...

Fashioncholic Girl, 16'sında bir çocuk doğurur. 18'inde rehabilitasyon merkezine yatar. 20'sinde Playboy'a soyunur. Bu böyle gider:)

Juvecim, tutturan çocuklardan olduğu kesin. Bunun yanında istediği her şey verilen tatminsiz bir çocuk olduğu kanısındayım. Beş karış surat sürekli, hiçbir şeyden mutlu olamıyormuş gibi.

Ully, annesi babetli o topuklu ayakkabıyla. Enteresan bir görüntü:)

Unknown dedi ki...

ben kızamıyorum çocukcağıza, bence tüm kabahat bir zamanlar çıtı pıtı hanım bir kızken, bolluktan kafayı bozmuş tom'un ağına düşen, victoria beckham'la aciz köy kadını arasında bir yaşam formuna dönüşen annesinde, sanmıyorum ki bir bebe anne karnından "topuklu giymek istiyorum, kış ortası cıbıl gezmek istiyorum" diyerek çıksın. yeterince donanımlı olmayan kadın hem kendini hem çocuğunu kukla gibi kullandırıyor, arada bırakıyor işte. ben o bebenin yerinde olsam beni ilerinin lindsay lohan'ı ya da britney'i olmaya iten bu anne babaya kök söktürür canlarına okurdum:D
umarım o yollara hiç sapmaz, böyle kötü bir dönem geçirse bile drew barrymore ablası gibi arınıp toparlanır.

Leah dedi ki...

Ya o çocuk gelişme döneminde ve cidden anası babası o kızcağıza ne kadar zarar verdiklerinin farkında değiller anlaşılan şöhret başlarını döndürmüş. Yamuk yılık bi şey olucak o güzel tontiş ayakları. Ne kadar iyi imkanlarla yetiştirilirse yetiştirilsin, bu çok çirkin bi durum. Utansın Tom abi kendinden. Peh.

beetlejuice dedi ki...

Priscillacım, çok doğru bir tespit. Sanki Lindsay Lohan'ın çocukluğu gibi kızcağız. Katie'nin de ciddi sorunları var bence. Hepsi Tom'un suçu:P

Leahcım, o minik ayaklara o eziyet çektirilir mi? Ellerinden kapıp şu cocuğu ayaklarını babetlere, spor ayakkabılara sokasım geldi:)

Aslı dedi ki...

Ah ben bu anne babaları ne yapayım bilemiyorum ki... Yani çocuk yere yatıp tepinince çevreye rezil oluyoruz diyorlar ama bence bu görüntü tepinen çocuktan bin kat daha rezil!

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

banuya da yazmıştım çillicim sana da yazıcam ama kız çocukları böyle oluyor :P bizim bir akrabanın kızı da Allah'ım nası fettan bi şey :P 4 yaşında ama asla pantolon giymez. mutlaka mini etek giyer, çoraptan nefret eder, tırnaklarına oje sürecem diye tutturur, saçını toplatmaz ve de günde 5 kere elbise değiştirir! {sanki içine kontes kaçmış kızın, ayy aman aman dağlara taşlara :P }

içten gelen bir şey bu ya, bu kız da tutturmuşsa eminim Katie'yi bezdirmiştir :P zaten bir pedagoga danışmadan topuklu giymesine filan izin vermezler, o kadar da salak değillerdir umarım :P

ceydabural dedi ki...

anlamak zor zaman zaman gördüğüm fotoğraflarda şaşıyorum
nasıl bir düşünce tarzı diyorum

beetlejuice dedi ki...

Aslıcım, çocuk yerde bir tepinir iki tepinir istediğini vermezsen tepinmeyi bırakır diye düşünüyorum ama anne olmadan bilinmiyor tabi:)

Marjocum, kınadığım her şey başıma gelir kınamayayım da korkunç şimdiki çocuklar yaa:) Bunlar annesinin makyaj malzemelerini de yürütüyordur:))

Fotoğraf penceresinden, anneannem böyle çocukları görünce annesi bunu hiç dövmemiş belli der:) O lafı hakediyor bu fotoğraflar.

Nihan dedi ki...

Hanımlar hanımlaaar :)
Büyük konuşmayın derim ben :-)
Daha çocuğunuz yok yani :-)

beetlejuice dedi ki...

Somethin' special, söylediklerim "Aman benim de başıma gelmesin" filtresinden geçenler:) Korkmasam neler neler diyeceğim Suri'ye, büyütülme tarzına:)

Burcu Çalışkan dedi ki...

Çocuk yetiştirmek gerçekten bir meziyet, büyük sorumluluk. Ama bu tip çocuklarda her istediğini yapmak, sınırsız özgürlük daha da kötü sonuçlara neden olabilir. Büyük konuşmamak da lazım ama yapılacak bir şeyler mutlaka vardır yola getirmek için

seray dedi ki...

belli ki annası babası bu çocuğun sağladığı reklamı seviyor. ikisi de eski günlerinden eser kalmamış ünlücükler. suri olmasa bu kadar haber değerleri olmıcak bile. ayrıca çocuk doğduğu günden beri kameraların önünde ve hep yalnız, tek arkadaşı annesi-babası-dadısı. bakın okan bayülgen baştan söyledi, çocuğumun fotoğraflarının yayınlanmasını istemiyorum diye. beckhamların, madonna'nın, britney'in de çocukları var ama hiçbiri bu şekilde yer almıyor. dünyada çocuk nasıl yetişitilmezin örneği bu çift.

beetlejuice dedi ki...

Burcu, fazla özgürlüğün de fazla disiplinin de kötü sonuçlandığını düşünüyorum. Suri'nin bu halleri de aşırı özgürlük sonucu.

Seray, şu ana kadar Suri'yi yaşıtı biriyle hiç görmedim fotoğraflarda. Gitsinler çıplak poz versinler, başkalarına laf atsınlar ama şu çocuğu kullanmasınlar reklam için.

Fashioncholic Girl dedi ki...

işte aynen ondan bahsetmiştim :D

nokuruncocuklari dedi ki...

çocuk yetiştirmek gerçekten zor bir iş. Şekillenmemiş bir hamur elinize veriliyor ona siz şekil veriyorsunuz. Hani tarif alırsınız ve uygularsınız ama aynı tarifle değişik yiyecekler çıkarırsınız ya işte çocuk yetiştirmede onun gibi. Öncelikle belli kurallarınız olacak
1. altın kural çocuğunuzu bolca sevin, sevildiğini hissettirin ve hatta büyükler ne derse desin kucağada alıştırın ne kadar kucakta kalacakki en fazla 1 yıl,
2. altın kural tutarlı olun
3. altın kural iki eliniz kandada olsa ona zaman ayırın inanın gerisi gelecektir.
kusura bakmayın yorum gibi olmada biraz uzadı ama duramadım :)) sevgiler

beetlejuice dedi ki...

Nokuruncocukları, nasıl güzel yazmışsın. Ellerine sağlık:) Bu kurallara ben de çok inanıyorum, ailem beni yetiştirirken bu altın kuralları uygulamış. Sonuçta fena da biri olmadım hani:) Umarım bir gün ben de bu kurallardan faydalanırım:)

nokuruncocuklari dedi ki...

:) Teşekkürler

Kübra dedi ki...

katılıyorum
bide şu ufacık boyuyla makyaj yapmıyor mu .
ailenin kızımı özgür yetiştircem diye yaptığı şeyler çok hayret veirici

beetlejuice dedi ki...

Kübra, biz de küçükken gizli gizli makyaj yapardık ama annelerimize yakalanınca silinirdi yüzümüzden:) İzin verilmesi çok ilginç.