3.01.2010

Elf kütikül kalemi ile manikür derdine son:P


Aslı rica etmişti elf'in cuticle pen'ini yorumlamamı. Fotoğrafları çektim ve hasta oldum:) Kaldı öyle. Hazır kendimi iyi hissediyorken yazıvereyim ürün hakkındaki düşüncelerimi.



Ben açıkçası bu kalemi çok sevdim. İlk aldığımda "Aaa kuru bu, içinden bir şey gelmiyor" desem de birkaç denemeden sonra içinden yağ çıkmaya başladı. Ama öle foşur foşur bir yağ değil:) Nemlendirecek kadar bir yağ geliyor, elinizde yağlı bir his kalmıyor. İçinde tatlı badem yağı, üzüm çekirdeği yağı, avokado yağı ve aloe vera var.


Eğer harap olmuş elleriniz yoksa bu ürün tırnak etlerine çok iyi geliyor. Yumuşatıyor, kütikül oluşumu engelliyor. Ama oluşmuş ve hatta sertleşmiş kütiküllerde etkili olacak bir ürün değil. Benim işaret parmağımın hep aynı yerinde bir sertleşme olur. Ona iyi gelmedi, sadece biraz yumuşattı. Ama diğer parmaklarımda pamuk etkisi bıraktı:)

En çok sevdiğim ise kullanım rahatlığı. Dizi izlerken al eline oynar gibi sür. Manikür tantanası yerini her akşam 5 dakikalık kalem egzersizlerine bıraktı:) Free shipping görünce atıverin alışveriş sepetine kızlar:)

32 yorum:

birkadin dedi ki...

harikasin cillicim, super bıseymıs bu gercekten de :)

eb dedi ki...

Hemen listeme ekledim (:

yıldız dedi ki...

Çilli yazmakla çok iyi yaptın,daha iyi olmana sevindim bu arada.Benim kullandığım kütikül giderici kremi bir gün kullanmayayım çok kötü oluyor.Daha iyi bir şey arıyordum.Elfi denemek için de bir sebep olur hem.

beetlejuice dedi ki...

Görkemcim, cidden süper, böyle bir performans beklemiyordum açıkçası:)

Ebcim, o liste hiç bitmez, hep eklenir birşeyler:)

Yıldızcım, ürünlere alışmak çok kötü. Buna alışmaz umarım ellerim, çok sevdim:)

eb dedi ki...

evet bitmiyo bi de senin yazını okuduktan sonra açtım elf in sitesini bir sürü şey yazdım listeme,free shipping bekliyorum (:

Unknown dedi ki...

bnde gecen freeshippingte kaptım bu kalemi bi dahaki sefere 5 tane falan sipariş vericem gercekten çok guzel :)

Unknown dedi ki...

Valla süper!En kısa zamanda alınmak üzere eklendi kafama:)

beetlejuice dedi ki...

Ebcim, benim de listeye her gün bir ürün ekleniyor. Ben de gökten başıma para yağmasını bekliyorum:)

Miacım, her elf alışverişinde fazldan sepete atılası bir ürün. Hep yedekte bulunmalı:)

Kitap kurduyum ben, canım birçok ürüne 10 basar, mutlaka edin;)

kkkk dedi ki...

aa çok güzelmiş ben bu ürünü bilmiyordum hemen bakayım

yaprakela dedi ki...

benım boyle tırnak bakım yagları falan cok hosuma gıder hep:)
ben mavala nınkını kullanıyorum o gercı farklı bunun gıbı dıgıl ama benım tırnak etlerımde cıdden ıse yarıyor canım saol soyledıgın ıcın bunuda denıcem :)

beetlejuice dedi ki...

Capricecim, ben de ucuz diye almıştım, isabet olmuş:)

Yaprakelacım, ben de çok severim yağlarla bakım yapmayı. Bunun en büyük artısı çok pratik olması. Akma, kokma, bulaşma derdi yok:)

ŞIKELLA dedi ki...

ben pastel marka almıştım bu ürüne benzer. oda fena değildi.güle güle kullan

feşınizpeşın dedi ki...

ben de pastelin kalemini kullanıyorum, ambalajı, etkisi, içindeki yağı, anlattığına göre aynı elfle, tavsiye ederim:)

beetlejuice dedi ki...

Şıkella, çok teşekkürler. Rastgelirsem Pastel'i de denerim:)

Feşınizpeşın, Türk markalarının da kendini böylesine geliştirmesi ne güzel. Aklıma not alıyorum bunu da;)

Stil Direktoru dedi ki...

Aynen şeker bende yazmıştım bu ürünü tatilde enfes işe yarıyor mutlu seneler malum ancak geldik TR'ye ye mucx

beetlejuice dedi ki...

Edicim, tatillerde de çok kullanışlıdır eminim. Sana da mutlu yıllar dilerim, hoşgeldin:)

Bellek Kutusu dedi ki...

Sevdim ben bunu Çilli'cim:)

beetlejuice dedi ki...

Kutucum, sevdiriyor kendini zilli:)

Aslı dedi ki...

Utandım valla, kaç gündür 5-10 dakika internete girip kaçıyordum, ancak gördüm yazıyı... Bir dahaki free shippingde adamlar ellerindeki kalemleri toptan Türkiye'ye gönderecek böyle giderse:)) Ben burada pastel bulamıyorum zaten ama Golden Rose'un oje gibi bir ürününü almışım taa ne zaman onunla oynuyorum. GR'un kalem şeklindeki ürünü de çıkmış ama 15TL dediler, onun yerine ELF'i deneyeceğim:) Zaten son gittiğim yerde mahvettiler mankikür yapıyoruz diye, tırnak diplerim çubuk çubuk soyuluyor resmen:(

beetlejuice dedi ki...

Aslıcım, GR'dan 1 tane alacağına elf'ten 5 tane alırsın:) Özellikle kırmızı oje sonrası harap olmuş tırnak etlerini bir güzelleştirmesi var ki, 10 numara:) Şimdi bekleyelim free shippingi:))

Adsız dedi ki...

ya keçeli kalemi ile etleri ilerimi itiyorsunuz. yağ sadece o çıkan kadarmı bir yerinden bastırıp çıkarmakmı gerekiyor help:)
yıldız

beetlejuice dedi ki...

Yıldız, ben ilk kullandığımda kalemle tırnak etleri itiliyor sanmıştım. 3-4 kullanımdan önce yağı gelmedi çünkü. Sonra yağ akmaya başladı, bir yere basmaya falan gerek yok. Sen tırnak etlerini iterken hafif bir yağ geliyor tırnak etlerine.

Hilal dedi ki...

Selam çilli (: 5 Haziranda evleniyorum elf ten takma kirpim almak istiyorum tavisye eder yardımcı olurmusun ?

hilal_enkarofset@hotmail.com mailim :)

beetlejuice dedi ki...

Hilalcim, merhaba. Takma kirpik konusunda maalesef bir bilgim yok. Daha önce hiç kullanmadım. Ama JustMakeup'ın bu konuda güzel bir yazısı var. İstersen ona bir bak.

http://just-makeup.net/takma-kirpik-alisverisim

Şimdiden mutluluklar dilerim:)

Aslı dedi ki...

Hilal, ben kendi düğünümde kuaförüm "çıkabilir, bence takmayalım bla bla" dediği için takma kirpik kullanmamıştım ama sonradan pişman oldum. Bence de çok abartılı olmadığı sürece gelin makyajında gözleri öne çıkarmak için kullanmak çok hoş duruyor:)

Mutluluklar:) İnşallah içine sinen mutlu bir düğünün ve mutlu bir evliliğin olsun:)

beetlejuice dedi ki...

Aslıcım, benim bir arkadaşım da düğününe dair en büyük pişmanlığının takma kirpik takmamak olduğunu söylemişti. O günden deri aklımda düğün için takma kirpik almak:) Düğünümüzde Türkan Şoray gözlü olmayacağız da ne zaman olacağız:)

Aslı dedi ki...

Di mi ama! Bir de zaten gelinlik ile ancak gri tonlarında, doğal ve hafif makyaj hoş duruyor en azından kirpik gözleri çok doğal vurgulamış oluyor. Gelinliğin masumiyetinden-beyazın sadeliğinden uzaklaşmadan güzel görünmüş oluyorsun:) Bir arkadaşım benim gazımla düğününde kirpik taktı da kızın tipi değişti resmen:))

beetlejuice dedi ki...

Aslıcım, benim daha ortada düğün tarihi yok ara ara makyajım ne tonda olacak, ne yapacağım diye düşünüyorum. Kesinlikle takma kirpiğim olacak, pek heves ettim:)

Aslı dedi ki...

Çilli, sen burada anlatınca bu kalemi aklımın bir köşesine yazmıştım bugün geldi:) BEn kalemle etleri geriye itiyorum şimdi ama sanki keçe kalem ucu gibi olduğundan keçe kalemlerde olduğu gibi tel tel dağılır mı diye düşünüyorum bu uç? Bu arada kalemin ucuyla itiyoruz değil mi, yağı oradan sürüp başka bir aletle itmek gerekmiyor?

beetlejuice dedi ki...

Aslıcım, güle güle kullan:) O kalemin ucuyla ittiriyoruz, ilk başlarda yağı az gelebilir. Kullandıkça akmaya başlar. Ucunu istediğin gibi hor kullanabiirsin, bişeycikler olmuyor:)

Aslı dedi ki...

Teşekkür ederim canım:)

beetlejuice dedi ki...

Aslıcım, rica ederim canım, güle güle kullan:)