15.01.2010

İtinayla portakal soyulur


Selüliti olmayan, pürüzsüz bacaklı hainler! Sakın bu yazıyı okumayın. Hatta daha da gelmeyin bloga. Gıcığım hepinize:P Şaka bir yana, size de kalbimde yer var tabi ama bugün biz portakal bacaklıları ilgilendiriyor bu yazı.

İlkokul 5. Çilli'nin östrojen hormonu almış başını gitmekte. Boy sınıfın 2. en uzunundan 20 cm daha fazla, genç irisi bir kızcağız. Bir gün aynada kendini inceliyor. Ne de olsa her ay inanılmaz değişiyor vücudu. Poposunu bir sıkıyor, bir sürü çukur. Aklından geçen ilk düşünce "Oleyyy, büyüdüm artık." Büyüdüm sanıyor çünkü annesinde de var o çukurlardan. Yaş ilerledikçe belirginleşen göğüsler gibi bir şey zannediyor o çukurları. Onların çoğalması demek genç kızlığa bir adım daha yaklaşmak demek onun için.

Eee benim saftirik Çillim! Selülit annem onlar selülit. Hani şu bacaklarına yapışıp kalan gitmeyen lanet çukurcuklar. Ne kadar zayıf olursan ol engebeli arazi görünümünde gezmenin sebebi onlar. Hadi ablalara anlat bakayım o çukurcuklarla olan mücadeleni.




Canım ablalarım, kardeşlerim işte görmüş olduğunuz altın şişeli ROC kardeşimiz oluşmakta olan selülitlerin anasından emdiği yağı burnundan getirmektedir. Sabah ve akşam düzenli kullanıldığında bir kışı hiç selülit oluşturmadan ve ayrıca minicik, bıdıkcık selülitleri yok ederek geçirmenizi sağlar. Ama krater derinliğinde, artık bir organınız gibi davranan ana selülitlere bir etkisi olmamaktadır. Ayrıca düzenli kullanımda spor yapmaksızın 2-3 cm incelmeyi de sağlar. Zat-ı muhterem ikili paketlerde satılır ve tüm kış size yeter. Ancak bulunması pek zordur ve bulunduğu takdirde her yer kafasına göre bir fiyat koymuştur. Geçen sene ikili paketini 60'a almışken, bu sene elinde tek kalmış bir parfümeriden 20'ye aldım:)

Ben portakalın yenilenini severim gerisinden hiç hoşlanmam diyenler. Adres belli, soydurun portakallarınızı anacım:)

18 yorum:

Merve dedi ki...

ah çillim ah aynı dertten bende muzdaribim :(( işin kötüsü benim annemde ne çatlak ne selülit hala sıkar birşey yok ama bende var :((

vichy kullandım bende pek geçirmedi,murad kullandım o da öyle..biraz da sürmeyi,sporu,suyu ihmal ettim..

bu iş böyle ilgilenmezsen alıp başını gidiyor..ara ara onlara savaş açacaksın! :)

Sessizce dedi ki...

Kutsal bilgi kaynağımız!

sağol.. sağol.. sağol.. :)

beetlejuice dedi ki...

Mervecik, benimki genetik, ailede herkeste var. Suçu genlerime atabiliyorum:) Ama dikkat etmezsem o kadar çoğalıyorlar ki tam bir portakala dönüyorum:)

Sessizce, ayy pek sevdim bu tanımı:) Rica ederim..Rica ederim.. Rica ederim..:)

kalüfer böcüğü dedi ki...

Ha ha ben hipoglisemi olduğumu öğrendiğim günden beri beslenmeme dikkat ediyorum ve bütün selülitlerim gitti. Bence sağlıklı beslenmek en iyi selülit düşmanı.

gly dedi ki...

peki cillicim, urunu kullanmayi biraktiginda ne oluyor? etkisi kalici mi?

yıldız dedi ki...

O portakallardan ben de neredeyse yoktu son ,iki yılda hooopp arrtı:((

Peki Çillicim gerçekten işe yarıyor mu?

sekerbulutu dedi ki...

derinnnn kraterlerde işe yaramıyormuuuu oooffff yandık... demek umutlar tükendi haa :))
neyse bol spor, bol su, az kızartma hafifletir heralde,
ben banyoda sık sık ta kese yapıyorum

beetlejuice dedi ki...

Kalüfer böcüğü, şanslıymışsın. Ben çok sağlıklı beslenmeme, günde 4 litre su içmeme, bir de üstüne spor yapmama rağmen gitmiyor hainler:)

Gülaycım, bıraktıktan sonra şımarıp kendini salmazsan geri dönmüyor selülitler:)

Yıldızcım, dediğim gibi sorun ufaksa harikalar yaratıyor. Ama ilerlemiş selülitlerde maalesef:)

Sekerbulutu, o kraterlerin bence bir çaresi yok. Öyle kabullenmek lazım onları:)

Ayşegül dedi ki...

Yaşasın selülit kardeşliği..
Bilgi verdiğin bu ürün beni benden aldı..
Umarım uygun fiyata biyerlerde bulabilirim..

Aslı dedi ki...

Ahhh ahhh... Leslie'ye ilgimi kaybettim bu aralar o yüzden bir haftadır spor salonuna gidiyorum... Bahara kadar gidecek kilolar ve silinmesi gereken portakal kabukları birikmişken güzel bir yazı oldu bu:) Ama o sütunda yayınladığın bugerler yan kurabiyeler varken nasıl aç kalırım Çilli!

Esra E. dedi ki...

çillicim izninle reklam yapacagım :)
özellikle hamilelik sürecinde ve sonrasında oluşan çatlaklar için etkili angelina jolie nin bile kullandıgı :)) organik bir bakım yağı var elimde yarısının da altında almak isteyenleri şuradan alalım ne dersin :))

http://butikozmopolit.blogspot.com/2009/12/erbaorganics-catlak-ve-vucut-bakimyagi.html

Teşekkürler canımmmmmmm
muck

beetlejuice dedi ki...

Ayşegülcüm, mutlaka fiyat karşılaştırmalı al canım. Her yerde ayrı bir fiyatı var bu kremin:)

Aslıcım, onlarla gözümüz doyacak karnımıza tatsız tuzsuz şeyler gidecek:) Ben de tekrar başladım Leslie'ye, kışın çok zor geliyor ama:)

Esraca, benim çatlak problemim yok ama belki ilgilenen birileri çıkar:)

"PRETTYCOOL" dedi ki...

çillim yaa şu before after olayı ciddi ciddi bir "haydi,şimdi, hemen arayın" ürünleri varya onu hissettirdi bana,arayasım geldi,her zamanki gibi çok tatlısın balım yaa;)

ben de biras çukurlar var,ama diğerleri için bu ürünü alıp muhakkak kullanıcam,selülitler gidince de seni öpmeye gelicem oldu mu,kiss kiss baby!

beetlejuice dedi ki...

Prettyim, ROC kendi ürününe bu kadar promosyon yapmamıştır:P Pay istiyorum satışlarından, olmadı bir ürün:P
Bendeki çukurlara önemli eşyalarımı saklayacağım, hırsız girerse oraya bakmak aklına gelmez:) Ama çukur haricindekilerde this product is perfecto!

Bellek Kutusu dedi ki...

ohooo benim çukurlar çoktan Mars'taki krater göllerine döndü, neylesin Roc:(

beetlejuice dedi ki...

Kutucum, amaaaan kraterlerimizle mutlu olmayı da biliriz biz canım ya, boşveer:)

Mavi Atölye dedi ki...

Sadece bende var sanıodum.Zayıf olup da selülit mi var sende diyenlere sinir oluyorm.50 kg ve selülit deryası bacaklarım
Bilgi için teşekkürler en kısa zamanda deniyeceğim

beetlejuice dedi ki...

Benim küçük hayallerim, rica ederim, selülit zayıfa şişmana bakmıyor maalesef. Bir yapıştı mı bacaklara kopar koparabilirsen:)