19.01.2010

Türkiye'nin en güzeli?



Haftasonu maaile otururken gözümüz ekrandaki Elvis Presley klibine takıldı. Klipte düet yaptığı inanılmaz güzellikteki kadını görünce erkek arkadaşım "Türkiye'de bu kadar güzel kadın yok." dedi (ben hariç tabi:P) ve salonda bir anda beyin fırtınası yaşandı. Vardığımız sonuç Türkiye'de çok fazla hem fizik hem yüz güzelliğine sahip ünlünün olmadığı. Etkileyicilik, çekicilik, karizma falan değildi aradığımız bir heykel güzelliğine sahip ünlüleri düşünüp durduk. Hokka gibi bir burun, güzel gözler, güzel dudaklar, güzel bir vücut. Kimi saydıysak bir kusur bulduk.

Hülya Avşar... Iııh güzel değil
Beren Saat... Hoş belki ama güzel değil
Cansu Dere... Ne münasebet!

Ben Bade İşçil dedim, sadece annem oy verdi:) Erkek arkadaşım Nil Karaibrahimgil dedi, yüz güzel ama vücut değil dedik. Arzum Onan sunuldu, herkes hemfikir oldu ama yine de bak bak doyama düzeyinde bir güzel olmadığı fikrine vardık. Yabancıların Charlize Theron, Adriana Lima, Miranda Kerr, Kate Beckinsale'i ile kıyaslanabilecek güzellikte bayanlar aranmaktadır. Oylama başlasın:)

42 yorum:

Adsız dedi ki...

Ünlü olması şart değilse ben olabilirim.Adriana ile benzerliğim vardır amma boyca fakir kiloca zenginim:) eleyin beni...
Bence Boy-pos-yüz-alım-çalım-balım TUBA BÜYÜKÜSTÜN:)
Ben bade yi baştan elerim,vaaavv lık bir durum zerre kadar yok .
Ama tuba maşallah değil mi:)


sedef

cecilia dedi ki...

cnm sanırım bu göreceli bazıları sarışını, esmeri güzel bulur bazıları bakımlı olanı bazıları da hanfendi oluşundan ötürü..benim beğendiğim bikaç tane hatun var, eskilerden gülşen bubikoğlunu beğenirdim, bergüzar korel, aydan şener, melis birkan bide banu avar var haber spikeri, ışıkları yetiyor :)

feşın iz peşın dedi ki...

adriana lima diye bayılınılan kadın çok seksidir kabul ama dişleri gayet kusurlu, bence bizim komplekslerimizden kaynaklanıyor bunlar, berrak tüzünataç herşeyiyle çok güzel bir kadın, hülya avşar da bakmaya doyulamayacak güzellikte bir yüze sahip, (yaşını hatırlatırım) kendimize haksızlık etmeyelim, bir rus ırkı, latin lokması olmasak ta fiziki güzellik dediğimiz şey kime göre neye göre:)

duyqş dedi ki...

berrak tüzünataç bence hen güzel hem dişi hem seksi hemde bak bak doyama :)

yaprakela dedi ki...

ben tuğba büyüküstün diyorum canım :)

Prima Donna dedi ki...

aaa çillicim hülya avşarın gençliği bence tam da bak bak doymalık bi güzellik boyu kısa da olsa yüz şahane. yenilerden de çemberimde gül oyanın zarifesi diyorum adı aklıma gelmedi ama özellikle de o zamanki hali daha bi güzeldi:)

beetlejuice dedi ki...

Sedefcim, Adriana Lima'ya benzemek:) Ne şanslısın:)

Ceciliacım, kesinlikle çok göreceli bu güzellik işleri:) Melis Birkan o kadar tatlı geliyor ki bana, şeker gibi:)

Feşın iz peşın, ah şu Hülya Avşar'ı beğenmeyen bir benim sanırım:) Çok yüksek bir güzellik kriterim de yok oysa ki, bir şeyler itiyor beni:)

Duyqş, şimdi ben Berrak'ı da güzel bulmuyorum diyeceğim olmayacak, ortalama güzel diyeyim bari:) Bana biraz erkeksi geliyor:)

Yaprakelacım, yes yes yes! Kesinlikle güzel:)

Prima Donnacım, sen de Tuba Büyüküstüncüsün;) Ben de beğeniyorum o kızı, yüzü çok duru.

Nihan dedi ki...

Çillicim, sana kesinlikle katılıyorum.Ya yüz güzel, ya fizik; ikisi bir arada yok nerdeyse. Ya da zeka diye de bir ekleme yapacağım =)
Sadece bu kız hiç konuşmasın, öyle dursun dediğim bir güzel var; Nefise Karatay! Ne dersin?

Bu da Benim Güncem dedi ki...

ben de tuba büyüküstün diorum gerçekten de cok masum ve duru bi güzelliği var. Çilli madem anket aşkına kapılıp en güzelini aradık o zaman en yakışıklısını da deşelim:))))

ZET Fashion dedi ki...

Aslı Tandoğan? Çok güzel suratı var ama bana güzel gelmiyor. Ben Beren Saati çok beğeniyorum kesinlikle o derim :)

ZET Fashion dedi ki...

Aaa birde Burcu Esmersoy olabilirr oda çok hoş

Unknown dedi ki...

bu bence kişiden kişiye değişen bir görüş, ama birşeyi farkettim son yıllarda (kesinlikle inat veya bişey yarıştırmak için değil) Türk kadınları erkeklerine göre daha güzel, dış görünüş ortalamasında erkekleri geçiyorlar son yıllarda nesillerin boy artışı, kiloya dikkat etme trendleri sayesinde de.
Ünlü örneği vereceksek ben de Tuğba Büyüküstün'ü çok beğeniyorum, Beren Saat'e endamdan fark atıyor.
Cansu Dere'nin de yüzünde Nefertiti altın oranını yakaladığını düşünüyorum bazen.
Ama sadece televizyonu düşünmemek lazım, sokakta, metroda, dışarıda yemek yerken o kadar güzel kızlar görüyorum ki erasmus vesilesiyle okulda gördüğüm direk boylu pembe yanaklı bebe suratlı yabancılar zerre çekici gelmemeye başlıyor:)

Betül dedi ki...

yazıyı okuyunca aklıma ilk gelen isim tuba büyüküstün oldu hem yüzü güzel hem fizigi güzel.. :)

Prima Donna dedi ki...

Ben sevdim bu beyin fırtınasını aklıma geldikçe ekliycem galiba:)) defne samyeline ne diyosunuz?? çok güzel ve farklı o da:) berrak güzel hoş ama öyle melek harika bişeyi yok şimdi arkadaşlar sert bi tip bi kere;)

alis dedi ki...

Tuba Büyüküstün'ü görmüştüm, güzel bir kız ama ünlü olmasaydı yanımda oturduğunu farketmeyebilirdim, normal bir kız işte. Öyle bakınca hipnotize eden bir güzellik bence de yok, bkz. Megan Fox, Liv Tyler.. Mesela şu kıza bak:
http://tahtisyrjala.blogspot.com/
Ünlü bile değil ama ne kadar güzel...
Aslında şimdi düşündüm de üni'deyken ünlü falan olmayan çok güzel ve bakımlı kızlar görürdüm, hatta Bade de görüp güzel olduğunu düşündüklerimden biriydi. Ama yine de bir yabancı ünlü seviyesine yaklaşacak düzeyde değillerdi tabii.

zeynep dedi ki...

Kimse farkında değil sanırım ama ben de Fadik Sevin Atasoy'a bayılıyorum! resmen bayılıyorum yani. tablo gibi kadın. hem naif hanımefendi, hem seksi, hem cocuk hem süper kadın görüntüsü var.sahane bence :)

Aslı dedi ki...

Ben de Tuba Büyüküstün'ün özellikle Zarife rolündeki haline bak bak doyamıyordum... Hülya Avşar ve Berrak Tüzünataç ise yorumlarda görene kadar aklıma bile gelmemişti, o kadar yani:)) Bir düşüneyim bakalım aklıma biri gelecek mi...

Adsız dedi ki...

Gulsen Bubikoglu, Burcu Esmersoy :)

Burcu

yeliz88 dedi ki...

gülşen bubikoğlu bak bak doyamıcağım tek türk ünlü o kalıcak sanırım

beetlejuice dedi ki...

Somethin' Special, hem yüz hem vücut hem zeka bir arada olmuyor sanırım:) Nefise'nin yüzü bir içim su, beğendim:)

Sochic, canım o zaman bir yazıda da erkekleri yatıralım masaya:) Kıvançlar Kenanlar bir kapışsın:)

Zetcim, Aslı Tandoğan'ı çok güzel buluyorlar ama ben öyle bir ışık göremedim. Beren'i de Bihter değilken beğeniyorum:)

Priscillacım, sokakta ne güzel kızlar var yaa. Bazen yanımdan geçenlere dönüp bakıyorum, yeni nesil gümbür gümbür geliyor:)

Betülcüm, Tuba Büyüküstün açık ara önde gidiyor:)

Prima Donnacım, Defne Samyeli! Evet budur diyorum:) Hem vücut hem yüz dört dörtlük, yaşına rağmen çok güzel. Bu beyin fırtınasından güzel sonuçlar çıkıyor:)

Alis, yolladığın sitedeki kızın ne kadar farklı bir güzelliği var, beğendim:) Okulda ben de çok güzel kızlar görüyorum ama dediğin gibi bir Liv Tyler ile yarışamazlar:)

Zeynepcim, Fadik Sevin Atasoy'u altın oranla değerlendirirsen güzel bulmazsın ama ışığı çok farklı. Konuşurken ağzın açık dinliyorsun:)

Aslıcım, Zarife rolünde güzelliğinin doruğundaydı bence de. Doğallık güzelliğini çok ön plana çıkarıyor:)

Burcu, Gülşen Bubikoğlu'nu nasıl düşünememişim:)

Yeliz88, siz söyleyince farkettim cidden çok çok güzel Gülşen Bubikoğlu:)

Kocasını Seven Kadın dedi ki...

ben Tuğçe Kazaz beğenirim ..

Esra E. dedi ki...

çilli seninle hemfikir olmakla beraber modellerden Hande Subaşı hanımefendiliği zerafeti vücudu ve yüzüyle komple bir güzel diyorum

Betül dedi ki...

Yabancı ünlülerin güzelliklerinden dem vuranlar olmuş :P makyajlar ışıklar ışıltılı kıyafetler onları o kadar güzel yapan bence..makyajsız resimlerini görüyoruz şok şok! durumları..
ortalama güzellikte bir kızada yapılsa o bakımlar falanlar filanlar fıstık olur tabiki :)

azna dedi ki...

Arzu Yanardağ'ın da çok güzel bir yüzü var bence...

beetlejuice dedi ki...

Kocasını seven kadın, vücut olarak ben de beğeniyorum Tuğçe Kazaz'ı ama yüzü çok ser geliyor.

Esraca, Hande Subaşı'nın hanımefendiliği, o sakin duruşu o kadar hoşuma gidiyor ki. Belki hiçbir zaman star olamayacak ama çok hoş kız:)

Betülcüm, makyajla bambaşka biri olma durumuna kesinlikle katılıyorum. Sokaktan ortalama bir kızı çekip öyle makyaj yapsak onlardan güzel olabilir. Ama ünlüleri karşılaştırdığımız için kullanılan makyaj malzemeleri eşit:))

cecilia dedi ki...

çillicim banu avar demişim yanlış yazmışım banu güven olcak ntv haber spikeri yani bu :):

http://img.donanimhaber.com/upfiles/243396/6E58588C80CA43F796EF3444B849B7CA.jpg

beetlejuice dedi ki...

Aznacım, annem de çok beğeniyor onun yüzünü:)

Ceciliacım, ad yanlış olmuş ama ben doğru kişiyi anlamışım:) Çok güzel bir yüz ama çok soğuk sanki:)

Nasilgiysem dedi ki...

bence ünlülerimizi beğenmememiz gün içerisinde sokakta en az onlar kadar güzel hatta çoğu zaman daha da güzel birçok kızla karşılaşıyor olmamızdan dolayı gözlerimizin güzel kadına alışması. yurtdışında yaşadığım birkaç sene içinde ben türkiyede gördüğüm kadar güzel kızı bir arada görmedim, çok samimi söylüyorum. türk kadınları hem güzel, hem bakımlı, hem cazibeli, hem de giyinmeyi gerçekten iyi biliyor (bu konuda bir tek asyalı kızlar yarışabilir sanırım bizimle), hem benim hem de çoğu yabancı arkadaşımın görüşleri bu yönde.
konuya gelecek olursak, eğer illa avrupai güzellik arıyorsak ben filiz akın diyorum, hala bence eline su dökebilecek yok.hatta yaşlandıkça daha da hoş oldu. yeni çıkan ünlüler hakkında pek bir fikrim yok açıkçası, çemberimde gül oya' daki kız diyecektim şimdi baktım adı tuba büyüküstün'müş, evet.. söylenmiş zaten :) nil' de rüya gibi bir kız.

Nasilgiysem dedi ki...

ah bu arada belki o da az biraz ünlülerden sayılabilir belki artık ;) en azından blog camiası için ünlü, Nil Ertürk' ü çok beğeniyorum. kesinlikle model ışığı olan bir kız.

Bellek Kutusu dedi ki...

Bade İşçil ve Tuğba Büyüküstün'den yana kullanıyorum ben de oyumu:)

seda dedi ki...

Sevgili çillicim
Bazı insanlar gerçekten ırk ve genetik bakımından doğuştan şanslı olabiliyorlar,iskandinav ülkelerindeki insanlar gibi,irlandalı doğal kızıllar gibi
Bana farklı gelen,daha karakteristik yüz yapılarını daha çok seviyorum mesela hülya koçyiğitin eski türk filmlerindeki kısa saçlı haline bayılıyorum

beetlejuice dedi ki...

Lydiacım, 4 yapraklı yonca çok başka bir yerde ve hepsi çok güzel yaşlandılar. Ayrıca Nil'in de çok farklı bir yüz yapısı var, bu ona bambaşka bir hava katıyor bence:)

Kutucum, sayende Bade'nin oyu 3 oldu:) Çok güzel kız yaa.

Sedacım, ben Hülya Koçyiğit'i hala çok beğenirim. Eğer dünyadaki 60lı yaşlardaki ünlüleri karşılaştırsak Hülya Koçyiğit hepsini ezer geçer:)

Adsız dedi ki...

tuğçe kazaz,burcu esmersoy,beren saat...saymaya çalışınca akla gelmiyo ama aslında bir sürü çok güzel türk kadını var bence.

denizse dedi ki...

bence de Tuba Buyukustun.gerçek bir türk güzeli..

birisi şey demiş işte charlize theron megan fox gibi değil diye.olamaz ki zaten ırklarımız farklı.zaten benzememsi normal olanı.ayriyetten bu ünlülerde yaşadıkları ülkeler için ünlü olmadan önce sıradanlardı.onlara benzeyen bir çok kız vardır.

beetlejuice dedi ki...

Adsız, iki beğenmediğim bir beğendiğim isim söylemişsin:)

Denizse, Tuba birinciliğini ilan etti bu oylamada:) Bizim ırkımız yine çok güzel, diğer ırklarla kıyaslayınca:)

Adsız dedi ki...

eskilerden aydan şener , tek geçerim çillicim hele o çalıkuşundaki halleri..
yeniler konusundaysa sanırım ben nuhnebiden kalmayım beğenemiyorum bir türlü hiç birini, hepsinde ayrı bir sümsüklük var gibi geliyor :))duruşları mesnetsiz bi kere ! berrak evet bu tanımlamaya uymuyor ama oda fazla maskülen.. bende kimseyi beğenmiyorum dimi heheheh :)

birde özgü namal ve pelin batu'nun büyülü güzzellikleri var.

evrim

ZET Fashion dedi ki...

İsmini bir türlü hatırlayamamıştım şimdi buldum
Sine Büyüka. Bazı resimlerinde çirkin ama çok şirin bir suratı var

http://www.sporlog.com/wp-content/uploads/2009/12/sine-buyuka-ntvspor-sporlogcom-december-2009.jpg

http://site.sinebuyuka.com/images/sinebuyuka5.jpg

beetlejuice dedi ki...

Evrimcim, Aydan Şener annemin bir numarası:) Ama geçen de gördü çok üzüldü, sigaradan sesi gitmiş çok kırışmış yüzü falan. Özgü bana kız çocuğu gibi geliyor, hiç kadınsı değil:)

Zetcim, kaç gündür Şansal Büyüka'nın kızı bu mu diyorum NTV'de gördüğüm çok güzel bir kıza ve senin fotoğrafını yolladığın o:) Çok çok güzel bi kız bence de, çok beğendim:)

Kamile dedi ki...

Bence denise richardhimm baktikca iciimi acan sevimli veseksi kadin

beetlejuice dedi ki...

Kamile, Denie Richards'ı ben de beğeniyorum, çok sevimli:)

kübra dedi ki...

türkiye güzeli ebru şam çok hoş bi kız bnce :D
aysun kayacı,tuğçe kazaz bunlarda güzeller.
sonra yasemin ergene çok hoş:D
bunlar göz önünnde olanlar ki türkiyede çok daha güzel kızlar var :D
ama dünyanın en güzel kadınının alessandra ambrosio olduğunu sölemeden geçemeyeceğim :D

beetlejuice dedi ki...

Kübracım, Yasemin Ergene bana da çok hoş geliyor. Çok zarif bir kız. Victoria's Secret mankenlerinden çirkin olan yok ki, hepsi çok güzel:)