24.03.2010

Kolyeye gel vatandaaaaş

Cecicim beni kolyelerimi göstermem için mimlemiş. Teşekkür ederim canım:) İyi ki kolye mimin konusu, zira bileklik olsaydı tam bir hüsran olacaktı benim için:) Topu topu 3-4 tane bilekliğim var, yazı yazarken, klavye kullanırken şıngır şıngır ses çıkmasından hiç hoşlanmıyorum. O yüzden bileklik yerine küpe-kolye ikilisini kullanıyorum aksesuar olarak. Kolyelerimi abimin kız arkadaşının (haftaya nişanlısı diyebileceğim:)) hediye ettiği bu mavi elbiseli ablaya asıyorum.


Kolyelerime gelince:


İlki eeeen çok kullandığım kolyem. Haftada bir kez mutlaka takıyorum. Kelebek olması, ahşap olması, her kıyafete uyması nedeniyle elim hep ona gidiyor. İkincisi, erkek arkadaşımın ablasının hediyesi. Kelebek figürünü çok sevdiğim için buna da bayılıyorum. Üçüncü Koton'dan, çakma Agatha köpeciği:)



Aaa bunların hepsi hediye:) İlki geçen sene arkadaşlarımın doğumgünü hediyesiydi. Çok fazla ses çıkarmasa daha sık kullanırdım ama yürürken bir inek çanı edasında ses çıkarıyor:) İkincisi erkek arkadaşın Altınoluk hediyelerinden biri, Hello Kitty:) Sonuncu hayatımdaki ilk ve tek değiştirme kartı kullanma sebebim:) 2 sene önce doğumgünü hediyesi olarak gelen bilezikleri "Amaaan kullanmayacağıma değiştireyim, ayıp mı?" diyerek değiştirip yerine aldığım ahşap Yargıcı kolyem. Ahşap kolyeleri daha çok seviyorum galiba.



Koton ailesi:) Hepiciğini Koton'dan aldım. İlkini çok severek almıştım ama daha hiç takmadım. Elbet birgün takarım:) İkincisi sadece en yakın arkadaşımın kına gecesinde takıldı. Üçüncü de en yakın arkadaşımın nişanında bir kere takıldı. Çok uzun, eğildiğim an yere değiyor nerdeyse:) Sonuncusu ise deriden yapılmış bir kolye. Onu da hiç takmadım. Öyle duruyor gariban:)

Bu mim bendennn kaç tane kuşlu kolyesi olduğunu merak ettiğim Mervem'e ve sırf yeni yazı yazsın diye Pretty'e gitsin:))

8 yorum:

AyGün dedi ki...

Kolyelerin bir birinden wik:) ben en cok kina gecesinde taktigini sevdim:)

cecilia dedi ki...

oh içim açıldı bu güzellikleri görünce, hepsi birbirinden manidar, şık ve şirin kolyeler çillicim, o taşıyıcı abla tam bi kurtarıcı zaten, kolyeler genelde sevdiklerimize hediye oluyo dimi :) ee giysi gibi diil bi ömür boyu saklanabiliyor..teşekkürler çillicimm öpüldünn ;):X

Aslı dedi ki...

Aynen bileklik takamıyorum onun yerine nodüllü boynuma kolyeler takıştırıyorum:)) Ya koton ne kadar kurtarıcı takı konusunda değil mi bir elbiseye uygun olacak ama çok da pahalı olmayacak birşey arayınca illa ki birşeyler bulabiliyorum:)

beetlejuice dedi ki...

Aygün, onu ben de çok seviyorum ama hiç takmıyorum nedense:)

Cecicim, asıl ben teşekkür ederim canım. Ben sevdiğim insanların hediyelerini üzerimde taşımayı çok seviyorum, bitip tükenecek kutusu elimde kalacak ürünleri sevmiyorum:)

Aslıcım, Koton benim takı konusunda değişmez adresim. Hem uygun fiyatlı hem de çok şık ürünler buluyorum. Hele ki tek gece için alacaksam hemen Koton'a ışınlanıyorum:)

nilo dedi ki...

bayılıyorum bende kotonun kolyelerine:D bir de yargıcının aksesuarları varya onlar başka:D

beetlejuice dedi ki...

Nilocum, Yargıcı'nın her şeyi başka da fiyatları biraz daha uygun olsa:) Ya da indirim zamanı sadece büyük bedenler kalmasa:)

Adsız dedi ki...

çillicim blogumda meslek tanıtmakla ilgili bir mim var,seni de mimledim yaparsan sevnrm :)

beetlejuice dedi ki...

Gizemel, canım ÖSS öncesi ben kendi çapımda yazmıştım mesleğimi ve okulumu, herkesi de yazmaya çağırmıştım ama yazan olmadı:)

http://happyandfreckles.blogspot.com/2009/07/blog-universite-rehberi-kimya.html