11.03.2010

Sen seni bil sen seni...



Not: Bu yazı Yasemin Yalçın'ın Gülazer tiplemesi tonuyla yazılmıştır. O tonla okuyunuz:)

Ee be Jennifer'ım Love'ım Hewitt'im, a benim Ghost Whisperer'ım... Sen değil miydin geçen sene popocuğun ve selülitlerin ile her sitede, her dergide karşımıza çıkan? Sen değil miydin 42 beden olduğu aşikar olan alt bedenine "Nayııır, nolamaazz 36 bedenim ben" diyen? Güzelim, hala mı akıllanmadın sen yahu? Hala mı kendini bilemedin, gerçekle yüzleşemedin? Bak sana bir de ben söyleyeyim, tamamen dostane bir niyetle, popon büyük annem senin. Portakal kabuklarının da maşallahı var. Eee senin şimdi bu noktada "Carrrt kaba kağııııt! Çilli Hanım Çilli Hanım sen aç da kendi koca popona baaak... Paçooooz..." deme hakkın var tabii. Amaaa o zaman benim de "Ben benimki küçük mü dedim kayısı kurusu, insanlık yaptık vücuduna, popona, selülitlerine göre giyin dedik. Sana öğüt verende kabahat" derim. Hahaaaayt!



Kıssadan hisse, bu Çilli-Jennifer kavgasından çıkarılacak sonuç şudur: Büyük popoya dar elbise giyilmez. Hah ola ki giydin, bandaj elbise hiç giyilmez. Hah ola ki giydin, popoyu dönüp poz verilmez. Hah ola ki verdin, photoshop denilen nimetten faydalanılır. Yürü git gözüm görmesin seni!
Fotoğraflar: JustJared

21 yorum:

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

Ahahah kızdırmış seni adi Jennifer :P Bu kızımız sıfır bedene karşı duran, kıvrımlı kadın bedeni daha güzel diyen gruptandı yanlış hatırlamıyorsam. Ama yine de iyi kilo vermiş, eski haline göre. Ben JLH'yi çok severim, savunucam kendisini :P

Haydins dedi ki...

Yazık ama yaa..Canı çekmiş demek ki herkesler giyerken..Beli de inceymiş halbuki :) Kızma o kadar canım..

beetlejuice dedi ki...

Marjocum, ben de çok severim bakma kızdığıma:) Geçen seneki fotoğraflardan sonra çıkıp delikanlı gibi "42 bedenim kardeşim size ne?" deseydi gözümde değeri daha da artacaktı. Viyk viyk ben 36 bedenim viyk ağlaşmaları nedeniyle puan kaybetti:)

Haydins, bence biri gaza getirmiş. Çok yakıştı süper oldu diye:) O nasıl kendine güvenle popoyu dönmedir? Keşke ben de dönebilsem. İmza: Aynı vücut yapısına sahip biri:))

AyGün dedi ki...

hehe alemsin yaaa:D komik wey:)

Nasilgiysem dedi ki...

Konu: Gariban Avuntusu

Mesaj: Öle deme yaa bence ayrı bir hoş olmuş gözümü pek tırmalamadı yani fotoğraflar. Bence kadınsı hatları ortaya çıkınca pek bi seksi olmuş...

İmza: Aynı vücut yapısına sahip biri:))

cecilia dedi ki...

çillicim ya o kadar eğreti durmuyor ya hem yemeğin salçalısı kadının kalçalısı hesabı valla daha göz bozan detaylar oluyo bazen etrafta ben bunu öpüp boşuma koyuyorum hatta gelecekteki halim diyebilirim o yüzden ben jeniferın tarafındayımm affet :) haha öptümm senii..:X

Aslı dedi ki...

Yazık ablası özenmiş çocuk, bu defalık görmeyiver:)) Sizi öyle bağrışırken hayal etmek çok komikti ama:))

beetlejuice dedi ki...

Tenbel kız, komik bir kavga oldu:)

Lydiacım, ne çok kişiymişiz meğer aynı vücut yapısına sahip olan:) İlk fotoğraf çok göz tırmalamıyor ama ikincisi pek feci:)

Cecicim, benim şu anki halim valla:) Ben koca totomu pamuklara sarıp sarmalayıp saklarken onun açmasına sinirlendim haliyle:)

Aslıcım, beni bi de altımda şalvarım kafamda gülümle hayal et:) Kızdım be Aslı'm ceylan gözlüm şoparım:)

Merve dedi ki...

Aynı fikirdeyim..şişko bir kız değil ama kalçanın maşallahı var..

Bende çok sinir oluyorum fiziğine göre giyinmeyenlere..!! Bi kendinizi bilin canımmm :)

Unknown dedi ki...

ehemm, ben kendisini çok seviyorum, ateşli bir savunucusuyum çünküü şu resimdeki halinin birebir aynısıyım adeta bir ajda bardağı gibiyim:/
bandage dress bana yakışır mı diye düşünüyordum, bu post sayesinde cevabımı almış oldum hühüğ..
biraz da boyla ilgili bence, blake lively'nin de maşallah gayet kallavi bir poposu var ama onun boy-popo oranı kaldırıyor bu tip kıyafetleri :) napalım cenifırla ben boy fakiriyiz kısmet.

beetlejuice dedi ki...

Mervecik, göbekli olur daracık gömlek giyer, poposu büyük olur tayt giyer. Canım kıyafetleri rezil ediyorlar:)

Priscillacım, boy fakirliğinde de koca totolukta da seni yalnız bırakmıyorum:) Elimiz hep belden bollaşan elbiselere, popoyu örten tuniklere gidecek, kaderimiz bu:)

Naz dedi ki...

:))))çok haklısın canımmm yaa o selülitlerde nedir öle yaaa çok fenaa duruyo,ama yinede benimkinden az:))

Adsız dedi ki...

öyk kusammı bu ne bölee..:D ama çok tatlı kadın o ayrı:) çillicim senide çok seviorem canm blogumu açar açmaz hemn izlemeye aldm:):)

beetlejuice dedi ki...

Nazcım, benimkilerden de az, çaktırma:)

Nah a perfect day, çok teşekkürler canım, blogun hayırlı olsun:)

Adsız dedi ki...

teşekkürler tatlım:):)

"PRETTYCOOL" dedi ki...

hakkaten bu ablanınki biraz daha kassa bana yaklaşacak:))çillim yaaa sana yorum yazmayı özlemişim,olsun bu özlemler bile güzel di mi;)

beetlejuice dedi ki...

Prettym, ah bu blog nasıl ağlıyor bir bilsen, "Pretty bana yorum yazmiii yazmiii" diye. Neyse ki twitter var, maillerimiz var da bu özlem katlanılır bir hale geliyor:)

çokomelike dedi ki...

amaaan yüzü güzel bununda,vücut dolmalık biber kıvamında ama yüz güzel vesselam :D

beetlejuice dedi ki...

Babyangel, yüzüne bir lafım olmaz, yanakları sıkılası:)

Hande dedi ki...

giysin bence. hatta herkes herseyi giysin. daha guzel. dunya serbest olsun. :)

beetlejuice dedi ki...

Hande, özgürlük konusunda haklısın ama 50 yaşındaki teyzeler de tayt-Ugg giyip gezinmesin:)