5.04.2010

2009 güzeldi çünkü...



Silkindim, kendime geldim ve birikmiş mimlerimle karşınızdayım. İlk mim Nilocan'dan. Soruyor "2009 neden iyi geçti?" Ben pek sevmemiştim 2009'u ama düşünelim bakalım elbet iyi şeyler gelmiştir başıma.

-2009 daha ilk ayında abimin illet hastalığını tekrar hortlatarak bize ilk golünü attı. Ama hastalığı 2. kez yenmesi, hastalığın tekrar ortaya çıkmasıyla akıllanıp hayatına çeki düzen vermesi, tüm ailenin sigarayı bırakması 2009'un bize armağanıydı. Kötü bir olay iyi sonuçlarla geçip gitti.

-2009'un yine ilk ayı. İçime nerden düştüyse yazma sevdası, blogumu açıverdim. Çok doğru, çok güzel bir karardı benim için. 2009'da iyi ki başıma gelmiş dediklerimden.

-2009'da sıralara geri döndüm. Hala sorguluyorum doğru bir karar mıydı diye. Ama tekrardan öğrenci olmak, tek sorumluluğumun ders çalışmak olması, ders arasına çıkmak, hocaları çekiştirmek güzeldi. Şu an çok baydı, çaktırmayın:)

-2009 yazı... Geceleri uyuyamadığımda gözlerimin önüne getirdiğim harika bir Bodrum tatili yaptım. Düşündükçe şezlongta yatarken duyduğum sesler, güneşin sırtımı ısıtışı, dalgaların sesi, her şey zihnimde canlanıyor. Çok güzeldi çok.

-2009 Eylül. En yakın arkadaşımın evlenmesi. Hala bu düşünceye alışabilmiş değilim. 15 sene önceki küçük kız zannediyorum hala onu. Ama onu gelinlik içinde görmek, son gecemizde yıllarca beraber yattığımız çekyatlarda kikirdeşmek, İzmir havası solumak, boyoz yemek... Güzel demek az kalır harikaydı!

-2009 overall... Bana çok güzellikler sunmadı. Dönüp baktığımda vay be süperdi dediğim yıllardan biri değil. Ama benden çok şey götürüp üzmedi de. Orta şekerli, sevinç taklaları attırmayan, fazla gözyaşı da döktürmeyen bir yıldı.

2010... Bak senden hala ümitliyim. Adam ol, hizaya gel başla bana güzelliklerini sunmaya:)

2009 fizibilite raporunu sunmak üzere şimdi kürsüye sevgili arkidişlerim Pretty, Gülay, Juvecan ve MissEinstein'i davet ediyorum. Beni dinlediğiniz için teşekkürler!

13 yorum:

Stil Direktoru dedi ki...

Orta şekerli kelimesi ile başlayan kısma bayıldım kızım sen nerdesin yahu

Adsız dedi ki...

2010 da herşey gönlünce olsun çilli kız :)

Prima Donna dedi ki...

sen yazmaya başlayalı bu kadar az mı oldu. ama sanki daha uzun zamandır okuyorum ben seni. 2010dan ben de ümitliyim gözünün içine bakıyorum:)

beetlejuice dedi ki...

Edacım, kayıplardayım:) Tez yazmakla uğraşıyorum maalesef.

Nalancım, 2010 hepimize güzellikler sunsun inşallah:)

Prima Donnacım, 14 aydır yazıyorum canımcım, tazeciğim daha:) 2010'dan ben de çok ümitliyim de henüz bir numarasını göremedim:)

NiLaY dedi ki...

2010 daha da büyük mutluluk ve sürprizlerle geçer umarım canım :) sevgiler..

beetlejuice dedi ki...

Nilaycım, inşallah canım, hepimiz mutlu olalım bu sene:)

Unknown dedi ki...

Çillicim böyle sorulmaz ama gerçekten üzüldüm, abinin hastalığı neydi? Cevap vermeyebilirsin bu soruma, iyi ki geçmiş bitmiş..

2009 benim için de orta karar bir yıldı, ama 2010'dan umutluyum, bu yıl senin için de artık hayatın bilincinde olduğun daha fazla ve değerini bilerek tad alabileceğin şu yıllarında güzel yılların kapısını açan bir "kapı yılı" olur inşallah :d

Esra E. dedi ki...

Canım çillim teşekkürler hediyen için:)
bir solukta okudum yazını herzamanki gibi:)
Abiciğine geçmiş olsun allah tekrar yasatmasın.
2009 benim için iyi bir yıl değildi :(
Yine de yanıtlamayı istiyorum mersi cicim:)

beetlejuice dedi ki...

Priscillacım, ne güzel bir dilek olmuş o öyle:) "Kapı yılı"nı çok sevdim, hadi bakalım inşallah:) Abimin hastalığı pulmoner emboliydi canım, akciğeri kan pıhtısıyla tıkanıyordu. Genelde gençlerde olmayan bir hastalık ama ikidir abimi buluyor:/ Bir daha uğramaz bizim eve umarım.

MissEinstein, rica ederim , 2009 çoğu insan için kötüydü canım. Bitti de kurtulduk:)

Stil Direktoru dedi ki...

Allah sabır versin canım kolay gelsin öperim

beetlejuice dedi ki...

Edacım, çok teşekkür ederim:)

"PRETTYCOOL" dedi ki...

duru yok mu:(duru senin üstüne kustu,ben de küstüm:(

beetlejuice dedi ki...

Prettym, olma mı be yaw? Aha benden ötürü biri küstü biri kustu! Ağlayayım bari:(