22.04.2010

Anket defterime yazar mısın?



Bir süredir gizliden gizliye beklediğim, ah gelse de cevaplasam dediğim mim Rosein ve Nah a Perfect Day 'den geldi. Ohh şükürler olsun, teşekkürler kızlar:) Bakalım neymiş bu kadar istediğim mim:))

İsminiz : Çilli:)

Yaşınız : 26

Mesleğiniz : Kimya mühendisi

Boyunuz : 166 cm

Kilonuz : Ühühüh 54.2 :( Bir zamanlar 52'ydik pek muhteşemdik be Çilli:(

Ayak numaranız : Tam tamına 37.5. Sadece Nine West'te huzura eriyor ayaklarım. Onun dışındaki markalarda kışlık ayakkabıysa 38, yazlıksa 37 alıyorum.

Saç renginiz :  Yazları açık kumral ve kurak, kışları koyu kumral ve yağmurlu:)

Göz renginiz : Ela

Kaç kardeşsiniz ve meslekleri: Bir abim var, kendisi bankacı.

Babanız : Bankacı

Anneniz : O da bankacı:) Banka işlemlerinizi yaptırmaya bizim eve gelebilirsiniz:)

En beğendiğiniz huyunuz : Safım, hatta saftiriğim. Bu huyum çoğu zaman kötü sonuçlar doğursa da, sonunda üzülsem de herkesin iyi olduğunu, kimseden zarar gelmeyeceğini, herşeyin güzel olacağını düşünmek hayatımı kolaylaştırıyor.

Hiç sevmediğiniz huyunuz : Çıtkırıldımlığım. Hem fiziksel hem de ruhsal çok sağlam değilim maalesef. Kötü olmasına bile gerek yok nötr bir lafta bile kırılabiliyorum. Kendi kendime küsüp kendi kendime barışıyorum, küstüğüm kişinin ruhu duymuyor. Lafın altında kalıyorum, o an söyleyecek söz aklıma gelmiyor. Aval aval bakıyorum, sonra da ah şunu diyeydim keşke diye kendimi yiyorum. Kısaca biraz daha güçlü biri olmayı dilerdim

En beğendiğiniz yeriniz : Sırtım. Valla ne yalan söyleyeyim pek bir düzgün:)

Hiç beğenmediğiniz yeriniz : Popocağzım. Hiç hoşlanmamama rağmen Jennifer Lopezgillerdenim.

Çantanızda mutlaka ne bulunmalı : Kesinlikle cüzdanım! Parasız kendimi çok kötü hissediyorum. Üzerimde 5 liram olsun ama param olsun mutlaka:) Onun dışında her şeyimi zaman zaman unutuyorum. Hele ki telefonumu:) Hep son dakikada çantaya giriyor.

Çantanızda asla bulunmaz : Sigara!!

Arabanızın markası : Annem ne arabası? Ben 6 senedir direksiyon başına oturmadım. İstanbul trafiğinden ürküyorum.

Hayalinizdeki araba : Toyota Verso. Pek bir aile arabası, çok hoşuma gidiyor:)

En sevdiğiniz yemek : Huh! Çok çok zor bir soru. Her türlü hamurişi, her türlü unlu mamül, her türlü tatlı, abur cubur, fast food... Ben hepsini seviyorum. Ama biri seçeceksem makarnayı seçerim.

Hiç sevmediğiniz yemek : Sakatatlar! Bögh, yazarken bile kötü oluyorum.

En sevdiğiniz hayvan : Bu aralar Ramiz'iiimm:) Ay deli oluyorum onun için, severken öldüreceğim hayvanı:)

En korktuğunuz hayvan : Yılan ve fare. Çok pisluklar yaa:)

Kullandığınız parfüm :  The Body Shop'tan Vanilla, Oceanus, Sparkling Apple, Revlon Fire & Ice Cool, EST Swiss Chocolate. Elim hangisine giderse onu kullanıyorum.

Kullandığınız cilt bakım ürünleri : Yüz kremim Olay 7 effects, güneş koruyucum Bioderma, göz kremim Sebamed Q10, gece kremim Excipial Lipo, makyaj temizleme Acıbadem sütü, vücut ürünlerim The Body Shop, selülit kremim ROC

Her gün mutlaka yaparsınız :  Yaşamsal faaliyetler dışında her gün mutlaka çay içerim. Teinsiz bir hayat düşünemiyorum. Hamileyken Allah yardımcım olsun:)

Her gün yapmayı ihmal edersiniz : Haber izlemek, okumak. Bir ihmal değil tercih. Hatta itina ederim bir habere denk gelmemek için.

Karanlıktan korkar mısınız : Hem de nasıl. Ufacık da olsa bir ışık olmalı uyuduğum odada. Ama odamdan bir şey alacaksam karanlığın içine içine yürüyebiliyorum. Biraz çelişki var sanki burda:)

Korkutmayı sever misiniz : Çocukken abim tarafından bolca korkutulduğum için sevmem. Korkan tarafın halinden anlarım:)

Giyim tarzınız : Rahat olan ne varsa giyerim. T-shirt, jean, hırka en sevdiğim üçlü.

Asla giymeyeceğiniz : Şalvar pantolonlar,deri etek-pantolon.

Cep telefonunuzun markası : Nokia. Takıntım var başka marka kolay kolay kullanmam. Aman da Nokia süper markadır diye değil, sadece Nokia'nın menüsünü anlıyorum ondan:)

Bilgisayarınızın markası: Büyükbaş laptopım HP, küçükbaş netbookum Asus.

Karşı cinste aradığınız özellikler: Güvenebileceğim birini arardım hep. Buldum:)

Karşı cinste hoşlandığınız tip: Adam gibi adam olsun, oturmasını kalkmasını bilsin, Allah korkusu olsun, bir evi olsun, SSK'sı olsun... Ay nolüyüür, anneee kapat Esra Erol'u:)

En sevdiğiniz oyuncu : Adam Sandler. Bir filmde onun adı geçiyorsa o filmden hiç tereddüt etmem.

Benzetildiğiniz oyuncu : Oooo en şenlikli cevap:) Çok fazla benzetilirim birilerine ama bence hiçbirine benzemiyorum. Şu ana kadar duyduklarım: Ebru Gündeş, Gülşah Alkoçlar, Tiffany Amber Thiesen, Martina Hingis, Angelina Jolie (her kalın dudaklı Angelina Jolie, tabi), Funda Arar, Charlize Theron...

Film çekmek istediğiniz ünlü : Adile Naşit. Film çekmek değil de o aile temalı Yeşilçam filmlerinden birinde figüran olarak takılmak isterdim:) Böyle mutlu mutlu, soba başında sıcacık bir sahnede olsaydım keşke ben de.

Başka birşey yapmak istediğiniz bir ünlü:  Mehmet Yaşin ile yemek yemek isterdim:)

Tuttuğunuz takım : BeşiktAŞK!

Hangi dalda sporcu olmak isterdiniz : Tenis. Bir Grand Slam kazansaydım fena olmazdı:)

En büyük hayaliniz : Yan masamda beni candan seven, arkamı döndüğüm an kuyumu kazmayan, hatta arkamı kollayan bir iş arkadaşımın olduğu, 8-17 çalışılan, maaşı da az biraz iyi bir iş hayal ediyorum:)

Gerçekleştirdiğiniz hayal : Kim daha çok seviyor sorusunu kendime sorduğumda cevabı bulamayacağım bir sevgilim olsun isterdim. Oldu:)

Asla yapmam dediğiniz çılgınlık : Bungee jumping, paraşütle atlama, para-sailing gibi yükseklik içeren aktiviteleri yapamam. Yüksekliği düşündükçe içim bir hoş oluyor:)

İlkokul anketi tadındaki bu mim benden Pırlanta Kutusu'na, Zuzu'ya ve de Poh Poh Perim'e gitsin. Tenefüste yazın ama kızlar, örtmen görmesin:)

10 yorum:

cecilia dedi ki...

çillicanım ahh bileydim sana gelmemiş ilk mimlerdim seni, ama mimleneceğini düşündüm yoksam seni tanımayı çok isterdim hep, boşuna kanım kaynamıyor sana, neredeyse bütün düşüncelerine ortağım herşeyden önce beşiktaşlı olman çok çok güzell, senin gibi özel birine de bu yakışırdı :) öptüm cnmm :X

pofiş♥ dedi ki...

:):):):)ssk'sı olsun:):):)
döşü de kıllı olsun mu:):)

April dedi ki...

Çok şekersin ama sen...:)
bankacılık işlemlerinizi bizim evde yapabilirsiniz :D
çok gülüyorum sana kuzum =)

beetlejuice dedi ki...

Cecicim, hüüü mimlemedin beni küstüm sana:P Çok imrenmiştim vallahi bu mime, anket gibi ne güzel doldurması:) Beşiktaşlılığımı karakterim gibi görüyorum artık:) Pek bir asil geliyor bana takımım:)

Pofişim, erkek dediğin kıllı olur be yaw:P

April, canım ben yazarken çok eğleniyorum siz de okurken eğleniyorsanız ne güzel:)

JuVeNiL dedi ki...

çilli bankacıda koptum:) herkes bankacı ailede..
En bğyğk hayalini ben de istiyorum,öyle bir iş arkadaşı bulursan bana da yolla..Bana bir kere rast gelmişti,en yakın arkadaşlarımdan biridir kendisi şu anda, aşk gibi hayatta bir defa rastlayabileceğimiz bir şey olduğunu düşündüğümden, bir daha başıma geleceğini sanmıyorum:) J.

Barbygirl_here dedi ki...

Mehmet Yasin'le yemek yemek :))))))
Allam bende isterim bendeee :)))

Pek guldurdun beni Cilli'cim, eglenceli bi yazi olmus...

(ic ses)Komsum olsaydin ya :)))

rosein dedi ki...

ay çok tatlı cevaplar. =) saf-pak karakterli kalan nadir insanlardansın demekki. cevapladığın için teşekkür ediyorum. merakım giderildi. :D

beetlejuice dedi ki...

Juvecim, bana hiç denk gelmedi öyle biri, hala ümit var demek ki benim için:) Ya da aşkı hi yaşayamayan insanlar gibi öyle birini hiç bulamayacağım.

FerahFezacım, Mehmet Yaşin'le yediğin daha da lezzetlenir gibi geliyor bana, onun o iştahı bulaşır insana:) Ayrıca komşu olmayı ben de dilerdim:)

Rosein, asıl ben teşekkür ederim mim için canım, saflık pek bir şey kazandırmıyor bana hatta daha çok hayatımı zorlaştırıyor ama olsun varsın ne yapalım:)

. dedi ki...

bizim araba verso :) 5 kisilik aileyiz, o yüzden :)

beetlejuice dedi ki...

Cansu, öyle bir aileye Verso yakışır, ohh maşallah:)