14.04.2010

Yanıyor mu sarı köşkün lambası yar:)



Cumartesi günü hayatın aslında bir romantik-komedi filmi olduğuna bir kez daha kanaat getirdim. Emirgan Korusu'ndaydım... Sarı Köşk'te... Ben ki tam bir Anadolu yakası insanıyım, 3-4 ayda bir geçerim Avrupa yakasına. Onda da Beşiktaş'a, Taksim'e giderim. Emirgan'a en son 2002'de gitmişim. Nasıl gidilir onu dahi bilmiyordum. Oldu bir şekilde ve gittim. Bayıldım güzelliğine, lalelere, kuğulara, sincaplara ama onlar ayrı bir yazı konusu. Kahvaltımızı ettik, gezdik dolaştık ve kalabalıklaşmaya başlayınca koru kaçtık. Eve gelip twitter'ı açmamla ağzım açık kaldı. Pretty, Sarı Köşk'ün fotoğrafını koymuş, "Emirgan'da bir öğle vakti" diyor.

Akşam telefonda konuşunca farkediyoruz ki ben Sarı Köşk'ten ayrıldığımda o giriyor. Belki de filmlerdeki gibi, ben tam kafamı çevirdiğimde o geçiyor yanımdan. Ya da ters yönlere yürüyoruz birbirimizi görmeden. O İstanbul'un bir ucunda ben bir ucunda. Hadi semti tutturduk da mekanı nasıl böyle denk getirdik bilmiyorum. Ama kararlıyız bir gün aynı mekanda o karşıdan salınarak gelirken ben kafamı çevirmeyeceğim. Romantik-komedilerde ikinci seferde görmez mi hep kahramanlar birbirlerini:)

Not: Ve sonra öğreniyorum ki o gün Haydins de ordaymış. Sahi her gün kaçımız yanyana geçişiyoruz acaba?

6 yorum:

Haydins dedi ki...

Hafta sonları neler yaptığmı yazıyorum ya artık , bir blogla her hafta uyuşuyor gittiğimiz yerler.. Bakalım ne zaman ''aa sen '' diyeceğiz :)
Ben öğleden sonra gittim karşılaşamazmışız zaten belki köprüde karşılaşmışızdır :)

Aslı dedi ki...

Nasıl bir tesadüf olmuş öyle:)) İstiklalde, Eminönü'de mutlaka bir blog yazarı diğerini fark edemeden yan yana geçiyordur:) Birbirimizin hayatlarını okuyuruz ama belki de paylaşıyoruzdur aynı zamanda;)

Merve dedi ki...

bende sık giderim emirgan'a çook güzeldir..

geçen bende İkea'da Siu ile aynı şeyi yaşadım ben eve geldim İkea'dan twitter'ı açtım baktım o koymuş İkea resimlerini :))

beetlejuice dedi ki...

Haydins, sen en cıvcıvlı zamanına denk gelmişsin o zaman, sabah çok güzeldi. Öğleden sonra nüfus arttıkça arttı:)

Aslıcım, Taksim'de kesin iki blog yazarı geçişiyorlardır ya da indirim zamanları Mangolarda:)))

Mervecik, Emirgan'a bayıldım yaa, keşke Anadolu yakasında olsa:) Ben İkea'ya ne zaman gitsem ya bir tanıdığı ya da ünlü birini görüyorum:)

"PRETTYCOOL" dedi ki...

ya resim bile aynı!çillim sana sıkıca sarılabilme ihtimalini kaçırdığıma inanamıyorum...kul kurar,kader gülermiş şarkısı fonda çalarken,o kaderi yola getirme ümidini çıkarmıyorum içimden;)
tam olacak,çok güzel olacak inşallah bebeimm...

beetlejuice dedi ki...

Prettyim, ah diyorum bir yarım saat daha otursaydık, seni görmesem bile Duru kuzumun afilli makam aracı gözümden kaçmazdı benim:) Bir dahaki sefere hiç affetmem ama gelir yapışırım yanaklarına:)