17.07.2010

Moda??


Geçen sene sarı-yeşildi. Sarı babet-sarı çanta, yeşil babet-yeşil çanta, hatta sarı çanta-yeşil babet kombinasyonunu dahi görmüştüm. Feciydi, felaketti, oh şükür bitti derken yeni bir kabus çıktı ortaya. Lacivert-kırmızı-beyaz!! 2010 yaz modası felaketi! Her yerde. Lacivert-kırmızı-beyaz bir ayakkabı alıyorsunuz, bir de lacivert-kırmızı-beyaz çanta. Ohhh en şık, en modayı takip eden, en ikoncan siz oldunuz. Kıyafetiniz yeşilmiş, siyahmış, kahverengiymiş hiç farketmez. Ayakkabı ve çanta illa ki lacivert-kırmızı-beyaz olacak! Benim gözüm yoruldu, siz şunları giymekten usanmadınız yahu. Yapmayın canım, etmeyin gülüm, popüler diye saldırmayın şu renklere. Hadi saldırdınız diyelim, bari uyumlu birşeyler giyin üzerinize kuzum. Moda dediğin bu olmasa gerek. Yok moda buysa ben demode kalayım kardeş.

Foto: Tabisi de ShoeTek

15 yorum:

JuVeNiL dedi ki...

aa olur mu çillim, şimdi bak hele gossip girl çakması küçük sırlar yüzünden dizaltı çoraplara,parlak pastel renklerde topuklu ayakkabılar ve mini etekler eşlik edecek..daha duuuurrr:)

April dedi ki...

Denizci teması her yerde!!! :)))

Bir denizci olarak, hobimden soğudum şu moda yüzünden Çilliciğim :)

resimli günlük dedi ki...

Ne kadar haklısın.Bir de bu moda işlerinin en kötü yanı her zaman zevkle giydiğin renkler falan o sene moda olduysa sırf sürüye uymamak adına o sevdiceklerden vazgeçmek oluyor.
özlem

Adsız dedi ki...

Gerçekten bunlar bir önünde kırmızı çapa resmi olan lacivert çizgili tshirtler ikiii:)) Her çıkışımda en az 3 kişide görüyorum:S

ÇıTıRTı dedi ki...

ıykk dedirten renk kombini :p vitrininde bu renkler olmayan mağaza olmadığı gibi bu renkleri üstüne boca etmemiş kadın- genç kzı vs kalmadı

beetlejuice dedi ki...

Juvem, o diziye 10 dakika baktım, daha doğrusu bakabildim. Dayanamadım izlemeye. Onlara benzer yavrucaklar türerse sokaklarda, ben dışarı çıkmam:))

Aprilcım, çok severim denizci temasını ama bu sene öyk geldi artık:)

Resimli günlük, ben kahverengi ve mercan giymeyi çok seviyorum, umarım bir sene onlar moda olmaz. Tüm kıyafetlerim elimde kalır valla:))

Adsız, şimdi dışarıdan geldim. En az 5 tane laciver-kırmızı-beyaz giymiş kız gördüm. Off çok sıkıcı:))

Çıtırtı, mağazaların durumu çok feci, giymek zorunda mıyım kardeşim şu renkleri, başka renkler de getirsene:)

Abuk Kraker dedi ki...

hislerime tercüman oldun çilli.
renklerden baydım o ayrı modeller de çok fena!!
hani modeline aldanıp alınacak şeyler değil.

priscilla dedi ki...

Geçen seneki 8. kalite yeşil rugan modasından sonra denizcileri öpüp başımda gezdiririm ben, neydi geçen sene çektiklerimiz, her yerde o yeşiller, o sarılar, allah saklasın bir daha.
İşte canım Çillim bu moda(denizci) iyiydi de çevresi çok kötüydü, o yüzden :D

beetlejuice dedi ki...

Abuk kraker, ne modellerde iş var ne renklerde, çabuk geçip gitse şu moda:)

Priscillacım, geçen senenin sarı-yeşil modası bir, 70lerdeki erkeklerin ispanyol paça giymesi iki topuktan geçmeli taytlar üüüüç. Moda felaketleri top 3'üm:))

Didem dedi ki...

İçime artık baygınlık getiren bi ikili..Herkeste mi olur ya :S kızılay dağıtmış gibi..Almadım almicamda :) Her vitrinde aynı renk ayakkabı, çanta..Bian önce yok olun ya..Yeni şeyler görsün gözümüz..

handeguler dedi ki...

İnsanların moda diye kızılayın yardımı gibi dolaşmalarına oldum olası anlam veremem. Bu modayada gıcık oldum zaten:)

Aphraell dedi ki...

kesinlikle katılıyorum tam bir felaket bu moda! üstelik hiç farketmiyor bu ikiliyi 500 liraya alan da var, 25 liraya alan da; ikisi de yeterince felaket.

beetlejuice dedi ki...

Didemcim, hele bir de aradığın bir ayakkabı veya çanta varsa ve de hiçbir yerde bulamıyorsan daha da sinir oluyorsun bu renklerdeki ürünlere:)

handegüler, işin ilginç yanı bu kızılay modalarını bir kez olsun beğenemedim ben. Madem moda olacak bari güzel bir şeyler olsun di mi:)

Aphraell, ay hiç kusura bakmasınlar ben 5 lira vermem şekerim bu paçoz şeylere:)

Işıl dedi ki...

ben cok sevrım bu uc rengı ılk cıktı hemen aldım bılemedım boyle yayılacagını.bı batım herkes gıymıs cıldırmamak ekde degıl kullanamadım kaldı dolapta

beetlejuice dedi ki...

Işıl, renklerin uyumu süper ama her yerde görünce güzelliği kayboluyor:)