3.08.2010

Anladık Ayşe tamam!



Mehmet Yaşin'in Hürriyet Pazar'da ünlülerle yaptığı yemek sohbetlerini ilk gününden beri zevkle, ağzımın sularını akıta akıta okuyorum. Bir kez okuduklarımdan hiç hoşnut olmadım, o da bu pazardı. Sevgili Ayşe Arman öyle tatsız tutsuz, saçma sapan bir yemek röportajı vermiş ki bir seferde okuyamadım sıkıldım. İkiye böldüm röportajı. Hele ki her cümleyi aynı şekilde bağlaması çok sıkıcıydı. Tamam anladık, sen seksi çok rahat konuşabilen, bu konuda açık birisin Ayşe. Yüzün kızarmadan herşeyi konuşabilirsin. Ama karşında Mehmet Yaşin gibi şeker bir adam, konu yemek zevklerin, ne diye araya "seks, seks, seks" sokuşturuyorsun. Merak ediyorum günlük hayatında da seksten bu kadar bahsediyor musun? Mesela eşin eve gelirken ne alayım diye sorarsa, "İki ekmek seks, bir yoğurt seks getir gelirken seks" gibi bir cümle mi kuruyorsun? Hıı, bir de aklıma ne geldi. Hani bazı insanlar vardır komplekslerini çok rahat konuşulabilir konularmış gibi sunarlar ki kimse kompleks yaptığını anlamasın. Acaba diyorum?? :)

Kendime not: Haydi gözünaydın Çilli, artık anahtar kelimesi seks olan herkes damlar bloguna:) Yok kardeş yanlış geldin  sen, çık bakem çıık:)

17 yorum:

Nur dedi ki...

:) Ya aklıma ne geldi şimdi ben pek küçükkene pek markalardan filan anlamıyorken yada en azından annem markete gönderdiğinde şu markanın şunundan al diye tembihlemediği dönemlerde, bir gün teyzem beni markete göndermişti ve kızım sek süt al bak başka marka verirse sakın alma sek süt istiyorum de demişti.
Bende merdivenlerden inerken, markete giderken kafamda hep aynı soruyu kendime soruyordum sek mi demeli sex mi? teyzem yalnış biliyor olmasın? Neyse uzun bir müddet düşündüm marketteki müşterilerin de çıkmasını bekledim ve adama sex süt verir misiniz? dedim :D
Allahım diyim ben sana marketçi bana bakıp o sex değil sek süt kızım bidaha bu sütü böyle isteme dedi inan bana renkten renge girdim utancımdan yerin dibine geçmiştim...

Haydins dedi ki...

:) Evet bende okurken sıkıldım bu yazıyı!!
abartıyor galiba bir insan bu s.e.viş.gen olamaz!!

feşın iz peşın dedi ki...

kesinlikle katılıyorum sana, hep bir gözümüze gözümüze sokulan ben rahatım aşmış kadınım geleneksel değilim havaları belki de sex sells diyerekten kendini tanıtma çabaları, her türlüsü de itici

beetlejuice dedi ki...

Nur, ahaha çok bombaymış "seks süt" maceran:) Ben de İngilizce sayı saymayı öğrendiğimde dehşete düşmüştüm. One two three five seks! Utana utana sayıyordum, meğer sixmiş o:))

Haydins, ya di mi? Saldıray Abi gibi geliyor bana, bir de ekiz yatak bulsa:)

Feşın iz peşın, konuyu ne yapıp edip sekse getiriyor her defasında. Sex sells mantığının ekmeğini yeterince yedi, başka sulara dalsın artık:)

yesilerik dedi ki...

bukadar nefret edılırken bu kadını kım okuyor hala merak edıyorum

beetlejuice dedi ki...

yesilerik, eğer herkeste benim gibi nefret ettikleri ne düşünüyor, ne yapıyor merakı varsa okunur:)

La Santa Roja dedi ki...

Kompleks meselesine sonuna kadar katılıyorum. İtici yaratık...

nilo dedi ki...

katılıyorum canım ya beni de çok sıkıyo bu tarzı. insanın gözüne sokarcasına, anladık yahu diyesim geliyo her seferinde!

çokoprenses dedi ki...

hay bi de demiş ya,mutfaktaki yetersizliğimi başka yerde tamamlıyorum diye.bi dürtsen yatak odası maceralarını anlatacak.

mercan dedi ki...

yaa ne sen ne kadar iticisin ayse yaaa.. üfff.. okumasam bile sıkılıyorum seni görmekten acaba kimlerin elinden geçtin de basıma çıktın bu kadar

beetlejuice dedi ki...

La Sonta Roja, insanın kompleksi dilinde olur sürekli, yazık:)

Nilocum, lafı sürekli sevgilisine getiren boş kızlar gibi her cümleyi sekse bağlıyor. Ya bir de başka bir şeyden bahset, ölür müsün?

Çokoprenses, Mehmet Yaşin de hiç irdelememiş, büyük ihtimalle o anda utanıp duymazdan gelmiştir onu. Ama o ısrarla ve ısrarla hep oraya getirmiş konuyu. Bize ne yaa bize neee:)

mercan, çok itici ama herkes bu hafta ne saçmalamış acaba diye okuyor herhalde:)

ALIŞVERİŞ CİNİ dedi ki...

Seks satar diye boşuna demiyorlar :)

beetlejuice dedi ki...

Cincim, seks satar furyası sürdükçe Ayşe başımızdan gitmeyecek anlaşılan:)

Uzay dedi ki...

Önceden daha farklı,kimi zaman gündem belirleyen röportajları vardı,orijinal sorular soruyordu ama artık gerçekten kendini tekrar etmeye başladı.Dediğin gibi hep aynı tema,seks teması etrafında dönüp duruyor:)bir de kendini bu konuda kadınları "aydınlatma" ve "zincirlerini kırmalarını sağlama" misyonu var olarak görüyor galiba:)Ama onun fikirleri Türk insanına birkaç beden büyük gelir tabi...

Yeni yeni oturttuğum 2 bloğum var, beklerim çillicim.

http://uzayinatolyesi.blogspot.com/
http://kuyruksuzyildiz.blogspot.com/

beetlejuice dedi ki...

Uzay, öncelikle blogların hayırlı olsun, hoşgeldin:) Seks kahramanı oldu çıktı başımıza, kırmasın zincirlerimi falan istemiyorum. Türk kadınının daha uzman birilerinin yol göstermesine ihtiyacı var, Ayşe geride dursun biraz:)

ecem dedi ki...

artık niye girmiyosun ya

beetlejuice dedi ki...

Ecem, ilham perim kaçtı:( Yazacak bir şey gelmiyor aklıma. Eskiden bu kadar çok yazıyı nasıl yazmışım ona bile şaşırıyorum.