31.01.2009

Değer mi hiç?


Victoria! Sözüm sana! Tamam, Christian Louboutinler Marc Jacobslar giymek çok güzel, olsa da ben de giysem ama ayağını şu hale getirmeye değer mi hiç?


Şu ayaktaki lanet çıkıntılar 'bunion' oluyor. Annemde de var aynılarından. İş hayatında dar, topuklu ayakkabı giymenin bedeli. Bu yaz, eski iş yerimde fiziksel olarak kendimi çok zorladığım bir dönemde bende de bunioncuk boyutunda tepecikler oluştu. Victoria'nınkinin 10 da 1 i bile değil. Ama nasıl bir acı, gece yatarken nasıl bir sızlama. Şimdi ayakkabı alırken tek kıstasım bunioncuklarım. İndirimde Bershka ve Stradivarius'ta inanılmaz güzel babetler, hafif topuklu ayakkabılar vardı. Hepsi de sözleşmiş gibi tam bunioncuğuma baskı yapacak şekilde darlaşıyordu. Aklım kaldı hepsinde ama o acıyı çekmektense spor ayakkabılarımla birlikteliğime devam etmeyi tercih ederim.

Beauty is pain, orası tamam da Beauty is not torture!

7 yorum:

Gizem. dedi ki...

çok kötü durmuş yok yahu bende istemem fena duruyor..

yass dedi ki...

ne kadar ıcım gıtsede o guzel topuklu ayakkabılardan gıymıyorum.. ayagım rahat etmezse ne konsantre olabılıyorum, ne keyıf alabılyorum hıc bırsey..

beetlejuice dedi ki...

Pammuk, sağlığını güzelliğinden önde tutan kimse istemez herhalde böyle bir durumu.
Yass, hoşgeldin:) Benim de eğer ayağımda rahat edemediğim bir ayakkabı varsa ya da vurduysa tüm gün aklım orda oluyor. Başka şey düşünemiyorum

"PRETTYCOOL" dedi ki...

ığğğ!korktum walla.Yok christianlar bile kalsın:)

Adsız dedi ki...

yaa benm de annemde var, rahmetli anneanneminde fena halde bunionları vardı.. bende olsun istemiyorum. hangi marka olursa olsun ayağımın sağlığı daha önemli. ayrıca victorianın ayakları hakkaten çok kötüymüş. gerçi neresi iyi ki:))

ZET Fashion dedi ki...

Cok feci gozukuyor ya.. Guzelligin bir bedeli var demek

beetlejuice dedi ki...

Gül, hoşgeldin:) Benim de ailemde var, o yüzden genetik olarak şanssızız bunionlar konusunda. Ama ben dikkat etmeyip, ağrıları önemsemediğimden oldu. Ayakkabı seçimine dikkat edersen bunionlar senden uzak durur bence:)
Z Fashion sen de hoşgeldin:) Güzelliğin bedeli buysa güzel olmamayı seçiyorum:)