14.04.2009

e.l.f. :Elimize Layık Fırçalar

Bugün beni mutlu eden, o duymasa da defalarca teşekkür ettiğim kişi makyaj çantasını karıştırmaya doyamadığım Iraz. Geçen hafta verdiği indirim haberiyle benim e.l.f'in sitesine ışınlanmama sebep oldu. Göz makyajı öğrenmeye pek hevesli olduğum bir dönemdeydim zaten, elimdeki fırçalarla istediğim sonuçları alamıyordum. Onun önerdiği eye shadow brush mutlaka alınacaktı ki aldım:) Yanına blending brush ve defining eye brush atıverdim sepete. Bir de yine Iraz'ın övdüğü Candy Shop Lip Gloss Cherry Bomb aldım. Cherry olmasına rağmen buram buram Nescafe 3'ü 1 arada kokuyor:) Erkek arkadaşıma koklattım o da onayladı. Yapısı Body Shop Born Lippylere çok benziyor ancak sürdükten sonra dudaklarım hafif uyuştu. Enteresan bir his veriyor. Fırçaları tanesi 1, Candy Shop'u 1.5 pounda aldım.


Fırçalar hakkında ahkam kesecek kadar çok bilgim yok. Sadece şunu diyebilirim, benim şimdiye kadar kullandıklarım fırçaysa bunlar ne, bunlar fırçaysa onlar ne:) Aylardır far süremiyormuşum da haberim yokmuş. Çok çok beğendim, bayıldım, sevdim, öpüp okşadım. Aynılarından abimin kız arkadaşına da almıştık. Toplam 8 parça ürün 3.89 pound kargo ücretiyle bir haftada elimize ulaştı. Ürün başına kargoyu arttırmadıkları için e.l.f'i bir kez daha sevdim. Bugün sevgi pıtırcığı haline geldim:) Ama en çok bu ürünleri tanımama yardımcı olan, indirim haberini veren Iraz'ı sevdim:)

7 yorum:

admin dedi ki...

çilli'cim güle güle kullan ama utandırdın beni yani, ne yaptım ki ben **blushes**

eminim eyeshadow brush'tan çok memnun kalacaksın, elinde hiç fırça kalmasa bile o bütün işi görüyor zaten, pahalılardan hiçbir farkı yok göreceksin.

diğerlerini ben de henüz kullanmadım, bakalım biraz kullanalım yazarız :)

herşeyden azıcık dedi ki...

Lipsin kokusunu erkek arkadaşına nasıl koklattın kız çilli:))Tahmin ettiğim gibimi:))Güle güle kullan brushlarını şu makyaj işinde sıfırım ben ne yazıkki:((

beetlejuice dedi ki...

Irazcım, niye utanıyorsun yahu, teşekkürü ve takdiri sahibine vereceksin. Eyeshadow brush'ı yedeklemeyi düşünüyorum, çok çok güzel:)

Herşeyden azıcık, cin fikirli seni:))Kutuyu burnuna dayadım araba sürerken bu ne kokuyor diye:) Makyaj işi bir derya bir kere daldın mı bir daha çıkışı yok:)

"PRETTYCOOL" dedi ki...

Datlum bu fircalari kullandigin bir goz makyaji siparisi verebilirmiim??gule gule kullan seker..

beetlejuice dedi ki...

Datlum sen istersin de koymaz mıyım? Çok ecüş bücüş yapıyorum ama hala acemiyim göz makyajında. Göz makyajı nasıl yapılmamalı konulu bir yazı olur benimki:)

Didem dedi ki...

iyi akşamlar biz de arkadaşımla elfin sitesini görünce bi sürü şey beğendik ama daha önce yurtdışından internet üzerinden alışveriş yapmadığımız için kararsız kaldık. bu belirlilen fiyat dışından(ürün fiyatı+ shipping) başka bir ücret kesiliyor mu acaba? mesela banka kullanımı gibi?shopping bagimiz sizden gelecek cevabı bekliyor:P

beetlejuice dedi ki...

Didem, merhaba. Ürün fiyatı+shipping dışında bir ücret ödemiyorsunuz. Bazı kartlar (Bonus gibi) aldığınız tarih ile hesap kesim tarihi arasında kur farkı uygulayabiliyor. Ama pound çok oynamadığı için 2-3 lira bir şey farkeder. Keyfili alışverişler:)