4.03.2010

Fırlak Ayakkabılar



Günlük JustJared gezimi yaparken Leighton Meester'in bu fotoğrafına rastladım. Gördüğüm an katıla katıla güldüm. Biraz da sevindim. Zira fırlak ayakkabılara sahip olan sadece ben değilmişim:) Ahh kaç kere rezil oldum, kaç kere patateslerim ortaya çıktı bu ayakkabılar yüzünden.

En yakın arkadaşımın nişanını kutlamak için dışarı çıktığımızda 2-3 metre önümüze patır kütür bir cisim düştü. Noluyor yaa dememe kalmadan ayağım soğuk zeminle buluştu:) Meğer 3 metre öteye fırlatmayı başardığım benim ayakkabımmış. Allah'tan kafa göz yarmadım, boş bir yere düşmüş:)
Daha da rezili bir iş görüşmesinde oldu! Görüşme sonrası üretim müdürü "Size üretimi de gezdireyim" dedi. Üretimde ince topuklu ayakkabının işi ne? Üretime inen merdivenlerde önde müdür arkada ben tıngır mıngır inerken ızgara şeklindeki basamaklara ayakkabımın tekini kaptırdım:) Hemen müdür görmeden kapar tekrar giyerim derken o da ne? Ayakkabı gelmiyor!! Bir yandan müdüre bakıyorum bir yandan ayakkabıya. Her şey slow motion! Ihhh olmuyor! Sonra en çatallı, en ezik büzük, en utanmış sesimle "Şeeey, bakar mısınıızzz, X Beeeey, ben gelemiyorum daa" :) Sonra müdür gelir, erkek gücüyle ayakkabıyı çeker, bana uzatır ve der ki "Seni işe alırsak bunları giymeyeceksin değil mi?" İş görüşmesi stresine mi yanarsın patatesleri sergileme utancına mı:) Fırlayan ayakkabıma rağmen o görüşme olumlu olmuştu olmasına da sonra ben onlara "Bir zamanlar patatesleri dışarda ama gururlu bir kız vardı işte o kız bugün sizi reddediyor hıh" demiştim:)

Her türlü ayakkabı, her türlü ayakkabı ürünü yapıldı da şu derdime çare bulunamadı. Artık diyorum fırlayan ayakkabılar için ayağı zamk gibi ayakkabıya yapıştıran bir ürün çıksa da ben de patateslerim de rahat etsek:)

34 yorum:

Lokum Hanim dedi ki...

Bi de surdan dusun canim o ayakkabilar louboutin ayol hem o kadar para hem de ayagindan firlasin ciksin :)ne kadar para verirsen ver ayakkabi gene ayakkabi iste

Haydins dedi ki...

Bu fotoğrafı yakalayana bir bravo diyelim öncelikle!!
Benimde bir parmak arası terliğim öyleydi, ayağımdan fırlıyordu.. vedalaştık artık görüşmüyoruz :)

Pell-in dedi ki...

hahaha ay çok güldüm patateslerine yaaaa

kkkk dedi ki...

Benide katin o gruba canim :)

Merve dedi ki...

bana da oldu birkaç kez..o kadar çok babet giydim ki topuklu giyince ilk 1 saat saçma sapan yürüyorum sonra alışıyorum :)

nilo dedi ki...

hahahaha çook güldüm hem de devrile devrile:D Patatesler demek:D Benimkilerde havuç:D

pofiş♥ dedi ki...

ay lisede babetlerim ayağımdan fırlamıştı merdivenlerden çıkarken sek sek inmiştim tekrar:)

bi insanın ayağına her ayakkabı büyük mü olur:):)

oluyo işte:):)

Otkradnati_ochi dedi ki...

ne yazıkki çorapla giyilince kayıyor yalnız değilsin benimde başıma geldi çorapsız sorun Yok ama :S

beetlejuice dedi ki...

Zuzucum, benim ayağımdan fırlayanlar ucuz şeyler neyse ki, Louboutin'im fırlasa o yere düşmeden kaleci gibi fırlar tutarım onu:)

Haydins, fırlakgillerle vedalaşsam dolabımda ayakkabı kalmayacak:)

Pell-in, patateslere gülünmez:)) Küserler sana sonra:)

Capricecim, hoşgeldin fırlaklarla savaşma derneğine caım:)

Mervecik, ay o durum bende var, spor ayakkabı giye giye haldır küldür yürümeye alışmışım. Topukluya geçince 1 saat milimetrik hareketler yapıyorum:)

Nilocum, o havuçlar da fırlamasın ama dikkat et:)

Pofidiğim, benim başımı yakan buçuklu ayaklarım. 37.5 giyiyorum, her yerde de bulunmuyor. E hadi 38 olsun diyince ayağımda ayakkabı durmuyor tabi:)

Otkradnati_ochi, çorap yağ gibi etki yapıyor ayakkabıda, kaç kere kayıyor bunlar diye tuvalette çorap çıkaran kadın gördüm:)

aysse dedi ki...

ay komik ya genelde erkeklerde daha çok oluyo böle şeyler hiç unutmam bi arkadaş top atayım derken ayakkabısını da fırlamıştı,erkek kardeşimde terliği fırlamıştı gene ayakla topa atarken.

Esra E. dedi ki...

üfff çk kötü bir durumm kendi anılarım canlandı gözümdeeeeeeeee:/ ne hevesle aldıgım hafif topuklu yazlık ayakkabım fırtfırt ayagımdan cıkıp duruyordu ne utanmıstım o günn en sonda Ataköyden aldıgım ayakkabıda aynı şey basıma gelince bundan sonra yazlık ayakkabıları dar burunlu ve bucuk numara küçük almaya karar verdim :)

zühra dedi ki...

çok güldümmmm.

beetlejuice dedi ki...

Ayşecim, beden eğitimi derslerinde en az bir kere yaşanırdı o olay. Hoşlandığı kıza hava atmak için topa abanır delikanlı ama uçar gider ayakkabısı:) Hala gülüyorum aklıma geldikçe:)

Esracım, onu da denedim:) Bu sefer de yazın ayaklar terlediği için vurma problemi oldu. Ayağımın her santimetrekaresi su toplamıştı:( Bu işin çaresi yok:)

Zühracım, yaşarken utandım ama şimdi ben de çok gülüyorum:)

ursula dedi ki...

ha ha bana da olmuştu bi kere.. işe gitmek için bi gün esti böyle nasıl süslendim makyajlar fönler fln.. tam kapıdan girişte -ki tam mesai başlangıcı, herkes binaya giriyor- yerdeki bi yere girdi topuğum.. ayağım çıktı. bütün güvenlikçiler güldü fln. utancımdan asansöre binememiştim, merdivenleri tırmanmıştım :))

JuVeNiL dedi ki...

patates süpermiş çilli yaa:D

Unknown dedi ki...

Ben geçen gün kuzenimin kız isteme töreninde yumuşak halıya takılıp fırlayan ayakkabımla bu seneki tüm rezillik hakkımı doldurdum, artık çoraplarıma zamk sürüyorum, mutluyum, tavsiye ederim(dermişim) :))

beetlejuice dedi ki...

Ursula, süslü püslü makyajlı bir yere girerken, etrafta da insanlar varken, tam o anda hep bir şey olur di mi:) Ya ayakkabı fırlar ya ayağın takılır ya elindekileri yere düşürürsün:) O havalı girişler sadece filmlerde oluyor.

Juvecim, irili ufaklı tam 10 tane patatesim var yaaaa:))

Priscillacım, nişan kutlaması öncesinde nişan tepsiyi ben tutuyordum. Ya tepsiyle beraber ayakkabım fırlasaydı:) Oyy düşünmesi bile rezalet:)

Barbygirl_here dedi ki...

Ben de ayaklarim kucuk oldugundan bu sorunu yasiyorum hep:) Ayakkabilar illa cikiyor:) Ama 1-2 metre sicramiyor neyse ki :)))

Bir de Leighton'in uzerindeki paltomsu sey onda hos durmus ama, sade duz renkler cobanlarin sirtindaki post gibi yahu! Nasil bir modaysa:)Denedim ordan biliyorum:))))

Girls On Blog dedi ki...

:))))))) çilliiiii çok güldürdün beni gece gece..iş görüşmene koptum ...:)))
Muck

beetlejuice dedi ki...

Ferahcım, paltonun modelini ilk gördüğümde "Ama yandan hava girer, ısıtmaz" olmuştu tepkim:) Nasıl üşüyen bir insansam artık model şık mı değil mi diye bakmadan ısıtma kapasitesini düşünüyorum:)

Girls-On-Blog, o iş görüşmesi komedi filminden bir sahne gibi:) Öpüyorum canım:)

Adsız dedi ki...

Çilliciiim, olsa da giysek bölümündeki pijama altının aynısını 2 yıl önce salı pazarından 3 liraya almıştııım, salı pazarına bir göz at benzer şeyler var tatlım:)

Olive

beetlejuice dedi ki...

Olivecim, bu hafta ben de aradım durdum bu pijama altından pazarda ama bulamadım. Sen bulduğuna göre umut var demektir, aramaya devam:)

Sedat dedi ki...

Erkek olmayı seviyorum :))

beetlejuice dedi ki...

Sedat, erkeklik kolay zanaat:)

Doorstepping dedi ki...

Çok güldüm ya, iyi oldu akşam akşam ;) Bende de böyle bir hikaye var;
Sabah işe gidiyoruz, vapur iskelesindeyiz, yer ahşap, önümde yürüyen kadının topuğu bir anda ahşaba sıkışmış ve duraksamış, ben de yanımdaki ile laklak yaptığım için kadının durduğunu görmedim, arkadan bir bindirdim, kadın yere kapaklandı. Sabah sabah kadının başına gelenler feciydi :)) Ama benim suçum yok valla ;)

beetlejuice dedi ki...

Doorstepping, anlattığın olay gözümde canlandı:) Düşünmesi bile güldürüyor. Aman diyeyim arkamdan yürüme:)

Deniz... dedi ki...

Geçen sene sizin blogunuzda görmüştüm carrefour kadınlar günü indirimini. O gün bugün takipteyim :) Acaba yine indirim olacak mı ne dersiniz? Bu arada body shop ta makyaj ürünlerinde 3 gün sürecek %25 lik bir indirim vardı ilgilenenlere duyurulur :)

beetlejuice dedi ki...

Güzelkadın, Carrefour indirimi bugün başladı:) Yarın da devam edecek. Ben 1 senelik ürün stoğumu yaptım, sen de mutlaka faydalan:)

belen dedi ki...

çok güzel,eğlenceli ve samimi bir bloğunuz war..yazılarınz çok içten.:)

beetlejuice dedi ki...

Belen, çok teşekkür ederim, güzel sözlerin beni çok mutlu etti:)

Aslı dedi ki...

Benim de ayaklarımda hiç tarak yok ve çok ince yapılılar, eh ne güzel demeyin! Önü açık ayakkabılarda yere değecek şekile fırlıyor çoğu zaman ayak parmaklarım... Önü açık terlikte falan hiç şansım yok zaten; çocukluk fotoğraflarımda bile ayak parmaklarım yerde, topuklarım terlikte şeklinde çıkmışım hep...

beetlejuice dedi ki...

Aslıcım, benim de tüm çocukluk fotoğraflarımda parmaklarım yerleri öpüyor:) Fırladığı yetmezmiş gibi bir de terliği kıstırmışım parmaklarımı büküp:)

Aslı dedi ki...

EVet ya parmakla ayağın birleştiği yerle terliği aykta tutma çabaları:))

beetlejuice dedi ki...

Aslıcım, bizim zamanımızda yoktu öyle Crocslar, parmak arası terlikler falan, napalım ayağımızda öyle duruyordu:)