18.03.2010

Kakaolu dudaklar


Her kadının istemsiz olarak diğer ürünlere göre daha fazla sevdiği, diğerlerinden kayırdığı bir makyaj ürünü vardır. Benimki pek makyaj ürünü sayılmaz ama lip balm ve lipstickler! Ben kullanmıyorum, resmen yiyorum. Eğer yanıma almayı unutursam titreme krizine giriyorum:P Kısaca, merhaba ben Çilli ve ben bir lipstick bağımlısıyım:)

Görmüş olduğunuz dev boyutlardaki Cococare Cocoa Butter dudaklarımın yeni misafiri. iherb'den annemlere vitamin alırken nasıl olsa ucuz diye atıvermiştim sepete. İyi ki de atmışım. Öncelikle ürün organik, içinde sadece kakao var. Misler gibi bitter çikolata kokuyor. Taş gibi sert bir yapısı var ama vücut ısısıyla eriyip rahatça sürülüyor. Aslında vücut için özellikle hamilelikte oluşan çatlaklar için üretilmiş bir ürün ama dudaklarda da performansı çok iyi. Gramajı 28 g!! Sonsuza kadar bitiremeyebilirim yani:) Tek eksi yanı akıllara zarar ambalajı. Bir çıkarma mekanizması yok, altından parmağınızla ittiriyorsunuz öyle çıkıyor. E tabi sorarlar adama 1.5$'a ürün buldun da boncuklusunu mu arıyorsun diye:)


iherb'den aldım dedim ama sırf bunun için 16$ kargo ödenmez. Eğer olur da başka bir şey için ordan alışveriş yaparsanız sepete atıverin gitsin. Yazımı burada bitiriyorum, zira titreme krizi geldi dudaklarıma birşeyler sürmeliyim:)

11 yorum:

çokomelike dedi ki...

ahaha :D çillim bende eyeliner sürmezsem göremiyorum kör oluyorum :P

chunlibeauty dedi ki...

bayada büyükmüş :D kokusu burnuma geldi :D güle güle kullann

Drama Queen dedi ki...

iherb.den alınacaklar listeme bunu da ekliyorum ben.. kakao denilince akan suılar durur:)) annemin vitaminler çabuk bi,tse de siparişi versem artık ben de:))

beetlejuice dedi ki...

Babyangel, ben de dudaklarıma bir şey sürmezsem konuşamıyorum:) Sanki yarılıp kanayacaklar gibi geliyor:)

Chunli, teşekkürler canım, sür sür bitmez valla çok büyük:)

Dramaqueen, iherb alışverişi hep annemlerin vitamin sepetine ufak tefek şeyler atmak benim için de:)

April dedi ki...

Ay çok şeker :)
kakao mu, mm mis :)

beetlejuice dedi ki...

April, bildiğin bitter çikolata, yiyeceğim bir gün:)

Chilek dedi ki...

listeye alındı:)

beetlejuice dedi ki...

Chilek, memnun kalacağına eminim:)

Doorstepping dedi ki...

Rejim yaparken iyi gider. Çikolata krizine girdikçe dudaklarını yalar insan :)))

"PRETTYCOOL" dedi ki...

ben birşey rica etsem balım,eğer olur da birgün daha sipariş verecek olursan bu siteden bana bu üründen alabilir misin,kakao yağlı bir ürün kullanıyorum ve 50 tl verdim,sanırım biraz işe yaradı gibi,bunu da deneyebilirim,fiyatı çok uygun çünkü,ayıp oldu mu şimdi?

beetlejuice dedi ki...

Doorstepping, maalesef çikolata tadında değil canım, yaladım ordan biliyorum:)

Prettym, çok ayıpçısın, çok ayıp ediyorsun:) Olma mı tatlım yaa, ev halkının vitaminleri bitince yeni sipariş çıkarız. O zaman haberleşiriz fıstık:)